Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Kupil som potom zimne tretry a vankusiky uz viac netrebalo ?
trailove kratasy -50% a zimny dres 25%
to je tazko takto
isadore som mal tie ich deep winter ci ako sa to volalo. okrem toho ze boli velkostne uplne mimo, boli strasne divne panelovane. rozkrok by zvladol aj -20, zato na kolenach koli ohybnosti bol ciastocne prefukavy material, za kolenom kde sa material krci bola len sietka. to je vsetko na papieri koli volnosti pohybu ale uz sa to moc nepozdavalo mojmu pohladu na ochranu zdravia. kolena mi vytuhli v kazdom zjazde, ak fuklo do chrbta tak mi pekne premrzlo za kolenami.
ale s tym panelovanim je to aj u inych cele divne. krize, rozkrok a kolena by mali byt najviac chranene. no napr. taky sportful fiandre pro krize a cely predok z dvojiteho materialu. fakt kus nohavic ktore by sa do -3 dali nosit. lenze - rozkrok je z panelu ktory dvojity nieje a paradne taha na jaja. vymenil som ich tuto jesen za sorpasso a ako som pisal - opat paradne gate ale kolena moc tenke a uz pri +3 mi tuhnu a musim volit ine gate aj ked zvysok nohavic by zvladol teplotu okolo 0.
polare zase na to ako teply maju predok maju zalostne chranene krize a spomeniem aj bedrove klby na ktore kasle snad kazdy vyrobca. takze neostava nic ine len hladat dalsie drahe gate, alebo to rozne kombinovat s inymi kuskami oblecenia - co je hlavne, co sa tyka kolien tazko kombinovatelne.
napr. pod tie sportful a aj pod polare som radsej zacal nosit boxerky od craftu. v podstate ich ani nevnimam a neskutocne tie gate posunu teplotne niekam inam. no kazi to celkovy dojem z komfortu a aj nohavic, kde za tu cenu na to mohol pomysliet vyrobca.