Ja som sa cez víkend pýtal pár ficovolicov, či sú spokojní s doterajším stavom po voľbách a sú veľmi spokojní...
To su ale typy ludi, ktori nepotrebuju, aby sa mali lepsie, ale aby sa mali ini horsie. Nevadí im, ze pre nich Fico nic nerobi. Staci, ze nici zivot ostatnym.
Oni si niektori (vacsina) aj myslia, ze pre nich nieco robi (ked uz nic ine, tak ich aspon chrani pred roznymi pliagami, ktorych by sa podla neho mali bat), ale ked sa stale nemaju tak dobre, ako ti hnusni kapitalisti, tak za to mozu prave ti hnusni kapitalisti
Po covide doslo k rozdeleniu spolocnosti. Priestupkari na okresnych uradoch mali a asi aj stale maju najvacsi naval prace po uvolneni pandemickych opatreni. Do toho sa vlozili russacke dezinfokanaly a najroznejsi uzitocni idioti, ktori v spolocnosti podporovali pocit nespokojnosti a hnevu a zabila to smeracko-dezolatska nenavistna predvolebna kampan. Takze vobec sa nie je comu cudovat.
Takto to vidia dezoláti: "Sirenie progresivnej propagandy ma dosledky. Ludia hladaju pravdive info, ak ich nedostanu z tzv. medii. 😉 Skus aj ty. Pomoze ti to zobudit sa zo sna."
Som sa opytal na link, kde napr. DennikN pise nepravdie info a kde dezinfo web dokazuje opak. Nastalo ticho ...
Tak tí odporcovia "progresívnej propagandy" nemajú chybu, to treba uznať. Zvlášť kombinácia "ja nie som ovca, tzv. médiá nečítam" a zdieľanie hnoja produkovaného napr. trafeným recidivistom z londýnskej pivnice je úplne skvelá, zvlášť keď sa diskusia posunie smerom k zdrojom tých jeho "šokujúcich odhalení" ...
halo***** tak socani su vynimka… ale nie, to mas ako s deckami, ked sa ti rozrevu pri pokladni, posledne co chces robit, je hrat sa tam na Freuda a rozoberat to, ale vyzera, ze to jednoducho casom funguje… tiez sa mi do toho nechce, je to narocne, kazi to kazdu rodinnu akciu, vytrahava ta to z “vnutornej pohody”, musis sa sakra sustredit, byt stale v strehu a musis byt up to date, lebo skacu z temy na temu, ale ina cesta jednoducho nie je
,,Ministerstvo hospodárstva (MH) hovorí o neakceptovateľnom postupe úradu a situáciu upokojuje. Slovenské domácnosti podľa rezortu nebudú za plyn platiť viac ako v minulom roku.,,
Všetko je to hra pre ľudí,urso vydá akože nestranné rozhodnutie a hrdinka večne smutná Deniska povie ,že nie...no a sprostí Slováci budú mať smerákov za hrdinov.
Všetko je to hra pre ľudí,urso vydá akože nestranné rozhodnutie a hrdinka večne smutná Deniska povie ,že nie...no a sprostí Slováci budú mať smerákov za hrdinov.
Presne takto to funguje v Russku alebo Cine. Rozni regionalni uradnici obcas akoze vymyslia nejaku stupiditu, sikanujucu beznych obcanov, aby nasledne zakrocil mocny panovnik alebo strana a tuto stupiditu blahosklonne zatrhli
Keď prišla pandémia ochorenia covid-19, Karol Mika ako lekár vedel, že bude veľmi zle, a ako kresťan sa modlil za to, aby bola čím skôr k dispozícii vakcína. Kým sa tak stalo, prišiel o mnohých pacientov. Po zvyšok rozhovoru sa takmer stále usmieval, pri téme covidu sa úsmev vytratil.
„Niektorí zhoväďovali medicínu, tvrdili, že je to len zbúchaná vakcína, a ponúkali všelijaké pochybné lieky a riešenia, ktoré chorým nepomáhali a možno im aj uškodili,“ dodal rozrušene spoza tlakomeru s nálepkou Hoaxy sa na mňa nelepia.
Paradoxne práve Karol Mika, súčasť kampane proti hoaxom, sa stal obeťou hoaxu na internete. Neznámi autori o ňom tvrdili, že podporuje zaručený liek proti koronavírusu a je proti očkovaniu, hoci vtedy aj dnes tvrdí, že liek proti vírusu neexistuje a pomáha len vakcinačná prevencia.
