Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
to rasto: par mestrov pred veronikou ma predbiehali traja borci, je mozne, ze ste to boli vy
Ked prva zena mala minuly rok daco 1:32, tak dufam, ze 1.20 to bude macik
Boli by sme radi, ak by ste si zajtra nasli cas, a prisli sa odprezentovat do predajne Green bike na Klincovej 35, aby ste sa vyhli v sobotu rano dlhemu cakaniu na prezentacii... Predajna Green bike je otvorena od 10.00 do 19.00 hod. Usetrite si rano nervy, a nam by ste tiez pomohli, nech v sobotu rano prezentacia prejde v klude a bez stresu...
Dakujem za organizacny vybor...
Laco
Boli by sme radi, ak by ste si zajtra nasli cas, a prisli sa odprezentovat do predajne Green bike na Klincovej 35, aby ste sa vyhli v sobotu rano dlhemu cakaniu na prezentacii... Predajna Green bike je otvorena od 10.00 do 19.00 hod. Usetrite si rano nervy, a nam by ste tiez pomohli, nech v sobotu rano prezentacia prejde v klude a bez stresu...
Dakujem za organizacny vybor...
Laco
Ja určite prídem okolo 13:00 ako pojdem na rozvoz. Nakoniec sa prihlásil celkom slušný počet, bude to zaujímavé
Neviem odkial mas to info, ze bude prsat...
Podla predpovede pocasia ma prsat az po 20.00 hod... Podla poslednej predpovede by malo byt v sobotu pod mrakom, s maximalnou teplotou 24 stupnov, co je idealne pre bike...
dnes som to vrzol priamo obvyklým traverzíkom a v závere tým chodníčkom cez les ako ide značka, jediné čo mi udrelo do očí bolo už len pokračovanie priamo (alebo diretissima po hrebeňovke)
jak ma bolí riť asi pôjdem napokon krátku (deformujem poprdelie na Gobi, vyzerá to, že riť sa nechá ukecať)
dnes som to vrzol priamo obvyklým traverzíkom a v závere tým chodníčkom cez les ako ide značka, jediné čo mi udrelo do očí bolo už len pokračovanie priamo (alebo diretissima po hrebeňovke)
jak ma bolí riť asi pôjdem napokon krátku (deformujem poprdelie na Gobi, vyzerá to, že riť sa nechá ukecať)
Ahoj, okolo Somara treba ist traverzikom a hned za Somarom sa vratit na cervenu turisticku znacku... Tento obchvat je vyznaceny zelenymi "C", aby bol i celorocne pouzitelny... Zajtra na celej dlhej pribudnu stuzky, takze to bude na orientaciu ovela prehladnejsie...
Chod dlhu, nebud tulen...
2 Laco - Pod Pánovou lúkou je "naplavený" piesok - čo vy už pre tú Bubu nespravíte?!
Chceme, aby kazdy mal na trati vsetko..., teda i pisocek... nech si kazdy hrabe na svojom...