Edo a konspiratori su predsa jedna stranka mince. Ked vidim, kolko ludi ho lajkuje a zdiela, tak mi je jasne, ze to s tymto narodom ide dolu vodou, aspon co sa tyka mentalnej kondicie ;)
02.01.2024 - 14:08:08
015
to je Vaše videnie a ja Vám ho neberiem, tiež si myslím o niektorých čitateľoch dennika n svoje ale nedávam ich do jedného koša ako vy. Ja v plochú zem neverím a čítam Eda a mnoho dalších jeho čitatelov. skôr by Vás malo trápiť ako je možné, že ma tolko čitateľov a čo z toho vyplýva pre ďalšie napredovanie tohto národa. Pre mna to znamená, že sme ešte celkom neosprosteli a vela ludí vie používať ešte vlastný rozum:)
02.01.2024 - 14:32:49
01
a to čítanie ti dáva akože čo ?
Raz je hranol nepriateľ, následne robí pre hranola,
ruzzko Ukrajinu nikdy nenapadne, keď sa tak stane si to neprizná a za napadnutie Ukrajiny môže kadekto okrem ruzzka
Kam veje dementný vietor z ruzzka, tak za ním veje edov plášť....
02.01.2024 - 14:38:55
023
občas neviem či to na nás hráš ale ... predpokladajme, že socializmus je dobrý a predpokladajme, že edo je socialista. Nijako aktívne ho nesledujem ale už len tu na fóre v reakcii ne teba boli vytiahnuté také perly od eda, ktoré ho dehonestujú minimálne rovnako ako blahu ... napr. tie rôzne predpovede ohľadom ruska alebo nakoniec aj počas covidu

Záver. aj keby oba predpoklady boli pravdivé, tak edo je nevhodný vzor. Bodka
02.01.2024 - 14:38:59
511
fajn,vznik ministerstva prania špinavých peňazí pre SNS sa odkladá-Prezidentka Zuzana Čaputová vetovala kompetenčný zákon :y:

https://dennikn.sk/minuta/3755085/?ref=mwat
02.01.2024 - 14:52:21
07
aký má význam na fore o bicykloch rozoberat politiku resp svoju flustraciu vybíjať tu. Ako hovorím ja zato nemôžem ked nemám nazor, že Rusko je ríša zla tak tu mám hned nálepku dezoláta ktorý má Rusku zástavu nad postelou. Geopolitika resp svet je ovela zložitejší nato aby sme ho len tak jednoducho chápali preto má Edo také dlhé statusy a preto má tolko čitatelov lebo chce v prvomrade mier alebo minimálne o nom hovorí. To aj ECB predpovedala inflaciu na rok 2022 cca 2% abola 10% tak mám hned tú inštitúciu zavrhnut. Doba je velmi dynamicka a niektore javy a procesy sa tažko predpovedaju nielen v politike ale aj v podnikatelskom prostredí. Každopádne média celkom slušne rozdelili túto spoločnost a rôzne forá a socialne siete tomu nijak neprispievajú aby to bolo lepšie.
02.01.2024 - 14:53:35
02
strašné sračky-keď chce Edo mier,nech napíše,zavolá alebo nech ide do Moskvy a povie im,nech vypadne Ruzká armáda z územia zvrchovaného štátu-ale to asi nespraví,že? lahšie je písať bludy po internetoch,fujj (Ruzká armáde dnes takto)

https://www.aktuality.sk/clanok/293lBnC/raketovy-utok-na-kyjev-ukrajinci-zostrelili-desat-kindzalov-rusi-udreli-aj-na-charkov/
02.01.2024 - 15:01:31
011
double napísal:
Ako hovorím ja zato nemôžem ked nemám nazor, že Rusko je ríša zla tak tu mám hned nálepku dezoláta ktorý má Rusku zástavu nad postelou.


