Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
...napr. pod tie sportful a aj pod polare som radsej zacal nosit boxerky od craftu. v podstate ich ani nevnimam a neskutocne tie gate posunu teplotne niekam inam.
Tiež chcem skúsiť boxerky od craftu, ktorý konkrétny model máš Ty? Nevyhŕňajú sa Ti pri jazde, resp. nerolujú?
Včera som šiel v Isadore Deep Winter (starý model) do práce pri -11°C a pri -7°C z práce, obe jazdy okolo hodiny a určite mi nikde nebola zima, ani na kolená. Nič som pod nimi nemal . V sobotu som jazdil cca 2 a pol hoďky v MK v nových Deep Winter pri -3°C a tiež úplne v pohode.
Pri membránových gatiach bude vždy kompromis pri kolene - ten materiál je pevnejší, menej elastický, takže je viac cítiť pri pohybe
Membranove nohavice mam dve. Entrata wind ma prednu neprefuk vrstvu elaticku a vobec ma na kolenach neobedzuju. Sportful Infinium u hrubsie ale napriek tomu, ze ten Infinium material nie je elasticky vobec, kolena su predtvaovane a maju volu takze kolena tiez vobec neobmezuju. Dve rozne pristupy a obe mi vyhovuju. Mozem odporucit aj do mrazov.
Včera som šiel v Isadore Deep Winter (starý model) do práce pri -11°C a pri -7°C z práce, obe jazdy okolo hodiny a určite mi nikde nebola zima, ani na kolená. Nič som pod nimi nemal ...
Teploty cca -6 az -3, 30-45 minut, cesta do práce a späť, nejaké neznackove* termospodky a rifle, pod nimi trenky či slipy;) A tiež žiadna zima.
po 10 15 rokoch obmeneny satnik s niektorimi vecami kupene tu na shope( Assos,Devold a Rafiki/ a na Isadore.Este zimne gate, spodky a hotovo.
marcels po tych Isadore Deep Winter poskulujem. Ake miery mas? Aku veľkost si bral? Kludne aj SS.
Ja mam 190cm a 73kg a ked som v ich obchode skusal L tak vlozka bola volna a M na vyskusanie nemali len asi budu kratke. Este Assos alebo Rapha ale ta sa mi nechce objednavat po nete a ak nesadne vracat.dik
Ta 'neznacka' je INOC, In Need Of Challenge (kupované asi v nejakom AT supermarkete, Hofer?, alebo športovom obchode, každopádne nič špeciálne cyklo, skôr turistika, bežné zimné)
Tak sa mi nakoniec podarilo zohnat Sorpasso Wind za 160, co je myslim super cena za tie gate. Presvedcila ma ta neprefukava membrana vpredu. V nedelu by som sa mal dostat na bike, tak ich rovno aj vyskusam. Dakujem za postrehy Gusto0
Tak sa mi nakoniec podarilo zohnat Sorpasso Wind za 160, co je myslim super cena za tie gate. Presvedcila ma ta neprefukava membrana vpredu. V nedelu by som sa mal dostat na bike, tak ich rovno aj vyskusam. Dakujem za postrehy Gusto0
No len aby neboli moc teple, lebo ja tie obycajne Sorpasso vyuzivam castejsie ako extra teple Sportfull, ktore su podobné ako Sorpasso Wind. Ale teraz pri mrazoch pod -2° budú ideálne..
Neviem, ci je to pre kazdeho samozrejme, no odporucam pri kupe zimnych cyklogati s membranou rozhodovat sa aj podla obuvi. Ak mam zimne tretry, kupujem membranu az po spodok, ak navleky, tak pod kolena. Snad to niekomu pomoze pri vybere.
Potom napis skusenosti, mrazik by mal byt vonku pekny
Mrazik veru bol (od -3 do -5), ale nohavice to dali relativne v pohode, az do momentu, kym pocas jedneho zjazdu, kde uz bol roztopeny sneh, mi voda od zadneho kolesa premocila zadok :/ asi by som mal pouvazovat nad zadnym blatnikom toto ale nieje chyba nohavic, na toto nie su stavane. Inak cely cas v tych teplotach komfotne. Mozno jedine pri vyssich rychlostiach (nad 30km/h) uz bolo trochu citit, ako ich prefukava, ale okrem toho super Este by to chcelo jeden vyjazd bez zmoknutia na overenie.
tak terajšie počasie je ideálne pre Castelli Alpha RoS 2 bundu. inak je v tom teplo, ale v tomto, čo tu teraz je (okolo nuly) je v tom super. pod bundou brinje alebo ekoi rolák (ten mám radšej, lebo je to rolák a nie je kosa na krk zozadu). nohavice pri týchto teplotách mám Isadore Deep Winter Tights, podtým len klimatex spodky.