„Hoax. Je to lož na lož. Nevedeli mi ani nacionálie poriadne vypísať a manželku Martu nazvali nejakým iným exotickým menom. Nebolo nikoho, kto by to dal z internetu preč,“ opisoval svoje prvé stretnutie s hoaxermi a konšpirátormi.
Reforma zdravotníctva? Nerobí si zbytočné nádeje
Karola Miku znepokojuje, že aj členovia súčasnej vládnej koalície, poslanci parlamentu, dokonca aj niektorí ministri sú súčasťou konšpiračnej scény.
„Človek má niekedy dojem, že ľudia hromadne stratili rozum a veria tým nezmyslom. Je to otázka pre psychiatra, pretože buď je ten človek blázon, alebo úplne sprostý a dutý,“ uvažuje, no pokračuje optimisticky.
„Ale napokon, rozum je dar Boží. Dôležité je, že on nechce mať z nás hlupákov, ale slobodné rozmýšľajúce bytosti.“
Očakáva Karol Mika od štvrtej vlády Roberta Fica nejaké zásadné reformy alebo zlepšenia v zdravotníctve?
Nerobí si vraj zbytočné nádeje. Tvrdí, že politické tričká nám nepomôžu, lebo zdravotníctvo môžu zachrániť len odborníci.
Krásne, pán doktor je ďalším dôkazom že existovalo (a nie až tak dávno) obdobie, kedy sa dutý a sprostý človek označoval za dutého a sprostého. Dnes má "vlastný názor" a nedocvakne mu ani len to, že aspoň 95 % jeho "faktov" sú prebraté a X-krát prežuté žblebty, ktoré si v tom najlepšom prípade navzájom odporujú, v horšom spôsobujú reálne a ťažko odstrániteľné škody ...
Krásne, pán doktor je ďalším dôkazom že existovalo (a nie až tak dávno) obdobie, kedy sa dutý a sprostý človek označoval za dutého a sprostého. Dnes má "vlastný názor" a nedocvakne mu ani len to, že aspoň 95 % jeho "faktov" sú prebraté a X-krát prežuté žblebty, ktoré si v tom najlepšom prípade navzájom odporujú, v horšom spôsobujú reálne a ťažko odstrániteľné škody ...
akurát že pán doktor nevie čo môže zachrániť naše zdravotníctvo, že to nie sú odborníci ale zdraví ľudia ktorí budú zdraví nie vdaka odborníkom ale vlastným pričinením, 50 % financií tečúcich do zdravotníctva - chorobníctva je tam pre glupotu, špekulanstvo ľudí (zlá životospráva - nedostatok fyzickej kondície, otužilosti, obžerstvo, obchlaststvo, fajčenie, ... spojené s nedostatkom pohybu, zneužívanie zdravotného poistenia - vydžubanostné PN-ky, P-éčka)
ivan zlatý. Ľudia su lenivé prasatá, myslíš si prečo je taký boom e-bajkov? Lebo nikomu sa nechce trénovať, pedálovať, potiť sa. No a ebajkeri sú ešte stále super, lebo idú von a aspoň niečo robia. Ty chceš od ľudí, aby boli aktívni, sledovali si životosprávu, cvičili, nechlastali furt a nefačili. Toto je utópia deluxe. Očkovať vieš každého, aj toho najlenivejšieho v krajine. Ale ako, keď "buď je ten človek blázon, alebo úplne sprostý a dutý"
tak aspoň tých P-nkových, P-čkových vydžubancov keby bolo menej, toto všetko akí odborníci chcú vyriešiť ? šak to by policajti s pendrekmi mali riešiť pred každé zdravotné stredisko postavit dvoch a tých zdravých nemocných so soplíkami dokonca aj bez nich fajne po krížoch vymastit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To su ale typy ludi, ktori nepotrebuju, aby sa mali lepsie, ale aby sa mali ini horsie. Nevadí im, ze pre nich Fico nic nerobi. Staci, ze nici zivot ostatnym.
https://www.aktuality.sk/clanok/xJG5Yge/utok-nozom-v-sali-hlasia-mrtvych/
Edit: ...a samozrejme Matovic
Som sa opytal na link, kde napr. DennikN pise nepravdie info a kde dezinfo web dokazuje opak. Nastalo ticho ...
