Zdravim, konecne treba zalozit aj tuto temu, lebo mnoho z nas, z hlavneho mesta a okolia, tam travi vela casu na bicykli, a v nadchadzajucej sezone aj bude
pre zdarny zaciatok par letnych fotiek z Hainburgu:
Čaute, do týchto oblastí je zákaz bicyklov. Resp. Je tam značka väčšinou. Ale zabehať si tam môžem nie? Pod zákazom bicyklov je tam taka značka Forstras.... Neviem co?znamená to len lesná cesta?
Čaute, do týchto oblastí je zákaz bicyklov. Resp. Je tam značka väčšinou. Ale zabehať si tam môžem nie? Pod zákazom bicyklov je tam taka značka Forstras.... Neviem co?znamená to len lesná cesta?
dnes ma natesno vo velkej rychlosti obehol a zaroven este aj ospricoval rakusak
mal rakusku znacku GF a bolo to pri Baumgartene (bol som nahanat stvorce v lavom hornom kvadrante, 15 novych stvorcov, 93 km )
No a dnes bol chladný severozápad a pocitová teplota bola ledva 11 stupňov aj na slnku. Takéto teplotné výkyvy sú bežne aj v zime. Keď jeden deň je skoro bezvetrie a 17 a další deň je ledva 12 a hnusný severozápad. Ja určite dlhé ešte neodložím nakoľko keď idem v týždni tak najskôr po 16tej a teplota ide v tom čase rapídne dole po 17tej.
Co ja viem, nepride mi to uplne mimo. V Bergu az po vrchol, Edel hore, Prellen hore, par nadjazdov...
Kamosovi to udrelo 239m a to uz asi dobre nebude. Ale dost fukalo atak barometer mohol mat halusky.
No a dnes bol chladný severozápad a pocitová teplota bola ledva 11 stupňov aj na slnku. Takéto teplotné výkyvy sú bežne aj v zime.
Hm, na predchádzajúcej strane tvrdíš, že ešte nie je jar, tu tvrdíš, že už nie je zima...
Inak dnes 5 stupňov, slušný severák a ešte aj mrholenie. Brrr, ešte teraz mi je zima.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Forststrasse je lesná cesta
mal rakusku znacku GF a bolo to pri Baumgartene (bol som nahanat stvorce v lavom hornom kvadrante, 15 novych stvorcov, 93 km
Trink mein Nektar! Schmeckt gut ja? Na jaa...
Povodne som sa chcel zasivat v lese ale kamos ma vytiahol na cestu.
Kamosovi to udrelo 239m a to uz asi dobre nebude. Ale dost fukalo atak barometer mohol mat halusky.
https://www.google.com/maps/@48.0968633,16.9853378,3a,75y,252.59h,86.56t/data=!3m6!1e1!3m4!1sNuHT0lr8Ohn5XWTbEzZjMg!2e0!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu
Hm, na predchádzajúcej strane tvrdíš, že ešte nie je jar, tu tvrdíš, že už nie je zima...
Inak dnes 5 stupňov, slušný severák a ešte aj mrholenie. Brrr, ešte teraz mi je zima.
Technicky vzate to zjadne je (pravdaze nie na cestaku), ale je to skoro cele pod explicitnym zakazom pre cyklistov,