zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
user_id:
O nahrade sme diskutovali dost dlho, ale nenaslo sa take riesenie, ktore by bolo bezpecne. Je to velke stavenisko a akykolvek pohyb je tam problem... Mne samotnemu je to neprijemne, ale ine riesenie sa fakt nenaslo, aby bola zabezpecena bezpecnost.
Toto sa malo riesit pred zapocatim vystavby... bohuzial ako pises, vsetko ma prednost pred cyklodopravou... Inak Juravu nepovazuju za cyklodopravnu trasu...
Aj sa zvazovali nejake konkretne varianty, ktore by teoreticky mohli sluzit ako nahrada, ale z hladiska bezpecnosti boli nevyhovujuce? Ak ano, tak ktore?
Pri vystavbe D4 aspon nejake obchadzky boli, ale tato krizovatka, nakolko bola pozabudnuta, tak mi to pride, ze sa ju snazia dokoncit bez toho, aby ich nieco ine zdrzovalo.
user_id:
Do úvahy pripadali len dve alternativy, jedna cez Vajnory a potom po Seneckej ceste späť k Jurave... to by bolo najma na Seneckej ceste extremne nebezpečné. Druhá alternatíva bola cez Čiernu vodu a po Triblavinskej ceste ponad diaľnicu do Ivanky pri Dunaji, ale po preverení frekvencie áut aj toto nebola bezpečná obchádzka. Krížom cez polia sa nedá, všade narazíš buď na stavbu ( min. do konca roku 2025) alebo kanál...
Z tohto hľadiska nebolo asi iného východiska, ako povoliť na dva mesiace zavretie cyklotrasy... Osobne ma to mrzí o to viac, že jazdím tadiaľ i ja... a využíva túto cyklotrasu dosť ľudí.
Jediným plusom po dostavbe diaľnice, že sa v tomto mieste nebude schádzať k vode a zas vychádzať za mostom hore, dohodli sme, že cyklotrasa pôjde popod mosty po hrádzi...
Mohli vyhradiť cyklopruhy na tom úseku na D4 medzi Vajnormi a Ivankou. 😁 Však je tam aj tak minimálna premávka v tomto úseku a stretnúť tam auto napr cez víkend je skoro vzácnosť.
Pozor! Podjazdy na JuRaVe su dost zatopene a prejazd neodporucam. Okrem podjazdu pod zel. tratou sa daju vsetky obist a prechod cez kolajnice je na vlastne riziko.
Akurát JuRaVa medzi Vajnormi a cestou na Senec bude od 8.1.24 neprejazdná do marca.
Len pre moj orientacny nezmysel sa spytam, ci dobre chapem ten uzatvoreny usek a ci je toto najlepsia obchadzkova trasa? https://sk.mapy.cz/s/dagufudona
Na tej spojke medzi Ivankou a CV je velka premavka? Realne sa pytam, isiel som tadial asi 2-3x dokopy, raz co si pamatam tak cestou z prace, a zdalo sa mi to v pohode. Nejazdim tadial pravidelne, len nas teraz na par mesiacov vyhnali na HO a Jurava bola taka idealna moznost na obcasne ranne pokrutenie noh pred pracou...
Ja som tade siel po sviatkoch a bolo to v pohode..myslim ze najvacsi problem pocas spicky moze byt prechod seneckou cestou.
Cize ako User pisal, cez vikendy sviatky mimo dopravnej spicky je to ok.. ale pocas dochadzania/odchadzania do/z prace to moze byt smrt.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O nahrade sme diskutovali dost dlho, ale nenaslo sa take riesenie, ktore by bolo bezpecne. Je to velke stavenisko a akykolvek pohyb je tam problem... Mne samotnemu je to neprijemne, ale ine riesenie sa fakt nenaslo, aby bola zabezpecena bezpecnost.
Toto sa malo riesit pred zapocatim vystavby... bohuzial ako pises, vsetko ma prednost pred cyklodopravou... Inak Juravu nepovazuju za cyklodopravnu trasu...
Pri vystavbe D4 aspon nejake obchadzky boli, ale tato krizovatka, nakolko bola pozabudnuta, tak mi to pride, ze sa ju snazia dokoncit bez toho, aby ich nieco ine zdrzovalo.
Do úvahy pripadali len dve alternativy, jedna cez Vajnory a potom po Seneckej ceste späť k Jurave... to by bolo najma na Seneckej ceste extremne nebezpečné. Druhá alternatíva bola cez Čiernu vodu a po Triblavinskej ceste ponad diaľnicu do Ivanky pri Dunaji, ale po preverení frekvencie áut aj toto nebola bezpečná obchádzka. Krížom cez polia sa nedá, všade narazíš buď na stavbu ( min. do konca roku 2025) alebo kanál...
Z tohto hľadiska nebolo asi iného východiska, ako povoliť na dva mesiace zavretie cyklotrasy... Osobne ma to mrzí o to viac, že jazdím tadiaľ i ja... a využíva túto cyklotrasu dosť ľudí.
Jediným plusom po dostavbe diaľnice, že sa v tomto mieste nebude schádzať k vode a zas vychádzať za mostom hore, dohodli sme, že cyklotrasa pôjde popod mosty po hrádzi...
No vetrík
Vid tento vyjazd
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1655228/bicykel-first-day-first.html
Len pre moj orientacny nezmysel sa spytam, ci dobre chapem ten uzatvoreny usek a ci je toto najlepsia obchadzkova trasa?
https://sk.mapy.cz/s/dagufudona
Cize ako User pisal, cez vikendy sviatky mimo dopravnej spicky je to ok.. ale pocas dochadzania/odchadzania do/z prace to moze byt smrt.