Tá zástava je už len voliteľný bonus navyše, v tomto som zástanca prístupu "každý podľa chuti". Problém je v tom, že pri zbežnom pohľade na históriu Ruska minimálne sto rokov naspäť je "nemám názor, že je to ríša zla" strašne málo. Dobrý začiatok by bolo pokračovanie s "lebo" a zopár pádnych argumentov - a uľútostené sťažovanie že som označovaný za dezoláta lebo napr. uznávam Tolstoja, Dostojevského, Annu Kareninovú a megazásobu fosílnych palív sa vážne neráta.

double napísal:
Geopolitika resp svet je ovela zložitejší nato aby sme ho len tak jednoducho chápali preto má Edo také dlhé statusy a preto má tolko čitatelov lebo chce v prvomrade mier alebo minimálne o nom hovorí.


Pokiaľ viem, nikto tu netvrdil že geopolitika je úplne jednoduchá a triviálna téma. Akurát to ani náhodou nie je dôvod, prečo má Edo dlhé statusy - oveľa pravdepodobnejšie je, že sa proste rád číta, vyžíva sa v tom aby každú banalitu rozpísal aspoň ako Tolkien a potom s dobrým pocitom roloval cez dôkladne prefiltrované pozitívne reakcie. Oproti podobnému socialistovi mu slúži ku cti aspoň to, že tie svoje žblebty nečísluje ako do čítanky pre šimpanzy po lobotómii, ale to je asi tak všetko. Za to, že jeho fanklub preferuje dlhé texty by som inak ruku do ohňa nedal, často vidím ako dokážu "pochopiť" aj status z Twitteru alebo notifikáciu z MNT - a to je rádovo kratšia próza ...

double napísal:
To aj ECB predpovedala inflaciu na rok 2022 cca 2% abola 10% tak mám hned tú inštitúciu zavrhnut. Doba je velmi dynamicka a niektore javy a procesy sa tažko predpovedaju nielen v politike ale aj v podnikatelskom prostredí.


Toto každý aspoň trochu príčetný človek chápe a bez problémov súhlasím, že v dobe po pár globálnych krízach v krátkej dobe sa vývoj naozaj predpovedá ťažko. Len si treba prečítať text predikcie ECB a napr. tie jeho bohorovné a doslova zhovadilé drísty cca. týždeň pred začiatkom invázie (o ktorých neviem, že by ich korigoval). Už len z použitých fráz a tónu je jasné, že vraj je to to isté, akurát v skutočnosti celkom iné ...
02.01.2024 - 15:42:26
38
double veď čitatelia dezinfo webov, konšpirácií a eda sú tá ista skupina ľudí, do ktorej patríš aj ty. Tých splašiek je tak veľa foriem a druhov, aby oslovili čo najväčšie publikum. Sociálne siete, weby zo zoznamu konspiratori.sk, rôzne youtube kanály atď atď. Normálny človek s morálkou na pravom mieste taký odpad nečíta. Ľudia chcú ilúziu, nenávisť, klamstvá, vinníka za všetko zlé v ich živote a za to, že sused má viac, ruSSkú propagandu a internet jú ponúka, nech sa páči. Ja som proti a aj keby ten hnoj čítali a počúvali skoro všetci, nikdy to nebudú úplne všetci, lebo ja zlo a "alternatívnu pravdu" odmietam. Som 100% presvedčený o tom, že je to celé riadené z ruSSka, hybridná vojna, aby nás rozožrali z vnútra.
Niekto má rád Republiku, niekto Huliaka, niekto Rytmusa, niekto Dannyho Kollára, niekto Tarabu, niekto Blahu, niekto Eda ... všetko rovnaký proti-EU, proti-demokratický odpad.
02.01.2024 - 16:03:16
121
ennio napísal:
Edo a konspiratori su predsa jedna stranka mince. Ked vidim, kolko ludi ho lajkuje a zdiela, tak mi je jasne, ze to s tymto narodom ide dolu vodou, aspon co sa tyka mentalnej kondicie ;)

To je dosledok Ruskej hybridnej vojny. Klamstvo-pravda. Vsetko sa relativizuje, miesa. Bezny clovek je dopleteny. To je to, co Rusi chcu. Potom ho uz dostanu vsade.