https://www.aktuality.sk/clanok/ZuQ6OA6/sutaj-estok-podava-trestne-oznamenie-pre-poskytnutie-ochrany-curillovcom/
edit:tento bordel už nikto nevyšetrí
https://www.aktuality.sk/clanok/aMKW0dW/jan-curilla-vypovedal-ze-zadokumentovali-vztah-kosc-zilinka-generalny-prokurator-mlci/
https://www.cas.sk/clanok/2872127/urso-rozhodol-o-vyraznom-zvyseni-ceny-plynu-ostra-reakcia-ministerstva/
,,Ministerstvo hospodárstva (MH) hovorí o neakceptovateľnom postupe úradu a situáciu upokojuje. Slovenské domácnosti podľa rezortu nebudú za plyn platiť viac ako v minulom roku.,,
https://www.cas.sk/clanok/2871885/kedy-sa-penzisti-dockaju-mimoriadneho-prispevku-aha-co-povedala-socialna-poistovna/
pre toto väčšina rómov volila Matoviča:
dostaneš 500 euro ked pojdeš volit - mna
Presne takto to funguje v Russku alebo Cine. Rozni regionalni uradnici obcas akoze vymyslia nejaku stupiditu, sikanujucu beznych obcanov, aby nasledne zakrocil mocny panovnik alebo strana a tuto stupiditu blahosklonne zatrhli
https://dennikn.sk/3699180/lekar-karol-mika-ktory-v-96-rokoch-stale-ordinuje-niekedy-mam-dojem-ze-ludia-hromadne-stratili-rozum/?ref=tit1
Keď prišla pandémia ochorenia covid-19, Karol Mika ako lekár vedel, že bude veľmi zle, a ako kresťan sa modlil za to, aby bola čím skôr k dispozícii vakcína. Kým sa tak stalo, prišiel o mnohých pacientov. Po zvyšok rozhovoru sa takmer stále usmieval, pri téme covidu sa úsmev vytratil.
„Niektorí zhoväďovali medicínu, tvrdili, že je to len zbúchaná vakcína, a ponúkali všelijaké pochybné lieky a riešenia, ktoré chorým nepomáhali a možno im aj uškodili,“ dodal rozrušene spoza tlakomeru s nálepkou Hoaxy sa na mňa nelepia.
Paradoxne práve Karol Mika, súčasť kampane proti hoaxom, sa stal obeťou hoaxu na internete. Neznámi autori o ňom tvrdili, že podporuje zaručený liek proti koronavírusu a je proti očkovaniu, hoci vtedy aj dnes tvrdí, že liek proti vírusu neexistuje a pomáha len vakcinačná prevencia.
„Hoax. Je to lož na lož. Nevedeli mi ani nacionálie poriadne vypísať a manželku Martu nazvali nejakým iným exotickým menom. Nebolo nikoho, kto by to dal z internetu preč,“ opisoval svoje prvé stretnutie s hoaxermi a konšpirátormi.
Reforma zdravotníctva? Nerobí si zbytočné nádeje
Karola Miku znepokojuje, že aj členovia súčasnej vládnej koalície, poslanci parlamentu, dokonca aj niektorí ministri sú súčasťou konšpiračnej scény.
„Človek má niekedy dojem, že ľudia hromadne stratili rozum a veria tým nezmyslom. Je to otázka pre psychiatra, pretože buď je ten človek blázon, alebo úplne sprostý a dutý,“ uvažuje, no pokračuje optimisticky.
„Ale napokon, rozum je dar Boží. Dôležité je, že on nechce mať z nás hlupákov, ale slobodné rozmýšľajúce bytosti.“
Očakáva Karol Mika od štvrtej vlády Roberta Fica nejaké zásadné reformy alebo zlepšenia v zdravotníctve?
Nerobí si vraj zbytočné nádeje. Tvrdí, že politické tričká nám nepomôžu, lebo zdravotníctvo môžu zachrániť len odborníci.
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comments/185djcv/%C4%8Dt24_sa_prid%C3%A1va_na_zoznam_nepriate%C4%BEsk%C3%BDch_m%C3%A9di%C3%AD/
akurát že pán doktor nevie čo môže zachrániť naše zdravotníctvo, že to nie sú odborníci ale zdraví ľudia ktorí budú zdraví nie vdaka odborníkom ale vlastným pričinením, 50 % financií tečúcich do zdravotníctva - chorobníctva je tam pre glupotu, špekulanstvo ľudí (zlá životospráva - nedostatok fyzickej kondície, otužilosti, obžerstvo, obchlaststvo, fajčenie, ... spojené s nedostatkom pohybu, zneužívanie zdravotného poistenia - vydžubanostné PN-ky, P-éčka)