Už na základe prvotných informácií je zrejmé, že polícia ČR vedela vopred o tom, že páchateľ zavraždil svojho otca a odišiel do Prahy s tým, že chce zomrieť. Polícia ČR evakuovala jeden objekt Filozofickej fakulty na Celetnej ulici v Prahe s tým, že práve tam má osoba-študent namierené, keďže tam sa má zúčastniť prednášky.” Píše vo svojom statuse Šátek.Dodáva, že až o 15 minút neskôr dostali hlásenie, že útok páchateľa začal na úplne inom mieste na námestí Palacha, kde mala Filozofická fakulta tiež svoje prednášky, ktoré však obsadené políciou neboli. A toto podľa exvyšetrovateľa môže byť kľúčový problém celej akcie. Bola to nedomyslenosť a malá predvídavosť opatrení od veliteľa akcie.----ak je to pravda tak totalne zlyhanie policie a odniesli si to mlady ludia.
22.12.2023 - 11:10:26
00
ake zlyhanie? Mohol ist kamkolvek. Nemali ziadne informacie, len vyhodnotili s urcitou pravdepodobnostou, kam by asi mohol ist. Kludne mohol ist aj do nakupneho centra. To je ako keby som sa ta teraz spytal, kam idem. Ak to nevies, je to tvoje zlyanie ;-)
22.12.2023 - 11:33:50
013
Presne tak, zabijes vlastneho tatka a ides na prednasku lebo mas rozvrh hodin od školy?
22.12.2023 - 11:38:37
00
nemo1 teraz ide na čt24 live presný podrobný popis časovej stopy akcie, celého dňa. A nie, nehovorí tam Šátek, ale kompletná zostava operatívcov a ľudí zodpovedných za priebeh v prvej línii. Tí, ktorí tam BOLI. Ak si schopný vnimať a pochopiť v plnom rozsahu dlhšie súvetia, o čom mám konkrétne v Tvojom prípade isté pochybnosti, zistíš, aké sprostosti to reprodukuješ v snahe spochybňovať a hľadať chyby a zlyhania vo všetkom. Reakcie množstva ľudí na českých aj slovenských serveroch sú totálny grc, od velebenia strelca, až po jeho “ukrajinskú” identitu, prosto celá paleta dezolátskych konšpirácií a nezmyslov. Neviem čo Ťa vedie k tomu pridať aj svoj diel grcov do tohto megahrnca odpadu. Prosto treba si zo svojho pelecha plného frustrácie a vlastných chýb kopnúť do všetkého a všetkých.
22.12.2023 - 11:48:05
715
presne tak na forach pod článkami tejto udalosti vidiet kam spoločnost speje. Len pripomínam ze druha strana niieje v ničom dlžna to nadávanie do dezolatov rusofilov a podobne tiež prinesie v budúcnosti svoje ovocie a pritom sa máme historicky najlepšie v dejinách a možno to je tá chyba ,že je nám až moc dobre.
22.12.2023 - 11:58:25
00
Prečo bývajú terčom tie školy? Veď keď mi to tam nevonia, tak tam nechodím. Rodinu si nevyberieme, ale všetko ostatné je možné zmeniť. Stredná bola pakáreň, ale nikdy by ma nenapadlo to tam ísť vystrieľať. Výška detto ale to som uťal už v zárodku.
22.12.2023 - 12:00:26
00
Pre záznam uvádzam, že Šáteka v mnohých prípadoch považujem za naozaj relevantný zdroj. Ale v tomto prípade sa neviem zbaviť dojmu že poriadne strelil capa, lebo že borec zabil otca, ide do Prahy na FF UK a chce zomrieť teda ani náznakom nedokazuje zlyhanie polície, slabú predvídavosť zo strany veliteľa a úplne logické epicentrum vraždenia. Ten ozbrojený pablb mohol ísť za prvé kdekoľvek, a za druhé by som nevynechával možnosti Prahy ako rozsiahlej metropoly - kto pozná reálie vie že už len dohoda na stretnutie na kávu v Starbucks na Staroměstskom námestí má bez bližších informácií len 50 % šancu na úspech (a to ani nie je medzi možnými cieľmi viac ako kilometer) ...
22.12.2023 - 12:01:08
12
A ešte by ma zaujímalo, prečo vlastne zabil toho tatka. Zo psychologického hľadiska je to podľa mňa závažnejší počin (nezľahčujem počet obetí, ale nečítal som o nejakých vzťahových veciach v tomto ohľade).
