Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
Stretol som Porta , Dudyho, i dalsich, tak verim, ze sa v cieli uvidime pri pive viaceri...
Mna cakajte zhruba o 9,30 hod, dovalim sa z kontroly kratkej trate...
Laco: a ako ta spozname? v predajni som nechcel zdrziavat.
Krátka trať, perfektná, značenie super, nedalo sa zablúdiť, počasie ideálne. Osobne sa mi išlo výborne až som ostal prekvapený svojim časom
Perfektne odvedená práca všetkých čo sa podieľali na organizácii, Ďakujem.
Budúci rok sa teším
A keď vyhrám v tombole tak mi dajte vedieť
Lebo mam vo zvyku, ked pridem do ciela, pri jedle a kofolke v klude posediet, uzit si pohodicku, pokecat so znamymi, zatlieskat vitazom. Ale ne robim si srandu. Pravda je taka ze sa chcem vzdy v sobotu po tyzdni najest...
...no,blavaci urcite ne...
inak super.. znacenie fakt nezabluditelne.. jedlo a pitie sa nestazujem siel som kratku takze ked som dosiel do ciela nebolo tam vela ludi este
K preteku: čakať vyše dvoch hodín na cigánsku a nakoniec dostať nedopočenú klobásu, to bol fakt vrchol. Ešte aj Beňo si z toho robil srandu. A tombola? Bola podľa mňa zmanipilovaná (vyhrávali čísla len z dlhej trate a podozrivo známi organizátora). A všetko dorazilo vyberanie pokút mestských policajtov za parkovanie na chodníku bo inde sa už nedalo zaparkovať. Tento nechutný záver mi pokazil všetky pekné zážitky z pretekov. Organizácia svätojurského maratónu bola o triedu lepšia. Preto žiadne pozitíva nenapíšem. Na týchto pretekoch som bol dvakrát - prvý aj posledný!