Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Will, to si sa dostal asi tam kde aj ja ?
Prvy strom sa dal podliezt ale hento sa nedalo nijak ani obist. Som sa musel vratit.
Chcelo by to cargo bike kde clovek nalozi motorovku a ine naradie a po asfaltke to tam nejak dopedaluje.
Inac aj na modrej z kamzika hned za switchbackom je velky padnuty strom
dakujem ze ste niekto prepilili kalamitu pri Hrubom Drienovci, uz sa tade da ist v pohodicke az dole k Veronike.
Ked uz sa neda po cerovke (a to este asi velmi dlho), tak aspon toto...
A pri tej prilezitosti som bol kuknut aj juzny koniec cerovky, je to tam skutocne velmi zle, hned po druhej zakrute je zaval na fotke, ktory uz niekto zacal pilit, a za nim su dalsie dalsie a dalsie podobne zavaly (bol som to peso obhliadnut). Tento najjuznejsi usek bol zjavne postihnuty najviac, strasne vela tam je toho povalaneho.
-inak stastie ze som v ten den kalamity nebol na biku, velmi pravdepodobne by ma to zastihlo prave na cerovke
--btw bol som vcera prekvapeny kolko ladu je na lesnych cestach, pohyboval som sa vacsinou na Sv.Jurom. Niekolkokrat som musel dlhsie obchadzat zaladnene plochy okrajom alebo po lese
nuz, v ten den som nebol na biku, pretoze som chodil po vianocnych nakupoch (nakup darcekov samozrejme 23.12. ), a tiez preto ze som vedel ze cely nasledovny tyzden budem stale jazdit, tj 9 dni v kuse
Keby to tak nebolo, tak tomu ver ze by som v tej dobe padania stromov bol v lese.
U mna sa vikend(vratane piatku) niesol v znameni pilenia 😁
Piatok som docistil Zlte C od pod Chlmcom smerom na Koziarku
Zlta TZ na peknu cestu je inak cela prejazdna.
Potom som sa este bavil na zvaznici na Koziarke..na vrchu som skusil prepilit jeden z tych dvoch velkych stromov ale nedokazal som ho polozit a odvalit..tak som aspon vycistil bordel okolo.
V strede som odstranil otravny strom ktory sa musel podliezat. No a naspodku je to uplne peklo tak som prerezal mensi bordel aby sa tie hrube stromy dali aspon podliest ale s bikom to bude stale problem.
V sobotu som trosku precistil spojku Spariska k slivovi (pedal trail)..zo zaciatku je tam este bordel ale da sa obist na konci po switchbacku pred odbockou k slivovi to bolo komplet zavalene tak som to vybavil..po hodine pilenia som presiel cez 3 jamy tam je to uz len na motorovku. Potom sme sa na "Vydrickej dialnici" stretli s ll09 a dalsie 2 hodiny sme tam spolocne cistili usek od mostika po Panovu luku..je tam este stale robota ale je to teraz ovela lepsie ako to tam bolo predtym. BTW on ma na svedomi aj Hruby drienovec iron.hide 😁
V nedelu som sa citil uz celkom na kasu ale nakoniec som sa este vykopol von pozrel som sv.vrch ten je v pohode prejazdny, a Gudu ta sa da prejst ale je tam nieco vacsie padnute a stopu musi clovek trosku hladat v listoch...tak to uz na svetle bolo trosku tazsie. Spustil som sa odtial na zvaznicu Marianka-MS ..je tam velke ladove pole ale presiel som po krajnici v sedle. Na cerovke od MS som vo vyslape od potoka vybavil jeden strom (jedine pilenie tohto dna) aby tie hlavne vyvraty pri asfaltke uz boli pokope.
Planujem ist este na Cerovku tento tyzden, je tam robota aj na rucnu pilu a aspon to odlahci pracu pre motorizovanu jednotku.
ja sa teraz venujem trase na Pezinsku babu, vcera som prepilil dva padnute stromy na obchadzke Konskych hlav (jeden sa odpratal sam a druhy treba posunut) a dalsie dva na cervenej TZ pred Salasom. Este mam par miest za BK kam sa chystam tento tyzden, potom prilozim ruku (pilku) k dielu na CD a Vydrickom traily.
