Inak neviem či by som dokázal zavadiť o predstavec aj keby som sa veľmi snažil (to by som si skôr rozbil kolená o rajdy)... si si istý, že ti je rám dosť veľký?
scarinko , btw porovnaj geometriu tej R12 s napriklad s vyssie spomenutou emondou ( emondu som si tento rok, po rokoch snivania kupil a po mesiaci isla prec , nikdy viac ) . Je to skoro na chlp rovnake . Toto nieje race geometria , skor aero allrounder 🤷🏻♂️
Inak neviem či by som dokázal zavadiť o predstavec aj keby som sa veľmi snažil (to by som si skôr rozbil kolená o rajdy)... si si istý, že ti je rám dosť veľký?
SEM tam tiež zavadim a zipp course ma fakt neprijemne ostré hrany na skrutkach.
scarinko , btw porovnaj geometriu tej R12 s napriklad s vyssie spomenutou emondou ( emondu som si tento rok, po rokoch snivania kupil a po mesiaci isla prec , nikdy viac ) . Je to skoro na chlp rovnake . Toto nieje race geometria , skor aero allrounder 🤷🏻♂️
R12 59tka je o 2mm dlhsia ako moje ML od giantu a to je 59tka ta najvacsia velkost. Co si ma od nich kupit potom niekto kto ma 2metre?
Kuriér dnes nečakane doniesol kolesá tak som ich rovno nahodil, Elitewheels Edge, bajk schudol na cca 8,6kg aj s pedálmi. Ešte dačo schudnem ja a bude dobre.
Neviem, ale nemam s tym problem, viem ze nie je Cina ako Cina, napokon vyrabaju tam vsetci vsetko, o to nejde, ale predsa neviem ci mozno doverovat kolesam z Ali, tam nakupujem zvacsa lacne spotrebne somarinky 😉ň
Realne sa pytam, o to viac, ze som nasiel dva weby Elitewheels, jeden na Ali, druhy samostatny a nevyzera to byt to iste, podla modelov. (Model Edge ma ta znacka, co je prave na Ali.)
Kuk som: tie Elitewheels, to je Ali? Nebojis sa Ciny, mas na to dobre referencie?
No, bojí sa - preto si ich asi kúpil. A referencie? - na AE ich je po tri prdele, tak je asi zbytočné dávať ďalšie "špeciálne" pre MTBiker fórum.
Mám ich doma už asi 3 mesiace ale keďže so ich stále neotestoval (čakám na rám) tak zatiaľ len takto.
Ale na pohľad, omak (a hlavne na počutie), za tie prachy niet o čom.
Matkough , Su to totozne kolesa len s inym nazvom. Marvel = Ent z Ali. z Ali kupis tuto radu s klasika lozickami aj s keramikou. Z ich stranky su vsetky loziska keramicke. Vyssia rada z Ali je Edge . Najvyssiu radu Drive na Ali nepredavaju, no parametrovo sa zhoduju s radou Edge, no tie Drive su UCI approved takze tam priplacas nieco za nalepku. Tak to len v skratke
isheep , Su to totozne kolesa len s inym nazvom. Marvel = Ent z Ali. z Ali kupis tuto radu s klasika lozickami aj s keramikou. Z ich stranky su vsetky loziska keramicke. Vyssia rada z Ali je Edge . Najvyssiu radu Drive na Ali nepredavaju, no parametrovo sa zhoduju s radou Edge, no tie Drive su UCI approved takze tam priplacas nieco za nalepku. Tak to len v skratke
Kuk som: tie Elitewheels, to je Ali? Nebojis sa Ciny, mas na to dobre referencie?
Nebál som sa, možno trochu, predsalen je to dosť peňazí takto poslať do číny .. bral som z oficialneho storu na aliexpresse, je to celkom známa značka mimo našich končín. Recenzie hovorili za všetko plus som jazdil ich kolesá už predtým. Videl som s nimi aj nejaké videá z eurobike show, snažia sa. Aj support komunikuje celkom.
ja sa priznam toto vedenie bowdenov vidim prvy krat asi to nebude az takz standard
Videla som to aj na veľkých značkách ako Trek, alebo Cervelo. Musím priznať že sa mi to tiež nepáči. Mala som to na svojom bajku a musela som bowdeny vpredu zviazať dokopy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano, mal by byt
reach 391 a stack 567
uz to nemaju na webe ale myslim ze ta velkost bola od 175-185 alebo tak nejak a ja mam 180
https://www.giant-bicycles.com/au/tcr-advanced-1-2016
SEM tam tiež zavadim a zipp course ma fakt neprijemne ostré hrany na skrutkach.
R12 59tka je o 2mm dlhsia ako moje ML od giantu a to je 59tka ta najvacsia velkost. Co si ma od nich kupit potom niekto kto ma 2metre?
Realne sa pytam, o to viac, ze som nasiel dva weby Elitewheels, jeden na Ali, druhy samostatny a nevyzera to byt to iste, podla modelov. (Model Edge ma ta znacka, co je prave na Ali.)
No, bojí sa - preto si ich asi kúpil. A referencie? - na AE ich je po tri prdele, tak je asi zbytočné dávať ďalšie "špeciálne" pre MTBiker fórum.
Mám ich doma už asi 3 mesiace ale keďže so ich stále neotestoval (čakám na rám) tak zatiaľ len takto.
Ale na pohľad, omak (a hlavne na počutie), za tie prachy niet o čom.
Skvele, velka vdaka! ?
Nebál som sa, možno trochu, predsalen je to dosť peňazí takto poslať do číny
Videla som to aj na veľkých značkách ako Trek, alebo Cervelo. Musím priznať že sa mi to tiež nepáči. Mala som to na svojom bajku a musela som bowdeny vpredu zviazať dokopy.