Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
OK tak sa na to pozrime-profil fero114 založený : 26.10.2023 - 09:07:15
prvý príspevok včera 02.01.2024 - 16:53:31
reakcia na môj príspevok-kopírujem:
tragédia tejto krajiny je,že vzdelaný a schopný ľudia sú odsunutý na vedľajšiu koľaj-video 29 min:
Ódor: Maniere im zostali. Čím viac nevzdelaný človek, tým väčšie šance má získať funkciu:
fero114 napísal:
Tragédia tejto krajiny je, že človek v preddôchodkovom veku neovláda základy pravopisu.
Tak som ten môj post skopíroval do korektora Slovenského jazyka,vyhodilo mi až dve chyby-jedna je,že som nedal na začiatok vety velké písmeno (to občas nedávam,lebo mojej klávesnici to trochu dlhšie trvá,tak na to prdím,a druhá bola hrúbka v slove schopný) po korektúre je text takto:
Tragédia tejto krajiny je, že vzdelaný a schopní ľudia sú odsunutý na vedľajšiu koľaj-video 29 min:
Odor: Maniere im zostali. Čím viac nevzdelaný človek, tým väčšie šance má získať funkciu:
A teraz k veci-prečo si niekto založí účet 26.10.2023 a svoj prvý príspevok adresuje o viac ako 2 mesiace môjmu postu a strašným pravopisnám chybám-a nezabudne pritom zdôrazniť môj vek (svoj vek v profile jasne že neuvádza) hmm ?
double si to ty ? Už si nevydržal,ako ti tu nakladáme a urobili si si duplicitný profil ? Dobre platia na Ruzkej ambasáde,že robíš zo seba také hovado ???
Dano5
Nominativ mnozneho cisla je skratka nad tvoje sily, sorry
Nejaky fero sa toho chytil len preto, aby sa mal vobec o co opriet proti tvojim postom, opravnene kritizujucim sucasnu vladu hajzlov a vyslovene dutych dezolatov. Takyto ludia ako fero, sa neustale potrebuju uistovat, ze ich volba smerackych hajzlov a pseudonarodnych hlupakov a ze ich prorusacke nastavenie je to spravne a dobre pre Slovensko. Snad takymto ludom ako fero raz dojde, ze boli tymito hajzlami a prorusskou dezinfoscenou oklamani.
Darmo sa hneváš, to je fakt učivo základnej školy, mal by si to ovládať....a kebyže preklep, to sa stane hocikomu....no, nemal si to radšej rozmazávať.... sorry
Darmo sa hneváš, to je fakt učivo základnej školy, mal by si to ovládať....a kebyže preklep, to sa stane hocikomu....no, nemal si to radšej rozmazávať.... sorry
ja sa nehnevám,veď som uznal chybu-pri písaní používam automatickú opravu textu a tá to pustila bez problému-inak by som bol zvedavý,kolko ludí zo 100 by napísalo tú vetu bez chýb ...
no asi dosť OT,prosím admina o presun do správnej témy,dík:
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
jasne nič iné nemám na robote len chodit na Rusku ambasadu ,zakladat dalšie účty a pisat cele dni tu na fore ludom ktorých nepoznám . Pekne Vám z tej politiky haraší ked si tu vymyšlate príbehy a ešte tomu aj veríte. Jedine kto komu naklada je tak Fico a stále pokračujúca vojna takže tie Vaše výlevy na mna to je len prehlbujúca sa frustrácia a jediné Vaše potešenie nič iné. Skúste v živote robit aj niečo iné ako sa rozčulovat nad niečím čo nijak neovplyvnite.
"Podľa vzoru CUDZÍ sa skloňujú akostné a vzťahové prídavné mená, ktoré majú
pred ohýbacou príponou mäkkú spoluhlásku. (hrací automat, domáci chlieb,
hojdací kôň)"
"mäkké spoluhlásky: Toto sú tie spoluhláskové písmená, po ktorých sa píše v domácich slovách i (a nie y). Sú to: všetky spoluhlásky s mäkčeňom (čiže ď, ť, ň, ľ, č, dž, š, ž) + c, dz, j. Treba poznamenať, že pred i/í (a e) sa namiesto ď, ť, ň, ľ píše d, t, n, l."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(to nikoho konkrétneho nemyslím ani neobhajujem, tiež mi to trhá oči)
prvý príspevok včera 02.01.2024 - 16:53:31
reakcia na môj príspevok-kopírujem:
tragédia tejto krajiny je,že vzdelaný a schopný ľudia sú odsunutý na vedľajšiu koľaj-video 29 min:
Ódor: Maniere im zostali. Čím viac nevzdelaný človek, tým väčšie šance má získať funkciu:
fero114 napísal:
Tragédia tejto krajiny je, že človek v preddôchodkovom veku neovláda základy pravopisu.
Tak som ten môj post skopíroval do korektora Slovenského jazyka,vyhodilo mi až dve chyby-jedna je,že som nedal na začiatok vety velké písmeno (to občas nedávam,lebo mojej klávesnici to trochu dlhšie trvá,tak na to prdím,a druhá bola hrúbka v slove schopný) po korektúre je text takto:
Tragédia tejto krajiny je, že vzdelaný a schopní ľudia sú odsunutý na vedľajšiu koľaj-video 29 min:
Odor: Maniere im zostali. Čím viac nevzdelaný človek, tým väčšie šance má získať funkciu:
A teraz k veci-prečo si niekto založí účet 26.10.2023 a svoj prvý príspevok adresuje o viac ako 2 mesiace môjmu postu a strašným pravopisnám chybám-a nezabudne pritom zdôrazniť môj vek (svoj vek v profile jasne že neuvádza) hmm ?
double si to ty ? Už si nevydržal,ako ti tu nakladáme a urobili si si duplicitný profil ? Dobre platia na Ruzkej ambasáde,že robíš zo seba také hovado ???
Nominativ mnozneho cisla je skratka nad tvoje sily, sorry
Nejaky fero sa toho chytil len preto, aby sa mal vobec o co opriet proti tvojim postom, opravnene kritizujucim sucasnu vladu hajzlov a vyslovene dutych dezolatov. Takyto ludia ako fero, sa neustale potrebuju uistovat, ze ich volba smerackych hajzlov a pseudonarodnych hlupakov a ze ich prorusacke nastavenie je to spravne a dobre pre Slovensko. Snad takymto ludom ako fero raz dojde, ze boli tymito hajzlami a prorusskou dezinfoscenou oklamani.
https://korektor.sk/korektor
a opravil znovu takto-ako to teda je správne?
ja sa nehnevám,veď som uznal chybu-pri písaní používam automatickú opravu textu a tá to pustila bez problému-inak by som bol zvedavý,kolko ludí zo 100 by napísalo tú vetu bez chýb ...
no asi dosť OT,prosím admina o presun do správnej témy,dík:
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/jazykove-okienko-t19880-3945.html
"Podľa vzoru CUDZÍ sa skloňujú akostné a vzťahové prídavné mená, ktoré majú
pred ohýbacou príponou mäkkú spoluhlásku. (hrací automat, domáci chlieb,
hojdací kôň)"
"mäkké spoluhlásky: Toto sú tie spoluhláskové písmená, po ktorých sa píše v domácich slovách i (a nie y). Sú to: všetky spoluhlásky s mäkčeňom (čiže ď, ť, ň, ľ, č, dž, š, ž) + c, dz, j. Treba poznamenať, že pred i/í (a e) sa namiesto ď, ť, ň, ľ píše d, t, n, l."