ja som si test nerobil lebo ma to ani nenapadlo. teda az ked som sa 3 tyzdne nevedel zbavit nadchy ktoru som dovtedy mal vyriesenu za tyzden bez doktora.
zacalo to palenim na hrudniku a divnou teplotou ktora lietala jeden stupen aj v priebehu pol hodiny z 36.5 na 37.5. neskor som sa dozvedel ze to malo vela ludi v meste. vypil som vtedy strasne vela vody a stale som chodil curat. to trvalo den. za 3 dni som bol ok ale stale citil priedusky. do tyzdna som sa citil dobre - 2 dni. potom mi zacali tiect hlieny - to som myslel ze som chytil nieco ine od kolegyne v praci ktora smrkala. zapchalo mi dutiny, nemal som chut ani cuch asi tak 3 dni. teplota v pohode, ani ma nic nepalilo, len tie hlieny a zdurene dutiny. zabrali mi az antibiotika, neskutocne co zo mna vyslo hlienu. cely slnecny oktober som stym zabil a doteraz sa necitim uplne fit.
ale kto mi to podaroval netusim. lebo s nikym som sa v tom obdobi nestretaval, nikde som nebol. trosku ma sklamalo ockovanie. neviem ake by to bolo bez neho, ale cakal som viac.
Pokial si nebol nanovo štvrtýkrát preočkovaný vakcínou na omikron , tak si mal obdobný priebeh ako vsetci zaočkovani 2-3krat a prekonaní … vrátane mna . A to som mal tri Covid a tri vakcíny .
Prave som si tiez vysparal nos, a tie svine ciarky su tam dve Treti den som k.o., bez horucok-tie ale mavam velmi zriedka, zato s litrami sopla, plnymi dutinami, bolestou a dunenim hlavy. Od vcera vecera ako bonus bolest noh a krizov. To uz som tusil ze to nebude len silna nadcha.. A to som si myslel, ze ked som to mal na konci septembra (ak som to mal), ze to tak skoro nepride. Priebeh viacmenej rovnaky, mozno vtedy o nieco slabsi. Teraz sa teda citim dost mizerne. Tiez by som cakal ze ako trikrat opichany budem na tom lepsie, minimalne priebehom ked uz to drapnem…
Ja som prekonal pred týždňom.Bolesti hlavy,dutín,svalov.Horúčka žiadna.Dýchacie cesty v pohode,kašel žiadny(a to som chronický fajčiar).Toto bol už môj 7 pozit.test😂.Možno fakt pomohla vakcinácia+booster.
bol som vtedy 3x, mne po tej 3-tej nezostalo zrovna dobre - vyse 2 tyzdnov som citil ze niesom ok. tak na tuto 4 som sa nehrnul. ale kazdu jesen byt odstaveny na par tyzdnov sa mi tiez nepozdava.
dufam ze teraz nejde druha jesenna vlna, a ked tak, snad to nechytim znova.
