Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Cela absurdita je ta D.k. akoze chranit les hej ale toto je uplne od veci. A polovnici na autach sa tam budu vozit veselo dalej a este pesi alebk cyklista bude zli ked nahodou zide 2m s cesty.. a ten les je tam vyslovene chory a v zlom stave lebo tolko popadanych stromov co je tam je malokde. Takze ani na bezkach tam nebudem moc mimo tie turisticke znacky ist...
Dnes ranná rýchlovka cez Slnečné údolie na Babu, a cez Babský járek späť do PK...teplota od -8°C po -1°C už dolu v PK...cca od 400m 1cm ❄️poprašok...na Babe sa zasnežuje, tak bola aj súkromná snehová❄️🥶búrka...😂...Babský járek sa už intenzívne dnes prepilovával👍
Krasnasky trail medzi 'pod chlmcom' a horarnou s vynimkou jedneho padnuteho stromu par stovak metrov od zaciatku prejazdny. Patbojar je prejazdny v celej dlzke.
vcera po praci som siel kuknut ako to hore vyzera - vsetko je zamrznute a okolo Somara aj snehovy poprasok, tak 1-2mm. vdaka Ixnay za tip na pilku fiskars, zobral som vacsiu https://www.hornbach.sk/p/prerezavacia-pilka-fiskars-49-cm/8749958/ a cestou vsetko prepilil, akurat ze pre problem s chrbtom som to neodprataval.
juliusv super Fiskars team sa rozrasta , nech sluzi! Ten 33cm list dava zas vacsie moznosti co sa da prerezat len si treba davat vacsi pozor na list. Ja by som ju uz do svojho terajsieho ruksaka nevmestil tak som zobral kratsiu.
tu Fiskars pílku vlastním aj ja, potvrdzujem, že je fakt dobrá - používal som ju minulý rok pri čistení trailov v okolí Žiliny
v apríly mám v pláne sa ísť previesť aj po MK (mám cestu do BA) pílku pre istotu budem brať so sebou
... ale popravde dúfam, že už bude väčšina trás čistá ... a kde nebude , tak sa pričiním tiež (znova)
Keď je reč o pilkách, pozrite aj Silky.
MK BA: Hrubý Drieňovec - hrebeňovka až po MS (vrátane Hraboviny) celé prejazdné. Granada - Hrebeň Svätý vrch po BK posledné 3 stromy. Začiatok Vydrickej diaľnice “Pod Pánovou lúkou” + Vlhký kút naďalej neprejazdný, pribudol další padnutý strom.
Fiskars 75 uz mam tiez , bude asi veru treba , doteraz som mal len mensiu, ta uz nebude stacit . El. motorovka by tiez bola fajn, len keby bola pozicovna akumulatorov nanu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak to asi myslis tuto Babu
Nie myslím takúto babu...
v apríly mám v pláne sa ísť previesť aj po MK (mám cestu do BA) pílku pre istotu budem brať so sebou
... ale popravde dúfam, že už bude väčšina trás čistá ... a kde nebude , tak sa pričiním tiež (znova)
Asi nevies citat. Na mape su cyklotrasy a vyhradene cervene trasy, ktore nie su pre cyklistov. Mas to aj vo vysvetlivkach na mape.
Cele to mas tu :
https://www.minv.sk/?okresne-urady-klientske-centra&urad=1&odbor=10&subor=500689
MK BA: Hrubý Drieňovec - hrebeňovka až po MS (vrátane Hraboviny) celé prejazdné. Granada - Hrebeň Svätý vrch po BK posledné 3 stromy. Začiatok Vydrickej diaľnice “Pod Pánovou lúkou” + Vlhký kút naďalej neprejazdný, pribudol další padnutý strom.