Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Slovakistan simulator 24.
Buduci tyzden vyjde DLC Jelsava - the hardest survival game ever.
SELFITÍDA: Stále se zvěčňovat mobilním telefonem a sdílet snímky na sociálních sítích může být skutečná duševní porucha...
https://www.zdravotnickydenik.cz/2017/12/selfitida-obsesivni-porizovani-selfies-dusevni-porucha-jen-dalsi-skatulka/
Ako tie zabery zo severneho ruska ?
Raz som bol na biku ked bolo -16 davno davno a myslel som ze mi zamrzne ksicht ?
SELFITÍDA: Stále se zvěčňovat mobilním telefonem a sdílet snímky na sociálních sítích může být skutečná duševní porucha...
https://www.zdravotnickydenik.cz/2017/12/selfitida-obsesivni-porizovani-selfies-dusevni-porucha-jen-dalsi-skatulka/
u niektorých aj 100 fotiek vlastného bicykla mesačne, tiež už hraničí s obsesiou...
Takmer všetko po asfalte a zvážniciach.
Trip Dist: 32,54 km
Ride Time: 1:55:09
Avg Speed: 17,00 km/h
Max Speed: 56,52 km/h
Altitude Up: 571 m
Však, keď prídem z bicykla a to je vonku tak -1, tak prsty na nohách ako rozmŕzajú aj pália. Neviem si predstaviť ako na to reagujú končeky prstov na rukách a nohách, keď človek jazdí v -21.
Na tento postup som tiež došiel rokmi výskumu.
Teraz ako prídem domov sa vyzlečiem, dám na nohy druhé ponožky a zabalím sa do deky a zohrievam sa pri teplom čaji. A až tak po hodine idem do sprchy.
Inak vraj je rozdiel a ďaleko lepšie sa znáša chlad ak je suchý vzduch a môže byť aj tých -21 ako keď je -2 a je vlhký vzduch s mrznúcou hmlou čo som zažil nedávno. Rovnako sa mi robila potom námraza na rukávoch bundy, prilbe a okuliaroch. Ako som potom prišiel do mesta, kde bolo okolo nuly, tak tie kúsky námrazy mi potom stekali po okuliaroch a z prilby.