musím poklopat ale od začiatku pandémie koronavírusu 6. 3. 2020 co bol u nás pozitívne natestovaný prvý človek tak za viac ako 3 a pol roka som nebol ani nachladený, za ten čas som nejedol žiadne tabletky len cca. 5 a pol kila C-čka (cca 4 000 mg denne) som zledol a vypil necelých 30 hektolitrov čerstvého (nie trvanlivého) chladeného plnotučného mlieka za 2 500 euro z kauflad, tesco, lidl, C-čko vyšlo asi na 77 e pri priemernej cene 14 e za kilo
zapíjam vodou z vodovodu alebo mlekom z mlekarne, výrobca Výchdoslovenská vodárenská spoločnost a mleko výrobca mlekarne Európskej únie, kubik vody teraz neviem presne po kolko ide ale ked počítam že zapíjam vodou, mlekom cca 1:1 tak vody pošlo na zapíjanie okolo kubíka (7 x denne zapit c-čko z toho 3,5 x vodou x 1 350 dní x 0,2 litra)
šak ja to viem, ale pre istotu viac cečka ako málo a potom íst sa pripojit na ventilaciu, a to by som fakt vela ušporil ked namiesto kubika by som zapil s 250 litrami a c-čka namiesto 4 000 mg denne napr. len 1 000 mg tak to máš mesačnú úsporu len okolo 1,4 e - a to sa ,,oplatí,, ale zas ušetríš na všelijakých cukríkoch proti prechladeniu, panadoloch, ... antibiotikách co ludia teraz pašú, očkovaniach každý rok proti chrípke, P-nky nečerpeš ta to tých 1,4 evra rozdžubaných zbytočne určite stojí za to
si pozri počas pandémie kolko mám tu príspevkov o dezolatoch co sa nechceli očkovat, analýzy vývoja pandémie, kritika blbostí co narobili politici ked sa miešali do roboty odborníkom, sodomu gomoru co u nás narobil Matovič s AG testami ked lekári a sestry ho už pomaly na kolenách prosili nech prestane s devastačným plošným testovaním, vlny, ... co už nepamätáš ?
za ten čas som nejedol žiadne tabletky len cca. 5 a pol kila C-čka (cca 4 000 mg denne)
ja som si v 2020-om tiež zaobstaral kilové balenie C-čka (vďaka Tvojmu vtedajšiemu odkazu), akurát z neho ešte asi tak tretinu mám. Ale ja ho používam hlavne ako prísadu do čaju, aby lepšie vyzeral (a dakedy aj chutil) a x-krát som ho použil aj na odvápnenie kávovaru (a ďalších vecí).
Momentálne u mňa tiež asi doznieva aktuálna verzia kovidu (abo dačoho podobného, testy som nerobil) - začalo to minulý piatok škrabkaním v hrdle a viacmenej vyzerá, že už aj končí, bo už ani z nosa mi netečie. Zatiaľ asi najmiernejší priebeh z tých troch, čo som absolvoval...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zacalo to palenim na hrudniku a divnou teplotou ktora lietala jeden stupen aj v priebehu pol hodiny z 36.5 na 37.5. neskor som sa dozvedel ze to malo vela ludi v meste. vypil som vtedy strasne vela vody a stale som chodil curat. to trvalo den. za 3 dni som bol ok ale stale citil priedusky. do tyzdna som sa citil dobre - 2 dni. potom mi zacali tiect hlieny - to som myslel ze som chytil nieco ine od kolegyne v praci ktora smrkala. zapchalo mi dutiny, nemal som chut ani cuch asi tak 3 dni. teplota v pohode, ani ma nic nepalilo, len tie hlieny a zdurene dutiny. zabrali mi az antibiotika, neskutocne co zo mna vyslo hlienu. cely slnecny oktober som stym zabil a doteraz sa necitim uplne fit.
ale kto mi to podaroval netusim. lebo s nikym som sa v tom obdobi nestretaval, nikde som nebol. trosku ma sklamalo ockovanie. neviem ake by to bolo bez neho, ale cakal som viac.
dufam ze teraz nejde druha jesenna vlna, a ked tak, snad to nechytim znova.
ja som si v 2020-om tiež zaobstaral kilové balenie C-čka (vďaka Tvojmu vtedajšiemu odkazu), akurát z neho ešte asi tak tretinu mám. Ale ja ho používam hlavne ako prísadu do čaju, aby lepšie vyzeral (a dakedy aj chutil) a x-krát som ho použil aj na odvápnenie kávovaru (a ďalších vecí).
Momentálne u mňa tiež asi doznieva aktuálna verzia kovidu (abo dačoho podobného, testy som nerobil) - začalo to minulý piatok škrabkaním v hrdle a viacmenej vyzerá, že už aj končí, bo už ani z nosa mi netečie. Zatiaľ asi najmiernejší priebeh z tých troch, čo som absolvoval...