Okrem zadného adaptéru by som mal mať všetko. Keď ma prejde najhoršia mužská choroba tak sa pustím do skladania. Lebo takémuto nachcípanému sa mi do tej kosy v garáži moc nechce.
lapaloma vždy sa mi páčili a hlavne tieto modely s takto uloženým tlmičom. Už som mal skoro kúpeného SC Tallboy-a, ale rozmyslel som si to a splnil si sen.
Brakco - Taiwan, ale už sa dajú ťažko zohnať a keď, tak stoja mailant. Na Ali je plno kópií ale jedine ZTTO mám odskúšané. Oproti originálu žiaden rozdiel - myslím funkčný.
Potom pridaj aj do galérie našich bikov, ideálne aj minirecenziou, ako to jazdí. Až raz budem veľký, tiež si kúpim nejaký DW-link
Určite pridám, dávam každý bike. Jazdné vlastnosti som zvedavý , bude to pre mňa trochu zmena. Väčšie kolesa, nižší zdvih a po 12 rokoch iná farba rámu ako čierna 😂
Ešte nie. Dám ho po sezóne dokopy a pôjde na bazár. Možno na ňom ešte budúcu sobotu dám Vianočný vyjazd na Martinky ak sa mi bude chcieť. Myslím, že na 16. je naplánovaný.
Asi skôr Brakco alebo nejak tak. Fakt si už nepamätám. Ale lto bude isto vedieť, myslím že ich mal tiež 😂
Brakco , ano. Kotuce boli super. A neboli lacne, aj ked lacnejsie ako Hope. Ale nie o vela.
Zial, potom sa uz nedalo rozumne kupit, lebo to cinanci fejkovali hrozne.
Za Banshee mas , pretoze tot nedavno som si vybral, ze ak by som vyberal novy ram, tak Banshee Prime
Tiez som išiel z čierneho karbonu na strieborný hliník,len som to trochu oživil červenou vidlicou?inak ten rám vyzerá zaujímavo ,až by jeden povedal ,že to musí byť na výrobu zložitejšie nez karbón.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odkial, resp. za kolko si bral brzdy?
Vždy som bol skôr SRAM+RS+DT pozitív ?
Tiez som po 20r v podstate prešiel na šrám...uz mi zostalo len xtr radenie ...
Na cestaky este dorazam 10sp Sh.aj na zimáku suplikove 10sp
lapaloma vždy sa mi páčili a hlavne tieto modely s takto uloženým tlmičom. Už som mal skoro kúpeného SC Tallboy-a, ale rozmyslel som si to a splnil si sen.
Určite pridám, dávam každý bike. Jazdné vlastnosti som zvedavý , bude to pre mňa trochu zmena. Väčšie kolesa, nižší zdvih a po 12 rokoch iná farba rámu ako čierna 😂
Brakco , ano. Kotuce boli super. A neboli lacne, aj ked lacnejsie ako Hope. Ale nie o vela.
Zial, potom sa uz nedalo rozumne kupit, lebo to cinanci fejkovali hrozne.
Za Banshee mas
Brakco nie je Cina, ale Taiwan
https://www.brakco.com.tw/index_en.php