Mal som dilemu ci ist na korcule alebo vybehnut na bike. Nakoniec vyhrala potreba vyskusat novu pilku 😋. Dzejkob dik za tip. Za tu cenu hooodne muziky 😉.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
will: teba som videl
Prvy strom sa dal podliezt ale hento sa nedalo nijak ani obist. Som sa musel vratit.
Chcelo by to cargo bike kde clovek nalozi motorovku a ine naradie a po asfaltke to tam nejak dopedaluje.
Inac aj na modrej z kamzika hned za switchbackom je velky padnuty strom
Ked uz sa neda po cerovke (a to este asi velmi dlho), tak aspon toto...
A pri tej prilezitosti som bol kuknut aj juzny koniec cerovky, je to tam skutocne velmi zle, hned po druhej zakrute je zaval na fotke, ktory uz niekto zacal pilit, a za nim su dalsie dalsie a dalsie podobne zavaly (bol som to peso obhliadnut). Tento najjuznejsi usek bol zjavne postihnuty najviac, strasne vela tam je toho povalaneho.
-inak stastie ze som v ten den kalamity nebol na biku, velmi pravdepodobne by ma to zastihlo prave na cerovke
--btw bol som vcera prekvapeny kolko ladu je na lesnych cestach, pohyboval som sa vacsinou na Sv.Jurom. Niekolkokrat som musel dlhsie obchadzat zaladnene plochy okrajom alebo po lese
..
Takze uz nebudes jazdit pre naplnenie statistik alebo podla zdraveho sedliackeho rozumu mimo vrtoch pocasia (silny vietor, nadmerne dazde) ?
Keby to tak nebolo, tak tomu ver ze by som v tej dobe padania stromov bol v lese.
Piatok som docistil Zlte C od pod Chlmcom smerom na Koziarku
Zlta TZ na peknu cestu je inak cela prejazdna.
Potom som sa este bavil na zvaznici na Koziarke..na vrchu som skusil prepilit jeden z tych dvoch velkych stromov ale nedokazal som ho polozit a odvalit..tak som aspon vycistil bordel okolo.
V strede som odstranil otravny strom ktory sa musel podliezat. No a naspodku je to uplne peklo tak som prerezal mensi bordel aby sa tie hrube stromy dali aspon podliest ale s bikom to bude stale problem.
V sobotu som trosku precistil spojku Spariska k slivovi (pedal trail)..zo zaciatku je tam este bordel ale da sa obist na konci po switchbacku pred odbockou k slivovi to bolo komplet zavalene tak som to vybavil..po hodine pilenia som presiel cez 3 jamy tam je to uz len na motorovku. Potom sme sa na "Vydrickej dialnici" stretli s ll09 a dalsie 2 hodiny sme tam spolocne cistili usek od mostika po Panovu luku..je tam este stale robota ale je to teraz ovela lepsie ako to tam bolo predtym. BTW on ma na svedomi aj Hruby drienovec iron.hide 😁
V nedelu som sa citil uz celkom na kasu ale nakoniec som sa este vykopol von pozrel som sv.vrch ten je v pohode prejazdny, a Gudu ta sa da prejst ale je tam nieco vacsie padnute a stopu musi clovek trosku hladat v listoch...tak to uz na svetle bolo trosku tazsie. Spustil som sa odtial na zvaznicu Marianka-MS ..je tam velke ladove pole ale presiel som po krajnici v sedle. Na cerovke od MS som vo vyslape od potoka vybavil jeden strom (jedine pilenie tohto dna) aby tie hlavne vyvraty pri asfaltke uz boli pokope.
Planujem ist este na Cerovku tento tyzden, je tam robota aj na rucnu pilu a aspon to odlahci pracu pre motorizovanu jednotku.
Koniec hlasenia.