V rámci BF -40% na mammut.com...
Aenergy TR Boa za mna najlepsie trailovky...siroka spicka, BOA krasne obopne nohu okolo klenby a pekne ju drzi. Grip neskutocny za sucha, mokra, aj na snehu. Stabilita uzasna. BOA je topka, skoda, ze nie je obojsmerne, ale aj tak stale je len otazkou sekundy uvolnit/pritiahnut topanku podla potreby, aj v rukaviciach.
Eiger Speed BOA este len cakaju na otestovanie, ale spracovanie je luxus a su pretkane najnovsimi technnologiami ako napriklad udrziavanie optimalnej teploty v topanke, ci je leto alebo zima. BOA je uz obojsmerne, co potesilo
Z miestneho shopu v akcii tyzdna nieco jazdivejsie k Nevegalom. Ako sa budu spravat uvidim, naposledy som Contiky jazdil este na 26" a aj to TrailKing, plus zopar SIS gelov na skusku,
Vyhrievane rukavice Agu odtialto z mtbikeru. Povodne som kupil ine na alze, no dosli by mi az buduci tyzden, tak som vzal tieto na sklade.
Ale v dnes v tom dazdi som ich este nemal, jednak sa museli plne nabit, a jednak ich chcem jazdit skor iba v mraze, nie v dazdi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... uvidíme čo to bude za zázrak, recenzie sa dosť rozchádzajú no páčil sa mi
Mám Rox 11 a slúži mi roky
Aenergy TR Boa za mna najlepsie trailovky...siroka spicka, BOA krasne obopne nohu okolo klenby a pekne ju drzi. Grip neskutocny za sucha, mokra, aj na snehu. Stabilita uzasna. BOA je topka, skoda, ze nie je obojsmerne, ale aj tak stale je len otazkou sekundy uvolnit/pritiahnut topanku podla potreby, aj v rukaviciach.
Eiger Speed BOA este len cakaju na otestovanie, ale spracovanie je luxus a su pretkane najnovsimi technnologiami ako napriklad udrziavanie optimalnej teploty v topanke, ci je leto alebo zima. BOA je uz obojsmerne, co potesilo
Ale v dnes v tom dazdi som ich este nemal, jednak sa museli plne nabit, a jednak ich chcem jazdit skor iba v mraze, nie v dazdi.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/rukavice/zimne/agu-vyhrievane-rukavice-cierna.html
Stále v akcii
https://www.ekoi.com/en-sk/autumnwinter-gloves/13453-gants-hiver-chauffants-ekoi-heat-concept-5l.html
Také niečo hľadám, ako sa vola ten model?
Endura GV500 Reiver dres, červená
109,99 €
Neodolal som BF zlave za 31.55€