dobre že mu ich dala, peniaze aj tak kazia charakter takže teraz už ho má top opravený, jeden hovor ju vyšiel na cca 1724 eur, minúta hovoru 250 euro aj s dph, dost drahý operátor co od nej vyoperoval tých štvrt miliona, by ma zaujímalo skade tolko peňeži mala, ked mala priemerný plat 1 000 euro mesačne, žila skromne a 900 ušetrila tak šetrila 26 rokov
1.Hrunčáková bojovne, nevyrovnane ale (dúfam aj dnes) víťazne.
2.Mala by niečo robiť s hmotnosťou.
3.Lipták sa z istých uhlov podobá (nielen účesom) raz na Šutaja inokedy na Eštoka.
Najprv mi trochu pridvihlo dekel , že chceš napájať tých 36 kW ?.
Predpokladám že ten záložný zdroj treba rozobrať a pozrieť akú batériu má osadenu od výrobcu. Potom pohľadať podľa parametrov.
Samotný kotol, podľa popisu na stránke výrobcu má 2 čerpadlá ktoré asi nebudú mať veľký výkon, cca 100W? Plus 3cestny ventil. Podľa mňa to nebude potrebovať veľký zdroj.
Nerozumiem prečo rozobrať záložný zdroj.
Potrebujem batériu k záložnému zdroju. Ten bude predsa napojený v zásuvke a zároveň k batérii, ktorú súčasne nabíja a v prípade výpadku elektriny mi dokáže utiahnuť 36kW pec.
PINY zalozny zdroj niekedy sam o sebe byva zalozny zdroj, tj. ma vstavanu bateriu, preto to chcel rozoberat. Pec mas s automatickym podavacom ? tj. je potrebne napajat aj elektromotor podavaca, alebo len cerpadla kotla ? (do pece prikladas rucne ?)
PINY zalozny zdroj niekedy sam o sebe byva zalozny zdroj, tj. ma vstavanu bateriu, preto to chcel rozoberat. Pec mas s automatickym podavacom ? tj. je potrebne napajat aj elektromotor podavaca, alebo len cerpadla kotla ? (do pece prikladas rucne ?)
Len čerpadlá.
Mne treba jasne napísať, že toto hoď do nákupného košíka A čo príde, s pomocou Božou potom zapojím
Ako pise yoyomi . Potrebujes vediet odber, ktory chces napajat, teda kolko watov zeru tie cerpadla, ako dlho to chces napajat, vystupne napatie invertora, ake mas koncovky na tom invertore, aby sa to dalo napojit. Asi ocka,ako na autobateriu , pocitam. A podla toho potom kupis volajaku autobateriu (100Ah bateria do auta vydrzi napajat necelych 12hodin 100w cerpadlo, ak jeho vstup je 12V). Invertor vie prestat nabijat, ak je bateria nabita ?
ja by som normalne napisal do tejto firmy mozno aj ina predava tuto znacku neviem nasiel som prve. co by ti odporucili aku bateriu maju aj na ich stranke https://www.amp-solar.com/hybrid_inverters
Len čerpadlá.
Mne treba jasne napísať, že toto hoď do nákupného košíka A čo príde, s pomocou Božou potom zapojím
Juj , ale povedz že mi fešanda , na čo ty tu turbuješ svoju peknú hlavičku takýmito vecami … zavolaj technika , elektrikára do chyže k tomu bazmeku , povysvetluj mu ako a čo požaduješ . Zapojením ženského šarmu , vzbudenim hlbokého súcitu tvojej bezmocnosti v konštalacii s primeranou dávkou tebou generovanej koketnosti , ho tak “ opiješ “ , že ešte on tebe bude vďačný za takto prijemne strávený čas v tvojej prítomnosti 😘.
Len čerpadlá.
Obávam sa, že takéto riešenie v tomto prípade asi nebude fungovať, hlasujem za to, aby sa na to prišiel pozrieť odborník, nie je to taká jednoduchá vec.
Existuje nieco, co vie tlakom vstrekovat cistiaci prostriedok?
