zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
kto chodi vie, kto este neodzimoval bike bude prekvapeny , pribudlo par cesticiek na slofnaftskej strane. vcelku prijemne, aj presmeorvanie pritismeru na tej zakrute s plotom kde nic nevidno je fajn ale neodporucam na to spoliehat , teraz ked som siel tam bezal bezec takze stale treba ist veelmi pomaly do tej zakrutky
ta moze byt, ale ja som to tiez prvy krat teraz videl nazivo aj ked fotky som uz videl , a kopec ludi o tom asi netusi vobec no daky ten mesiac hore dole je fuk, tie zlte halusky treba dat bacha ale to mas to iste ak obrubnik tam sa tiez mozes vysypat. ja som skusal ten stlpik ze co je zac ale je to len kus lahkeho plastu pripevneneho gumou takze v pohodicke sa ohne az k zemi ak treba
dnes super den.tadeas ty si sa tusim minule pytal ako to vypada na Poldri s upravou vodneho toku. takze pravdepodobne to dokoncili je to tam uz upravene s vjazdom do lesa aj som chcel ist omrknut vypadalo to zjazdne ale akosi som sa zapichol cez tu suchu skrupinu a prisiel som domov ako prasa takze nic som nevidel.
dnes to bol dobry chaos na hradzi, vsetci vytiahli po zime biky a motali sa tam spolu s korculiarmi atd... no miestami dobry chaos ked daky korculiar isiel so sluchatkami a krizom krazom cez oba pruhy a nic nepocul... krizovych situacii azaz, potom vecer este aj sanitka bola na spodnej hradzi cca 1km za cistickou. nejaky starsi pan tam lezal na zemi a kopec ludi okolo kukalo, mozno klucna kost abo co, abo sa treskol hlavou, neviem. netusi dakto?
ale dobru historku som pocul v bufete, pri vedlajsom stole sa rozpravali ze daka mlada isla na novom bajku a nevedela ako sa brzdi tak ich tusim nabrala v bufaci a potom sa ospravedlnovala ze ma novy bajk...
ja dnes doobeda tiez len po hausboty a uz vtedy to hustlo nuz syn si vybral trasu co uz poobede s chalanmi radsej opacny smer do Marchegu a parada akurat chuck norris mal zacpu tolko ludi som tam este nevidel...
ta keby tam nebol ani 1 bufet tak je tam polovica ludi mozno ani tolko nie
ja som si teraz nasiel cesticky okolo hradu a slavina, z lafranconi zacneme ulicou 'nad lomom' a potom sa tam motame podla chuti horedole po ulickach, da sa tam dobre vyblaznit v stupaniach. na tej ulici to zacina prudkym stupakom okolo 20% ale kratkym, potom sa to kus zlomi pod 10 ale po nejakych 100m to zase stupne nad 10, miestami 14%, no je to mnam . a dokonca frajerke sa to paci a chce tam jazdit aj ked kopce nema rada
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som si teraz nasiel cesticky okolo hradu a slavina, z lafranconi zacneme ulicou 'nad lomom' a potom sa tam motame podla chuti horedole po ulickach, da sa tam dobre vyblaznit v stupaniach. na tej ulici to zacina prudkym stupakom okolo 20% ale kratkym, potom sa to kus zlomi pod 10 ale po nejakych 100m to zase stupne nad 10, miestami 14%, no je to mnam
Dnes sme tiez boli omrknut Chucka Norrisa a teda take zastupy ludi som veru necakal.