Dnes som uz obliekol perfetto ? posledne 3 dni som nosil gore c3 bundu ale stale som ju vyzliekal mokru vnutri, hlavne na rukavoch.
Perfetto dnes suche. Pod nim brynje a craft active intensity. V ruksaku som mal na prezlwcenie merino dres dlhy od isadore ale ani som ho nevytiahol.
ja mám staré čierne perfetto pre teploty o 5-10 stupnov, keď je viac, tak pod ním brinje, keď menej, tak ekoi rolák. potom mám ešte pertetto 2 (také žlto neonové a to vytiahnem keď je okolo 10 a trochu viac. ale asi ja jazdím hlavne rovinky, na 35 km nastúpam 230 m, teda menej kúrim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/nohavice/dlhe/castelli-sorpasso-ros-wind-nohavice-s-trakmi-cierna.html
wind maju taky lesklejsi material az cez kolena. a sorpasso ros niesu membranove. aj ked ten vrchny diel je mierne neprefukavy.
Castelli SORPASSO RoS nohavice, čierna reflex
185 €
MOC 199 €Tiež chcem skúsiť boxerky od craftu, ktorý konkrétny model máš Ty? Nevyhŕňajú sa Ti pri jazde, resp. nerolujú?
hlavne sa blbo obliekaju vrchne tak aby si ich nezroloval. potom uz ok. dobre odvadzaju pot a rychlo schnu. samozrejme gate bez nich su pohodlnesie ale viac mi vadili vrchne volne
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/oblecenie/funkcne-spodne-pradlo/boxerky-a-nohavicky/craft-active-extreme-x-wind-boxerky-cierna.html
a keby bola stale zima tak odporucam toto
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/nohavice/kratke-volne/vaude-minaki-sortky-cierna.html
VAUDE Minaki termo kraťasy, čierna
125 €
MOC 147 €Pri membránových gatiach bude vždy kompromis pri kolene - ten materiál je pevnejší, menej elastický, takže je viac cítiť pri pohybe
Teploty cca -6 az -3, 30-45 minut, cesta do práce a späť, nejaké neznackove* termospodky a rifle, pod nimi trenky či slipy;) A tiež žiadna zima.
Čo som chcel povedať: existujú rôzne možnosti.
*značku/výrobcu tých noname viem zistit
marcels po tych Isadore Deep Winter poskulujem. Ake miery mas? Aku veľkost si bral? Kludne aj SS.
Ja mam 190cm a 73kg a ked som v ich obchode skusal L tak vlozka bola volna a M na vyskusanie nemali len asi budu kratke. Este Assos alebo Rapha ale ta sa mi nechce objednavat po nete a ak nesadne vracat.dik
Ta 'neznacka' je INOC, In Need Of Challenge (kupované asi v nejakom AT supermarkete, Hofer?, alebo športovom obchode, každopádne nič špeciálne cyklo, skôr turistika, bežné zimné)
No len aby neboli moc teple, lebo ja tie obycajne Sorpasso vyuzivam castejsie ako extra teple Sportfull, ktore su podobné ako Sorpasso Wind. Ale teraz pri mrazoch pod -2° budú ideálne..
Čo som chcel povedať: existujú rôzne možnosti.
Veď keď sa v tom cítiš dobre, tak prečo nie?
Mrazik veru bol (od -3 do -5), ale nohavice to dali relativne v pohode, az do momentu, kym pocas jedneho zjazdu, kde uz bol roztopeny sneh, mi voda od zadneho kolesa premocila zadok :/ asi by som mal pouvazovat nad zadnym blatnikom
Perfetto dnes suche. Pod nim brynje a craft active intensity. V ruksaku som mal na prezlwcenie merino dres dlhy od isadore ale ani som ho nevytiahol.