A nie je to skôr tým, že rám ako taký je navrhnutý, aby uspokojil profikov, ktorí sú mladší, ohybnejší, majú neporovnateľné podmienky na tréning, cvičenie, masáž, rehabilitáciu atď? Nevidím nič zlé na tom, že si ho kúpi aj lepšie trénovaný hobík a dopomôže si pár cm podložkami.
Krásny bajk, nastavenie je úplne v poriadku. Nech slúži.
Nešvár je v prvom rade výber zlej geometrie, nie následné nastavovanie podľa profíkov.
Kúpiť si pretekársky agresívny stroj lebo sa mi páči a potom jazdiť s 5 a viac cm komínom
Je to v tomto vlákne už tradícia a kritizovať sa nesmie...ale proti gustu...
Tak nie kazdy meni biky ako ponozky a podaktori si tu niekolko krat rocne kupujú biky za xy tisic eur.
Ja som tiez zacinal s 9cm predstavcom miesto 11 a nakoniec som mal 12.
Clovek sa vyjazdieva casom a aj telo sa vie prisposobovat treningom.
Ešte sa nespomenul starý známy argument odôvodnenia podložiek súvisiaci s budúcim predajom biku alebo rámu ? Je milé, že niekto uprednostní preferencie a nastavenie potenciálneho budúceho majiteľa pred svojimi vlastnými. Za mňa všetky stroje čo tu posledne pribudli sú top a u mňa kľudne aj v kategórii vysnívané ale je to galéria a treba si naliať čistého vína a priznať že tie podložky zrovna nie sú estetický doplnok. Inak teda ?
3 cm na položkách ti na aero ráme spravia prd s aerodinamikou.ale mudrlanti na fóre si furt niečo najdu
Ukazujes ze sam si mudrlant co o tom vela nevie. Pri podlozkach nejde o aerodynamiku bicykla ale posedu jazdca!
Ak mas na aero bicykli ne-aero posed, tak cela aero zostava pocnuc bicyklom, prilbou, kombinezou, navlekmi atd. ti je akurat tak na ozdobu.
K tomu, že to to je naprd, k tomu máš aj nejaké dáta? Isteže to aerodynamiku o trochu zhorší, ale 3cm z toho nespravia naprd set-up. Odhadujem, že to bude stále ďaleko viac aero ako posed ako na inom endurance bikeu. Dobre to napísal stanlee. Ľudia maju navyše schopnosť sa skrčiť.
Z logického pohľadu nato predsa nepotrebuje nikto žiadne dáta, aby vedel, že zvýšenie podložkami ti zvyšuje odpor, pretože tvoje telo je položené logicky vyššie. A áno aj 3cm môžu spraviť svoje - ale nato už sú asi skôr laboratórne podmienky aby tu niekto dostal odpoveď. Sorry, ale tu zasa niekto niečo povie a dotyčný sa nato urazí - pritom myslím, že to chalani slušne okomentovali….🙂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Krásny bajk, nastavenie je úplne v poriadku. Nech slúži.
Kúpiť si pretekársky agresívny stroj lebo sa mi páči a potom jazdiť s 5 a viac cm komínom
Je to v tomto vlákne už tradícia a kritizovať sa nesmie...ale proti gustu...
Ja som tiez zacinal s 9cm predstavcom miesto 11 a nakoniec som mal 12.
Clovek sa vyjazdieva casom a aj telo sa vie prisposobovat treningom.
Ukazujes ze sam si mudrlant co o tom vela nevie. Pri podlozkach nejde o aerodynamiku bicykla ale posedu jazdca!
Ak mas na aero bicykli ne-aero posed, tak cela aero zostava pocnuc bicyklom, prilbou, kombinezou, navlekmi atd. ti je akurat tak na ozdobu.