Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
V hentom sa akurát tak dobre spoti. Za toľké peniaze sa dajú kúpiť dlhé zimné gate , alebo s neprefukavou prednou stranou.
To, čo postla fixska mám, nosil som to do roboty keď pršalo, ale nikdy nie proti zime, nedýcha to a tiež sa pod tým potia stehná. Na výjazdy to neodporúčam.
Ja nosím v kríze polartec kraťasy, niečo ako odporúčal Valecek ale inú značku a je to super riešenie a na kolená nosím bud chrániče, ktoré sú proti zime v zjazdoch super ale mám aj spodky Craft Active Extreme X Wind a tie sú mega, majú neprefuk presne na stehnách a cez kolená.
Na zimu pod nulou a hlavne mokru zimu mam dlhe gate s trakmi bez vlozky ktore su urcene na bezkovanie. Pod ne davam klasicke letne kratasy. Znesie to dost vody a nie je v tom zima.
ja zas používam zeteplene gate na skialp su užšie a elasticke s vnutornými kratasmi s vložkou.. gate maju neprefuk predok celý a na kolenach tvarovane , dobre na šlapanie....
druha možnosť zimne dlhe elastaky storé maju neprefuk kolená a komfort vložku, na to stare bike kratasy na blato a humnus,vodu
inak po pár vyjazdoch môžem vrelo odporučiť tieto vaude. min rok boli na Black fridsy za nejakých 35e.
zips od koníka po stehno, tvarované kolená a rôzne narezané panely. za mňa super aj keď som v tom natesno hlavne s kolenačkami
ja mám najteplejšiu verziu isadore dlhych gatí na zimu a do -10 to funguje celkom dobre, nosím pod nimi klimatex spodky a na to také rídké craft spodky, ktoré ale majú goratex ochranu na vtáka
kupil som si ciapku Force Freeze, a tepla sice je, ale i tak sa neda nosit. Tak na nej totiz rezonuje kazdy pohyb hlavou a kazdy oter o remienky od helmy, ze skoro nic ine som nepocul takuto rezonantnu ciapku som este nikdy nemal skoda, lebo inak bola tepla a aj cez usi.
ahojte, viete mi poradit nejake dlhe nohavice ktore (až tak) nepremoknu, nie su ako igelit a hlavne ktore nie su strihom take, ze stehnami ledva vojdem a za pas vopcham ešte 4 bidony? Existuje niečo take prosim? v skratke v stehnach dve čísla väčšie a v páse menšie? Ďakujem veľmi pekne
kupil som si ciapku Force Freeze, a tepla sice je, ale i tak sa neda nosit. Tak na nej totiz rezonuje kazdy pohyb hlavou a kazdy oter o remienky od helmy, ze skoro nic ine som nepocul takuto rezonantnu ciapku som este nikdy nemal skoda, lebo inak bola tepla a aj cez usi.
To bude asi vseobecna vlastnost membranovych ciapok. Mam taku od Gore a robi to iste. Ked mi vietor fuci zpredu, to je hukot ako keby som stal pri nejakom vodopade. Ked si napravujem bufku a cvrngnem si pri tom do ciapky, tak sa ten zvuk nenormalne zosilni. Neprefukavost tuto nevyhodu ale podla mna prevazuje a nosievam ju pravidelne v zime
ahojte, viete mi poradit nejake dlhe nohavice ktore (až tak) nepremoknu, nie su ako igelit a hlavne ktore nie su strihom take, ze stehnami ledva vojdem a za pas vopcham ešte 4 bidony? Existuje niečo take prosim? v skratke v stehnach dve čísla väčšie a v páse menšie? Ďakujem veľmi pekne
Z dekáču za 50€, vystriekas impregnáciou na stany a celú sezónu jazdíš s riťkou v teple a suchu
Po rokoch "naco mi to bude" som si kupil aj ja Brynje. 170/74, hrud 100, velkost S. Mam ho obtiahnute, dlzka po rit, no nevyhrna sa mi, urcite S neodporucam vyssim ludom, bude im kratke.
Bol som 60km asfalt na gravel biku. Teplota okolo 0°C, kedze kaluze a mokro na cestach primrzalo. Vzal som tricko s vypchatymi plecami, kedze to viaceri radili kvoli batohu, na tom natelnik a Mtb bundu z Dekacu a batoh Zo zaciatku nic moc, mozno preto, ze som nad funkcnostou stale premyslal a podvedome kontroloval pocit tepla a sucha. Zima mi nebola, bezne takto jazdim s tielkom z Lidla. Ale musim potvrdit, ze ked som sa doma vyzliekol, mal som mierne mokry chrbat, tricko bolo vlhke, nie mokre, takze po prvej skuske som spokojny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.decathlon.sk/p/310818-118063_panske-vrchne-nohavice-540-na-mestsky-bicykel-cierne.html#/demodelcolor-8588098/demodelsize-3402xl_w41_l34
https://www.decathlon.sk/p/325714-85894_panske-vrchne-nohavice-900-na-mestsky-bicykel-cierne.html#/demodelcolor-8588152/demodelsize-3402xl_w41_l34
https://www.decathlon.sk/p/332672-116648_vrchne-cyklisticke-nohavice-do-dazda-gravel.html#/demodelcolor-8644146/demodelsize-3402xl_w41_l34
To, čo postla fixska mám, nosil som to do roboty keď pršalo, ale nikdy nie proti zime, nedýcha to a tiež sa pod tým potia stehná. Na výjazdy to neodporúčam.
druha možnosť zimne dlhe elastaky storé maju neprefuk kolená a komfort vložku, na to stare bike kratasy na blato a humnus,vodu
flanelove pyzamo
zips od koníka po stehno, tvarované kolená a rôzne narezané panely. za mňa super aj keď som v tom natesno hlavne s kolenačkami
GOREWEAR C3 Partial GORE-TEX INFINIUM™ Thermo Tights+
Vaude Men's Minaki Shorts III
To bude asi vseobecna vlastnost membranovych ciapok. Mam taku od Gore a robi to iste. Ked mi vietor fuci zpredu, to je hukot ako keby som stal pri nejakom vodopade. Ked si napravujem bufku a cvrngnem si pri tom do ciapky, tak sa ten zvuk nenormalne zosilni. Neprefukavost tuto nevyhodu ale podla mna prevazuje a nosievam ju pravidelne v zime
Z dekáču za 50€, vystriekas impregnáciou na stany a celú sezónu jazdíš s riťkou v teple a suchu
Bol som 60km asfalt na gravel biku. Teplota okolo 0°C, kedze kaluze a mokro na cestach primrzalo. Vzal som tricko s vypchatymi plecami, kedze to viaceri radili kvoli batohu, na tom natelnik a Mtb bundu z Dekacu a batoh
Maju na ruky, nohy a dokonca aj na telo. Na ruky 6 hodin, na nohy 5 a na telo dokonca 10