22.12.2023 - 12:07:04
00
krutá realita zreálnenej virtuálnej reality

https://www.cas.sk/clanok/2880405/v-prahe-strielal-nadany-student-david-24-objavil-sa-desivy-manifest-plny-zverskych-planov/
22.12.2023 - 12:11:15
00
Bez čítania toho článku (stačí stránka a názov) doporučujem skôr pozrieť dôveryhodnejsie zdroje.
Napríklad tlačovka Polície ČR, na ctv 11:00 - 12:20
22.12.2023 - 12:22:43
02
co chceš dôveryhodnejšieho na elementárnej záležitosti 13 + 1 mrtvy, doporučujem menej filtrovat a viac rozmýšlat, jedine že by som našiel tvoj a VTV ,,dôveryhodnejší,, zdroj co by písal opak - že sa nič nestalo
22.12.2023 - 12:24:23
00
K tej tlačovke, čo spomenul Dredd, doporučujem (i keď spočiatku som bol prekvapený, prečo dávajú zostrih z telovych kamier). Dobre vysvetlene, odprezentovane, niektoré otázky ponechané.
Tlačovka PČR bola 11:00-12:20, bude určite v archíve CT, CT24
22.12.2023 - 12:29:44
01
Ja som sice este nepozeral riadne spravy o tejto udalosti, ale natiska sa mi jedna otazka. Teda ak polícia ČR evakuovala jeden objekt Filozofickej fakulty na Celetnej ulici, podla coho si vybrala prave ten, podla tej prednasky? Nie je mojim cielom na niekoho znevazovat, no trochu mi to hlava neberie, ze evakuujeme fakultu, ale iba jednu cast? Do tej druhej poslali aspon hliadku alebo tak nejak? Nie som moc informovany. Cakam kym sa tie info trosku utrasu, no toto ma zarazilo.
22.12.2023 - 12:44:11
00
ktorý objekt by si vybral ty ? ale nie teraz ked už je po všetkom, bohužial je taká doba že nie je problém sa dostať k zbraniam, bohužial je taká doba že stále viac ludí je stále viac zmagorených z virtuálnej reality tipu tanky on line, ... bohužial je taká doba že nemáme veštecké gule komu kedy z tých vlastníkov zbraní opäť drbne ako Breivikovi, ... česká polícia je podla počtu zlyhaní - ak je zlyhanie krytériom hodnotenie co tu dávate - ešte topka, najváčší babráci sú podla tohto americkí policajti, asi maju málo skúsenosti :fubar:
22.12.2023 - 12:56:47
00
David Púchovský
1 h ·
MYSLÍTE SI, ŽE SA NAŠE ORGÁNY PONAUČIA Z TRAGÉDIE V PRAHE?
Zabudnite. Oni nemajú poňatia o tom, aký súvis je medzi šírením dezinformácií, extrémizmom i hejtom. Nemajú šajnu, čo a ako fungovalo.
Jedna skupina, ktorej trčí slama z topánok, ovládla Úrad vlády v domnení, že tam všetko riadil Globsec. Druhá skupina si myslela, že v rámci polície sme neriešili nič iné, len Eštoka, Fica a bohvie koho.
Ešte raz, oni nemajú poňatia o relatívne moderných hrozbách, ako sme proti nim bojovali, s kým sme komunikovali. Oni sú mimo misu. A kto doplatí na to? Nie my, bývalí úradníci, ktorí boli odídení, veď mnohí už máme lepšie zamestnania ako predtým... Doplatia na to nevinní, obyčajní ľudia, ktorí sa znovu a raz stali rukojemníkmi v rukách neschopnej bandy, ktorá je zahľadená len do seba a žije v domnení, že sa okolo nich točí celý svet.
Predstavitelia českej vlády a polície deklarovali postup nielen voči tým, ktorí útok v Prahe schvaľujú, ale aj voči tým, ktorí šíria dezinformácie. Slovenská vláda boj proti dezinformáciám pochovala. Preto akýkoľvek sústrastný status z pera tejto garnitúry má hodnotu fejkovej bundy z Miletičky.
Mimochodom, neozve sa teraz pán Robert Kaliňák s tým, že čo sa to admin českého policajného Twittera vyhráža ľuďom, keď napísal, že pôjdu po tých, ktorí útok schvaľujú? Dáte mu od stola 20 rokov, pán Kaliňák, ako ste dali aj mne, lebo povedať to bolo nesmierne sexi, však áno?
Je to na smiech, je to hrozné, ale každopádne držím palce všetkým čestným a odhodlaným štátnym úradníkom v bezpečnostných zložkách, ktorí majú naďalej priestor na plnenie služby našej republike. Ochraňujte nás, aj keď nad Vami bdie spolok populistov.
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
22.12.2023 - 14:50:05
020

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up