Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Vcera v nedelu bolo nadherne, pracoval som v zahrade, asi stvrykrat som v tomto roku poslednykrat kosil travu, aj ked listy su stale na stromoch. Dnes sice trochu mrholilo poobede ked som odchadazal ale zato vecer uz prsalo
ja som mal dnes dovolenku a narodeniny k tomu a teda musim povedat ze matka priroda mi dala paradny darcek - super pocasie. Fotiek je vela, a clovek so stativom a lepsou fotovybavou by na Somarovi vedel stravit par hodin, akurat by sa musel lepsie obliect. Na hrebeni (cervena TZ BK-Pezinska baba) bolo sucho, na chate Korenny vrch zateplovali pristavbu ale pivo a vodu do flase mi nacapovali. Lesne cesty pod hrebenom boli blatove. Z BK som isiel na Svaty vrch, v lese je mnozstvo malych bielych motylov, svetlo ich sice nepritahuje ale aj tak som zopar v prilbe a pod bundou domov doniesol. A stale rastu bedle.
Tak dnes zavŕšený piatkový dažďový hattrick...🤣...ráno ešte za dažďa som išiel cez Rozálku na chatu za kamošom na Stupy...koštovka marhulovice...potom cez Babský járek k vlekom a okruhom A Babských trailov hore na Babu...na Korennom vrchu už Miro varí vínko👍...zohrialo...dolu po Secret traily a popod Suchý vrch do PK...počasie ako tak, o cca 10hod ptestalo pršať, na Babe 3°C, ale terén dosť rozmočený, a pozor, trail pod Suchým vrchom na začiatku zapadaný stromami, bola tam nejaká kalamita, už to dnes prepilovávali, ale aj tak ešte pár padnutých stromov tam je...😎
Dnes som prvý krát túto jeseň vytiahol zo skríň zimnú výbavu. Je to asi najneskoršie čo si pamätám.
Veterno, celkom chladno, ale nemrzlo, najnižšia teplota 0,6°C. Blato len tam, kde sa zváža drevo. Skoro stále prší a v lese sa to ani veľmi neukáže. Super.
Plán bol ísť len do Perneku. Ale po tých cca 40km som sa už rozbicykloval, takže aj keď neplánovane, išiel som smer najvyššie polohy v okolí Čertovho kopca. Tie vždy potešia, vždy iné a príjemné. Odporúčam. Kopce sú to, čo nikdy netreba zanedbávať. Rovina je fajn, ale lesné stúpania nenahradí
Zadný plášť už potrebuje vymeniť, keďže nad perneckými baňami už len tak-tak zvládol záber na vlhkej lesnej ceste. Zbytočne tak vynakladaná námaha. Zvyšok trasy podľa chuti, od BK už po tme.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/ca6a301526/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som dnes pri Jablonovom stihol odfotit aj natocit bielu danielicu 🙂
Ten chodník na 4. fotke od spodu je kde? Cítim nepohodu, keď niekto odfotí singláč, ktorý nepoznám!
Neviem co viac obdivovat, tvoje pohotove fotenie alebo vykopanie mojho stareho prispevku
presne tak - vzdy paradny vyhlad odtial je
Potvrdzujem
prosím Vás TBK-čka a Slalomka v akom sú stave?
Myslím povrch či tam je blata alebo je to len vlhké 😊
Chystám sa tam zajtra tak nech viem sčím rátať 😊
Veterno, celkom chladno, ale nemrzlo, najnižšia teplota 0,6°C. Blato len tam, kde sa zváža drevo. Skoro stále prší a v lese sa to ani veľmi neukáže. Super.
Plán bol ísť len do Perneku. Ale po tých cca 40km som sa už rozbicykloval, takže aj keď neplánovane, išiel som smer najvyššie polohy v okolí Čertovho kopca. Tie vždy potešia, vždy iné a príjemné. Odporúčam. Kopce sú to, čo nikdy netreba zanedbávať. Rovina je fajn, ale lesné stúpania nenahradí
Zadný plášť už potrebuje vymeniť, keďže nad perneckými baňami už len tak-tak zvládol záber na vlhkej lesnej ceste. Zbytočne tak vynakladaná námaha. Zvyšok trasy podľa chuti, od BK už po tme.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/ca6a301526/
https://www.facebook.com/100067497066859/posts/pfbid02HSYw63MLJLUAHNULkXJ3mqsLhnKvB7FtPechBrS6gFuj9xhwXkddXQE7mDJGqpXRl/