Velmi tomu napomaha aj bohorovnost "nasich" a ocividne klamstva v ktorych zije zapadna (nasa) spolocnost.

Jeden z prikladov je: Wir schaffen dass. S radikalnym islamom sa v dobrom spoluzit neda. Nevie to nikto na svete. Ale, ked sa niekto branil prilivu ludi z moslimskych krajin, tak bol ustrkovany a ponizovany. AfD narastla na tomto pristupe.

Ako su Rusi neschopni viest voci nam otvorenu vojnu, tak su velmi schopni viest vojnu o nase mysle. V tomto ich nesmieme podporovat. Vela ludi ten boj prehralo, ale stale mame nadej, ze to nebude v Europe vacsina.
02.01.2024 - 16:48:52
04
Dano5 napísal:
tragédia tejto krajiny je,že vzdelaný a schopný ľudia sú odsunutý na vedľajšiu koľaj-video 29 min:
Ódor: Maniere im zostali. Čím viac nevzdelaný človek, tým väčšie šance má získať funkciu:

https://www.youtube.com/watch?v=xtia8mdKvwk


Tragédia tejto krajiny je, že človek v preddôchodkovom veku neovláda základy pravopisu.
02.01.2024 - 16:53:31
00
will napísal:
Jeden z prikladov je: Wir schaffen dass. S radikalnym islamom sa v dobrom spoluzit neda. Nevie to nikto na svete. Ale, ked sa niekto branil prilivu ludi z moslimskych krajin, tak bol ustrkovany a ponizovany. AfD narastla na tomto pristupe.

S radikalnym cimkolvek, aj napriklad katolikmi sa v dobrom spoluzit neda. Navyse na Slovensku je to virtualny problem, nic take tu nemame ...
02.01.2024 - 17:00:50
01
to je ten problem ,to čo píše sme dennikn je podla Vás pravda ak oponuješ si dezolat a kolaborant preto si myslím, že ste v rovnakom svete ako tí čo fičia pol dna na infovojne. Vzhladom k tomu aká informačná vojna tu prebieha, je podla mna velmi tažke sa dopátrať k nejakej skutočnej pravde. Podávané informácie len málokto berie z nadhľadom poprípade si ich overuje čo trvá značne veľa času. keby len viete kolko klamlivých informácii podáva západ hlavne USA ale podľa Vás konšpirujú len Rusi. Ja konkretne nato nemám čas takže moc ani media nečítam resp ked čítam tak obe strany a mám vtom potom sám dosť chaos v tak protichodných informáciách. V dnešnej dobe je úplne lahke a jednoduche obzvlášť jednoduchším možno aj starším ľudom podlahnut nejakej informácii keďže v ich očiach alebo pre penazenku vyznieva dobre tak preto tomu veria. Nebodaj keď máš čas počúvať tak sa do toho ľahko dostaneš. Potom je uplne jednoduché uverit populistom a jednoduchším ludom ktorí sa tak dostávajú do politiky a ktorí slubujú vyriešenie všetkých problémov sveta. Stačí len fakt ako ste podlahli tomu, že Rusko do roka finančne tú vojnu prehrá a už to budú dva roky. Ani ja tomu nerozumiem, že to dokážu finančne ťahať ale proste zrejme veci fungujú inak.
02.01.2024 - 17:10:06
00
Hosť napísal:
Tragédia tejto krajiny je, že človek v preddôchodkovom veku neovláda základy pravopisu.


...a je z toho "flustrovany"
02.01.2024 - 17:10:24
02
double rozsirujem svoju ponuku na cestu do zssr na cervene namestie a "stop vojne voloda" aj na tvojho milovaneho edka. No co, uz sa odvaxis?
02.01.2024 - 17:11:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up