Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Mna skor zaujima vzdy ci je aj nejaka ina cesta do lesa ktora nie je strma alebo daleko.
Cez ahojku je to zbytocne dlhe a vysoko lebo sa zas pustim dole z koliby. Dalsia je koziarka. Potom chodievam od peknej na tri duby cez les ako zacinaju tie municne sklady. Dalsie vstupy uz su dost daleko. Ani koziarka nie je uplne easy ale asi najrychlejsia mi pride.
koziarka je asi najlepsi davkovany vyslap ktory zvladne uplne kazdy a este mas znej kopec moznosti kam ist. Vsetky ostatne su strmsie, dlhsie alebo menej zaujimave.
Tie Horne Zidiny ak si spravne pametam sa hodne zostrmia nakonci a vypluje ta to na zltu..coz je zas samo o sebe velmi fajn cesta.
Cez Slanec a Ohnansky Jarok (sotolinova cesta) hore na Tri Duby je tiez varianta..ale urcite nieje prijemnejsia ako Koziarka.
misoR je to fajn skratka ale tym mlakam na asfalte sa vyhnes len v lete alebo ked je fakt sucho, kedze aj tato cesticka ma notoricky zablatene miesto, chcelo by to tam urobit drenaz alebo mostik a je teda dost frekventovana ale s uhybanim som nemal nikdy problem.
koziarka je najlepsia, teda okrem zimy kde ti ahoj asfalt/kocky umoznia vyhnut sa vacsine blata, nemusis ist az na kolibu ale z krizovatky pod Rosslerovym vrchom mozes klesnut 40vm popri koziarke, potom cez mostik dolava a po 300m si na krizovatke Pod Chlmcom
koziarka je asi najlepsi davkovany vyslap ktory zvladne uplne kazdy a este mas znej kopec moznosti kam ist. Vsetky ostatne su strmsie, dlhsie alebo menej zaujimave.
Tie Horne Zidiny ak si spravne pametam sa hodne zostrmia nakonci a vypluje ta to na zltu..coz je zas samo o sebe velmi fajn cesta.
Cez Slanec a Ohnansky Jarok (sotolinova cesta) hore na Tri Duby je tiez varianta..ale urcite nieje prijemnejsia ako Koziarka.
Ja sa priklanam k trase cez Slanec a Ohnavsky jarok. Z toho, co je tu v okoli ma asi najstabilnejsie nestrme stupanie.
Je to taky relax nastup na hreben
Aha, takze ta mala spojka sa nazyva "Gladiatorska luka". Ale pritom je to skor stary zanedbany vinic
Poznam ju uz 15 rokov, no odkedy sa vyhybam Kolibe, tak ju nejazdim, ani Koziarku.
User_id - suhlas, tiez mi tam najviac vyhovuje to stabilne stupanie, presne na zahriatie sa na zaciatku vyjazdu
ja sa potrebujem najlahsie dostat na hreben a ostatne ma netrapi. snad nepojdem az na potocnu a po asfalte lto moj challange je to stupanie od Krahulcej pod Brectanovu co je ta prva cez les. Nedal som to este a este ma aj ebiker obehol
druhe tak je od koziarky po tej zvaznici az pod luku, tam je jeden kamenny usek kde to neviem vyslapat so sucasnym bikom. budem skusat s novym
toto je tiez velice mnam https://sk.mapy.cz/s/dofarozudu
Dnes som mal kontrolný deň na dvoch stavbách, no účasť bola skoro nulová,tak som poobedie využil aspoň na malý výjazd...PK-Limbach-Slnečné údolie-náučnou baníckou cyklocestou na Babu na varené 🍷...a cez Žilovú a Sirkovú do PK...ešte solídne počasie, dolu 12°C, hore 7°C, trošku blata...zastavil som sa aj vo Vitamíne, kde prebieha výstavba pumptracku, na ktorý dohliada naša PK a SK DH legenda F.P...👍😎...čoskoro to bude hotové (12/2023)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cez ahojku je to zbytocne dlhe a vysoko lebo sa zas pustim dole z koliby. Dalsia je koziarka. Potom chodievam od peknej na tri duby cez les ako zacinaju tie municne sklady. Dalsie vstupy uz su dost daleko. Ani koziarka nie je uplne easy ale asi najrychlejsia mi pride.
misoR je to fajn skratka ale tym mlakam na asfalte sa vyhnes len v lete alebo ked je fakt sucho, kedze aj tato cesticka ma notoricky zablatene miesto, chcelo by to tam urobit drenaz alebo mostik
Ja sa priklanam k trase cez Slanec a Ohnavsky jarok. Z toho, co je tu v okoli ma asi najstabilnejsie nestrme stupanie.
Je to taky relax nastup na hreben
Poznam ju uz 15 rokov, no odkedy sa vyhybam Kolibe, tak ju nejazdim, ani Koziarku.
User_id - suhlas, tiez mi tam najviac vyhovuje to stabilne stupanie, presne na zahriatie sa na zaciatku vyjazdu
Tak hadam nepojdem okolo, k Cervenemu mostu, a potom na Spariska, aby som sa dostal na hreben bez zapotenia sa , nie ?
Lebo si pomaly
lto moj challange je to stupanie od Krahulcej pod Brectanovu co je ta prva cez les. Nedal som to este a este ma aj ebiker obehol
druhe tak je od koziarky po tej zvaznici az pod luku, tam je jeden kamenny usek kde to neviem vyslapat so sucasnym bikom. budem skusat s novym
toto je tiez velice mnam
da sa, alebo minimalne kedysi sa dalo.