Ty kokso, až ma striaslo keď som tie fotky prezeral. bŕŕŕ.
A že sme šli aj cez tieto sračky, tak tomu neverím, to je určite fotomontáž. Vôbec napamatám.
2tashunko: tá prvá sada od 3 fotky je pri Žabienci? Ty si ten bradatofúzatý krakonoš fotograf? Super fotky. Vďaka.
to som nefotil ja, ale oco, on je ten "bradatofúzatý krakonoš fotograf"
a neviem kde je zabienec, tie prve fotky su asi niekde nad sunavou, ked sa nemylim.
to som nefotil ja, ale oco, on je ten "bradatofúzatý krakonoš fotograf" ...
ked som ho videl, som myslel, ze je to DIJCK, ktory tam caka "prokletě dlouho"
popros tatina, nech ich hodi na web v povodnom rozliseni, lebo mal slusne delo na fotenie a spominane pivo patri samozrejme jemu, tebe kofca za zverejnenie
popros tatina, nech ich hodi na web v povodnom rozliseni, lebo mal slusne delo na fotenie a spominane pivo patri samozrejme jemu, tebe kofca za zverejnenie
ja ich mam u seba 2560x1920, poslem ak niekto chce, len na *****su sa mi nechcelo davat full, nejak dlho to tam natahuje.
vdaka
pekne vystihujuce fotky. tesil som sa na ne.
uz som aj hladal, ci to niekto niekam nezavesil a stale nic, takze predsa.
obdivujem, ze sa vam chcelo byt v takom pocasi na takych miestach
vdaka
Zdravim,
vo svojom prispevku: http://www.velocipedko.sk/pages/vyjazdy/horal-08.php
na webe nasej partie som si dovolil pouzit par fotografii niektorých z vas.
Nemam cas kontaktovat kazdeho, tak to riesim takto.
Ak by niekto nesuhlasil, prosim zamejlovat, fotku stiahnem.
V kazdom pripade vdaka za fotozabery.
P.S. Neviete ako sa dostat na fotogaleriu na stranke horala? Stale mi to hlasi ze 'modul nie je aktivny', Robim niekde chybu? Vdaka za help!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
HYBRYD
HYBRYD
ty vole
piekny smajlici-aj ja sceeem!
http://*****saweb.google.sk/findura/Horal08
A že sme šli aj cez tieto sračky, tak tomu neverím, to je určite fotomontáž.
2tashunko: tá prvá sada od 3 fotky je pri Žabienci? Ty si ten bradatofúzatý krakonoš fotograf? Super fotky. Vďaka.
Jezus zaisťuje spolujazdkyňu.
ešte raz bŕŕŕ
http://*****saweb.google.sk/findura/Horal08
mas u mna pivo za namahu... konecne akcne fotky, ktore aspon trosku vystihuju ten marazmus
a neviem kde je zabienec, tie prve fotky su asi niekde nad sunavou, ked sa nemylim.
Keby som nezaistoval ju, tak zaistujem Teba s Dudom.
ked som ho videl, som myslel, ze je to DIJCK, ktory tam caka "prokletě dlouho"
ja ich mam u seba 2560x1920, poslem ak niekto chce, len na *****su sa mi nechcelo davat full, nejak dlho to tam natahuje.
tak tuto by som poprosil vo full, ak mozes. pekne vidno vydatnost zrazok. na [email protected]
Diky.
Zopar fotiek cca 466 je aj tu
vo svojom prispevku:
http://www.velocipedko.sk/pages/vyjazdy/horal-08.php
na webe nasej partie som si dovolil pouzit par fotografii niektorých z vas.
Nemam cas kontaktovat kazdeho, tak to riesim takto.
Ak by niekto nesuhlasil, prosim zamejlovat, fotku stiahnem.
V kazdom pripade vdaka za fotozabery.
P.S. Neviete ako sa dostat na fotogaleriu na stranke horala? Stale mi to hlasi ze 'modul nie je aktivny', Robim niekde chybu? Vdaka za help!
duro