Mam celkom dobry vysavac, taky do dielne, zvlada aj mokre vysavanie. Zaroven by som rad tu a tam nieco vytepoval; slo by vyuzit sucasny vysavac ako saciu cast tepovaca, alebo nema zmysel takto spekulovat?
Nerozumiem úplne otázke;) ale už pred 30 rokmi som používal Kärcher priemyselný tepovac (za v to čase slušných 30 kSkk) presne tymto spôsobom. Kompresor a tryska rozstrekuju čistiacu tekutinu, vysávač to nasáva.
Podobne ako rôzne Vodník vysávače neskô
r. Kombinovana vysávacia hlava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1.Hrunčáková bojovne, nevyrovnane ale (dúfam aj dnes) víťazne.
2.Mala by niečo robiť s hmotnosťou.
3.Lipták sa z istých uhlov podobá (nielen účesom) raz na Šutaja inokedy na Eštoka.
Mám takýto záložný zdroj a pec Ferroli 36kW.
Akú batériu potrebujem kúpiť?
Vďaka
Predpokladám že ten záložný zdroj treba rozobrať a pozrieť akú batériu má osadenu od výrobcu. Potom pohľadať podľa parametrov.
Samotný kotol, podľa popisu na stránke výrobcu má 2 čerpadlá ktoré asi nebudú mať veľký výkon, cca 100W? Plus 3cestny ventil. Podľa mňa to nebude potrebovať veľký zdroj.
Potrebujem batériu k záložnému zdroju. Ten bude predsa napojený v zásuvke a zároveň k batérii, ktorú súčasne nabíja a v prípade výpadku elektriny mi dokáže utiahnuť 36kW pec.
Ak potrebuješ batériu tak výrobca udáva túto tabuľku
18 Ah - 50 W: 4 hodiny, 100 W: 2 hodiny, 180 W: 1 hodina 10 minút, 270 W: 45min
33 Ah - 50 W: 7 h 15 min, 100 W: 3h 45min, 180W: 2 hodiny, 270 W: 1 hod. 20 min
40 Ah - 50 W: 9 hodín, 100 W: 4h 30min, 180W: 2h 35min, 270W: 1h 45min
55 Ah - 50 W: 12h 15min, 100W: 6 h 7 min, 180 W: 3h 30min, 270W: 2h 20min
65 Ah - 50 W: 14 h 30 min, 100 W: 7h 15min, 180W: 4h 10min, 270W: 2h 45min
100 Ah - 50 W: 22 h 15 min, 100 W: 11h 7min, 180W: 6h 30min, 270W: 4h 20min
Je to pre 12V batériu . Nie je uvedené presne aký typ. Myslím, že kľudne by to mohla byť aj obyčajná do auta.
Záleží na tebe na akú dlhú dobu potrebuješ zálohu .
Len čerpadlá.
Mne treba jasne napísať, že toto hoď do nákupného košíka
Nesklamal si ma Ľubo
Juj , ale povedz že mi fešanda , na čo ty tu turbuješ svoju peknú hlavičku takýmito vecami … zavolaj technika , elektrikára do chyže k tomu bazmeku , povysvetluj mu ako a čo požaduješ . Zapojením ženského šarmu , vzbudenim hlbokého súcitu tvojej bezmocnosti v konštalacii s primeranou dávkou tebou generovanej koketnosti , ho tak “ opiješ “ , že ešte on tebe bude vďačný za takto prijemne strávený čas v tvojej prítomnosti 😘.
Mám takýto záložný zdroj a pec Ferroli 36kW.
Akú batériu potrebujem kúpiť?
Vďaka
Hotove riesenie napr. tu https://www.atria.sk/zalozne-zdroje-kotly--cerpadla/
Obávam sa, že takéto riešenie v tomto prípade asi nebude fungovať, hlasujem za to, aby sa na to prišiel pozrieť odborník, nie je to taká jednoduchá vec.
Mam celkom dobry vysavac, taky do dielne, zvlada aj mokre vysavanie. Zaroven by som rad tu a tam nieco vytepoval; slo by vyuzit sucasny vysavac ako saciu cast tepovaca, alebo nema zmysel takto spekulovat?
Podobne ako rôzne Vodník vysávače neskô
r. Kombinovana vysávacia hlava