Na tomto jednokolesovom stroji chodil chalan na CHPS úplne v pohode. Ale po tej strmej zvážnici, tam je to OK ak ho to baví. Hlavne to netočí 8 tisíc otáčok v zábere a je to tiché. Mne je smutno aj keď vidím ako nešťastne idú dolu ľudia po zvážnici, lebo si myslia, že sú v nejakom cennom NP a pritom je tam krásny Brestov. Na druhej strane je super, že nechodia cez Brestov, lebo by sme boli v prdeli s jazdením, lebo zas by tam niekto musel sejmúť nejakého turistu a bolo by peklo.
Vie niekto odhadnut ako budu vyzerat OKO Trails zajtra po tom dazdi? Nie som lokalny, nikdy som tam nebol, neskacem, skor len nieco lahsie by som skusil.
Ani to neskúšaj. Hlavne Sweet Chilli (najľahší flow) sa brutal devastuje jazdením po daždi - to je v štýle "skúsim, uvidím".
Ten zvyšok bude na tom podobne. Nemáš lidi na to aby to stále lepili po tých čo to roz***** len preto že si vyčlenili termín.
Uzávera napr. na Rychleboch, nie je len čistý rozmar.
A toto už nie je dátum na to aby to vyschlo, aj keď bude týždeň hore bez...
Pršalo tu skoro cely týždeň a dnes v kuse od rana. Mám to kúsok za rohom tam keď v lete zaprši deň dva sa neoplatí teraz to bude mordor, nehovoriac že sa vtedy najviac ničia traily radšej niečo kameniste po hrebeňoch pripadne prírodne kde to je otvorené a vietor trochu vysuší.
Minule som isiel den po dazdi sweet chilli 3. Tesne predtym som stretol borca co išiel chilli 1 a 2 a povedal mi že nechápe ako je možné že ani raz nepadol. Chilli 3 rovno skipol a dole išiel po asfaltke. Ja som si to pustili cez trail a veru nebola to zabava skor to bol o tom nejako to prejsť dole ... podpisujem to co pisali chlapci vyssie
Z mojej strany sú práce hotové, ale ešte asi pripravujú výrobu chýbajúcich zábradlí. Okrem toho opravujú stále od augusta chybne zrealizovanú betónovú pojazdnú plochu mostovky. Aj po oprave tam sú stále nerovnosti a boli tam vyznačené ďalšie miesta na opravu. Ale to mi už len tlmočia ľudia, čo tade už veselo chodia ako keby to bolo otvorené.
Dnes som tam videl pracovníkov s nejakými vedierkami nejakej hmoty, tak možno nejaký finálny náter na urovnanie. Tak dúfam, že aspoň do toho im tade nebudú chodiť.
Ale následne už chýbajú len asfaltové príjazdové časti, takže moc toho tam už nie je na prácu.
inac to je nejaka nova lavka? lebo ked som tam bol pred rokom a pol tak som zo strecna do NL isiel cez nejaky tak mostik pre pesich ci co to bolo https://photos.app.goo.gl/vMwB2bGuN6SskjuA9
Akurát som tam bol dneska a moja otázka na robotníkov, kedy sa bude dať konečne prejsť na druhu stranu? odpoveď že nevieme, ale najskôr koncom novembra....
no práve, najskôr koncom novembra 😄 malo to byť hotove už mesiac, budeme radit keď to dokončia v tomto roku ... ale mňa to netankuje, pokial budem mat cestu tak tadial prejdem
Po oprave mostovky je to možné pustiť aj hneď. S opravou už nemajú veľa času. Prídu dažde, chladné počasie a vtedy sa to robiť nedá. Celý projekt musí byť aj finančne ukončený v tomto roku. Okrem toho onedlho prestane premávať aj kompa, takže dovtedy to musí byť. Neviem prečo to nechcú pustiť v núdzovom režime aj bez zábradlí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten zvyšok bude na tom podobne. Nemáš lidi na to aby to stále lepili po tých čo to roz***** len preto že si vyčlenili termín.
Uzávera napr. na Rychleboch, nie je len čistý rozmar.
A toto už nie je dátum na to aby to vyschlo, aj keď bude týždeň hore bez...
https://www.facebook.com/reel/6883355601758002
Dnes som tam videl pracovníkov s nejakými vedierkami nejakej hmoty, tak možno nejaký finálny náter na urovnanie. Tak dúfam, že aspoň do toho im tade nebudú chodiť.
Ale následne už chýbajú len asfaltové príjazdové časti, takže moc toho tam už nie je na prácu.
https://photos.app.goo.gl/vMwB2bGuN6SskjuA9
nekonecný pribeh tato anakonda