Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
@skynet soused brynje velkost.. pozor na to , kupovane a adamsporte pre rokom cierny kus. M-ko. v porovnani s mojim starym M-kom modry, to dopadlo takto
Ja som pred dvoma rokmi kupoval S-ko s dlhym rukavom, ktore mi je na dlzku aj sirku s malou rezervou, cize standardne rozmery. Pred mesiacom som kupoval rovnako S-ko s kratkym rukavom a to je mi prilis kratke a aj uzke. Nosit sa to da, ale len k bibshortom na bike. V kombinacii s klasickymi nohavicami na bezne nosenie a turistiku je prilis kratke. Rukavy mi prekryvaju iba ramena. Takze extra mensie a treba brat o cislo vacsie.
Co je ale zaujimave, ze u novej verzie su mensie aj oka. Otazka znie, ci sa povodne nosenim a pranim roztiahlo alebo nie. Uz si nepamatam ake bolo to s dlhym za nova.
mne bolo s-ko dobre a teraz mi je volnejsie - urcite povolilo. toto s kratkym rukavom (modre) som kupoval v 2020
minuly rok som kupoval modre s dlhym rukavom tiez S a velkostne su rovnako. kupovane tu na mtbiker
Jedno OT "Dacia vs Mercedes 2016"
Kolage ma Bcko vo fulke, ja mam Logan MCV vo fulke.
On ma stierače, ja mam stierače, on mal auto kvôli motoru, elektrorozvodom a riadiacej jednotke v servise častejšie než na dovolenke.
Ja po 8 rokoch musím vymeniť komplet brzdový systém ... aj s pedálom 😅
On zaplatiť 40k ja 10k.
On ma vyhrievané sedadlá, ja tiež (Lidl vyhrievacia podlozka)
Ale to najpodstatnejšie, spokojní sme obaja rovnako
Jedno OT "Dacia vs Mercedes 2016"
On ma stierače, ja mam stierače, on mal auto kvôli motoru, elektrorozvodom a riadiacej jednotke v servise častejšie než na dovolenke.
On zaplatiť 40k ja 10k.
Ako uz len to ze ktosi dava Spesl na uroven mercedesu je veeelmi vtipne Kedysi tu ktosi zapotil ze to je Ferrari medzi bajkami.No kedze sledujem F1 tak vlastne toto prirovnanie pasuje odost presnejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kde? na webe strava.com to nikde nevidím.
https://www.adamsport.eu/panske-termopradlo/termopradlo-brynje-super-thermo-shirt-winlay-black/#xs
nove cierne uz nosi prietelka (178cm), pre mna by to chcelo urcite L (moja vyska 185cm, vaha 83kg).
Co je ale zaujimave, ze u novej verzie su mensie aj oka. Otazka znie, ci sa povodne nosenim a pranim roztiahlo alebo nie. Uz si nepamatam ake bolo to s dlhym za nova.
minuly rok som kupoval modre s dlhym rukavom tiez S a velkostne su rovnako. kupovane tu na mtbiker
Mam o cislo mensie ako dresy. Clovek by v tom nemal vyzerat ako udena rolka
To som do obedu videl na tej stránke normálne, netreba ísť cez stravu. Lákavá ponuka.
..cez aplikáciu
https://www.alltricks.com/F-102742-montres/P-2054315-garmin_fenix_7x_solar_black_sports_watch
https://www.alltricks.com/F-102742-montres/P-2054329-garmin_fenix_7s_sapphire_solar_titanium_carbon_grey_sport_watch
On zaplatiť 40k ja 10k.
https://a.aliexpress.com/_m0VA5qY
On zaplatiť 40k ja 10k.
Ako uz len to ze ktosi dava Spesl na uroven mercedesu je veeelmi vtipne
aha, tak nič, to mi príde ako štandardná cena pre obnovu, takú som platil v júli