lukas6s8p vyhrávaš zimnú fotografickú súťaž v tomto vlákne. Pre pokoj v duši nám prosím ešte napíš, čím si fotil a či sa venujes fotografovaniu aspoň ako hobby. Ak nie tak vedz, máš talent
marselusppIxnayStrenki dik za pochvalu, ale talent to určite nieje. Skôr rutina, mám takú mániu, že potrebujem mať outdoorové aktivity zdokumentované a fotím už skoro 20 rokov, tak to ide nejako samo. A fotím veľa, tak väčšinou sa nejaká použiteľná fotka nájde. A nikdy som nebol lenivý aj napr. zastaviť v dobrom zjazde alebo vyliezť na nejakú lepšiu vyhliadku.
Foťákov som už zopár zodral (doslova), momentálne mám Sony ZV-1, čo je derivát RX100 rady, akurát ho už nejaký čas neviem nájsť, lebo mi v poslednom čase začal stačiť aj mobil Samsung S21fe. Ten som kúpil pred letnými dovolenkami, chcel som niečo vodotesné, aby som mohol dokumentovať aj za dažďa a nejako som si naňho zvykol. Fotí to síce oveľa horšie, ale fotky aspoň na mobile vyzerajú aj bez úpravy (korekcia tieňov, prepalov) atraktívnejšie a dajú sa hneď hodiť aspoň na Stravu. Foťákom som ich urobil ešte viac, ale väčšinou som sa už nedonútil ich aj spracovať.
A k Zonerame, na jar ma dodrbala SIŽP za nejaký freeride/skitouring, a keďže väčšina akcií bol ilegal, tak som to zamkol a trochu aj stratil motiváciu tam niečo pridávať.
par krat som s Lukasom bol a mam peknu pamiatku na kazdy vyjazd v podobe (nielen ) fotiek - myslim ze to bude aj o talente, nielen o cviku - v akych situaciach dokaze vytiahnut za jazdy fotak a spravit peknu fotku. ja by som pri tom ukone davno zbieral zuby po zemi. k tomu vystihnutie momentu - to nevie kazdy.
dnes opat Inovec - ja sa von za svetla mimo vikendu nedostanem co dnes bola skoda - hore to musi byt nadhera, za tmy to ma tiez svoje caro ale rad by som to biele videl aj za svetla.
este sa dalo slapat az hore - ale ak zajtra kydne tak uz asi len velmi tazko. dole bolo trosku ladu, inak fajin.
a celkom plnka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lukas, čím si to fotil?
vsetci urcite nie, ze Corsair?
https://eu.zonerama.com/6s8p/306531?count=21
Pri nešliapaní a v zjazde ako napríklad v nedeľu, mi omrzli všetky údy ( ozaj všetky) 😁
Foťákov som už zopár zodral (doslova), momentálne mám Sony ZV-1, čo je derivát RX100 rady, akurát ho už nejaký čas neviem nájsť, lebo mi v poslednom čase začal stačiť aj mobil Samsung S21fe. Ten som kúpil pred letnými dovolenkami, chcel som niečo vodotesné, aby som mohol dokumentovať aj za dažďa a nejako som si naňho zvykol. Fotí to síce oveľa horšie, ale fotky aspoň na mobile vyzerajú aj bez úpravy (korekcia tieňov, prepalov) atraktívnejšie a dajú sa hneď hodiť aspoň na Stravu. Foťákom som ich urobil ešte viac, ale väčšinou som sa už nedonútil ich aj spracovať.
A k Zonerame, na jar ma dodrbala SIŽP za nejaký freeride/skitouring, a keďže väčšina akcií bol ilegal, tak som to zamkol a trochu aj stratil motiváciu tam niečo pridávať.
dnes opat Inovec - ja sa von za svetla mimo vikendu nedostanem co dnes bola skoda - hore to musi byt nadhera, za tmy to ma tiez svoje caro ale rad by som to biele videl aj za svetla.
este sa dalo slapat az hore - ale ak zajtra kydne tak uz asi len velmi tazko. dole bolo trosku ladu, inak fajin.
a celkom plnka