Plánovali. Lenze ja mam polamanu klucnu kost a v tedy ma navyse bolela jak svina, Jano je v Kanade a Peto tam bol, ale hovoril, ze prisiel uzimeny a mokry.
No to je škoda, mohol dať aspoň o sebe vedieť, myslím, že dosť ľudí by sa s ním rado stretlo aspoň na kus reči...na 1.KBM sa z pochopiteľných dôvodov (Dubnica, Lago) kopec ľudí nechystá, takže snáď sa dozvieme viac na budúci rok...
momentalne ideme nabehnut na novy system ... doteraz to bolo strasne komplikovane a zaberalo to vela casu.. registrovanym clenom som posielal maily,momentalne chystam dalsiu seriu ale uz dufam,ze to bude z noveho systemu... ak su nejake otazky,prosim mail
Hmm, možno by to mohla byť skúška akčnosti slomby: čo tak zaplaviť diskusiu pod článkom volaním po zrušení zákazu jazdy mimo lesných ciest a značených trás? Na vkladanie príspevkov sa treba síce zaregistrovať, ale zase to stojí za to - stranícke centrály čítajú diskusie pod článkami pozorne ...
ta ista vec sa moze novelizovat iba raz za pol roka...teda niekedy v novembri mozeme pomalicky vystrkovat rozky - teraz je to v tomto smere na nic [/img]
Chlapci správny postreh, ako keby ste mi to z huby zobrali. Nie žeby som po nejakej samolepke nejak extra krvilačne túžil ale patrilo by sa poslať aspoň nejaký uvítací list že som členom Slomba. Najprv ste mali dovolenky a fčuleky čo? Teraz staviate mostíky na trailoch?
Nezabúdajte aj na agendu, mohli by ste sa zbytočne dostať do nemilosti.
P.S. Berte to ako dobrú radu, nie ako mudrovanie a osočovanie.
no mne poslali aspon mejl, ze ma registruju/ale ziaden oficialny, no az potom, co som mejloval, ci
teda prebehla registracia v poriadku.
jasne ze je treba aktivitu zo spodu, ale aspon pekny oficialny list ze som uz teda clen by potesil. samolepka tiez.
este som stale trpezlivy, a az ked sa bude nieco skutocne riesit, tak sa ukaze ako organizacia funguje..
a organizacia sme my , mam taky pocit.
Je pravda, ze komunikacia trochu hapruje, ale na druhej strane, sme ludia ako vy. Kazdy ma okrem SloMBy aj svoju pracu/skolu. Je snad jasne, ze sa neda vsetko stihat optimalne, nikto to nerobi na plny uvazok ako v inych statoch. A stale len zaciname. Za tych par mesiacov sme napisali projekty, ziadosti, prejednali znacenie, vycistili zopar trailov, stretli sa dolezitymi ludmi ale pokial aj clenovia nebudu aktivny(cest vynimkam), my 3 nedokazeme nic. Je pekne ked chce byt niekto clen a tichy podporovatel ale este lepsie je ak sa aj sam snazi veci zmenit. My mu v tom radi pomozeme. Samolepky neboli zatial vyrobene ziadne, ale ked vidim to volanie po nich tak sa snad aj budu robit, dik za podnet.
PS: Suhlasim s vami a komunikaciu sa budeme snazit zlepsit.
Chapem ze nestihate,no myslim ze by bolo dobre,keby ste chlapci pisali o vsetkom co robite,nech vsetci vedia ze sa nieco deje,ze je Slomba aktivna Tiez by som vyzyval ludi na konkretnu spolupracu,kontaktov,moznosti,ludi je vela a ked kazdy prilozi ruku k dielu...Konkretne aj ja by som velmi rad nejak aktivnejsie pomohol,no ked neviem v com tak je to tazke...
presne, napr na slomba stranke je toho malo.
bol rozhovor s nasim veducim na BM, a na slomba tranke nist. dokonca ja na cemba stranke to je, preto by mohli mat moznost editacie/pridavania clankov aj slombisti, kde by napr pisali presne take veci ako, ze boli cistit nejaky trail atp...
takisto by sa mohla konecne spojazdnit poradna, kde by boli nejake rady ako napr zacat s povoleniami na uradoch, ako pisat ziadosti, ako potom zacat stavat atd...
urobit konecne hlavickovy papier slomby s logom slomby (ja som mal snahu, no vyrezavanie loga z obrazku nie je bohvie co), ked uz sme organizacia, nech to nejak vyzera, a nie, ze jeden urad dostane 5 listov od slomby, a kazdy vyzera inak...
dalej nacrtnut moznosti financovania stavby cyklochodnikov, ako zacat, kde zhanat peniaze, napisat, ze sa to da aj s malym rozpoctom...
no a precital som si slavov prispevok:
"SloMBA vyplnila formulár, ktorý sa týka problematiky vzniku novej organizácie, ktorá by mala byť obdobou IMBy v Európe. Slomba týmto spôsobom vyjadrila svoj názor a postoj k problematike horskej cyklistiky."
co to je za formular? co tam slomba vyjadrila? preco si ho slavo nedal priamo do clanku? uz by to bolo aspon na 1-2 A4...
no a este jedna vec - logo slomby je prilis vysoke, ak clovek otvori slomba stranku na sirokouhlom displeji, tak 3/4 obrazovky je logo. to je dost velky web-designersky pruser. pozrite stranku cemby
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neplánovali ste tú prezentáciu na Horal?
Neviem o tom zeby niekto fotil. Ak tak len Peto Slavik z CeMBy. Btw. video je von uz davno. http://www.youtube.com/watch?v=ti_pMckYwXk
Nezabúdajte aj na agendu, mohli by ste sa zbytočne dostať do nemilosti.
P.S. Berte to ako dobrú radu, nie ako mudrovanie a osočovanie.
teda prebehla registracia v poriadku.
jasne ze je treba aktivitu zo spodu, ale aspon pekny oficialny list ze som uz teda clen by potesil. samolepka tiez.
este som stale trpezlivy, a az ked sa bude nieco skutocne riesit, tak sa ukaze ako organizacia funguje..
a organizacia sme my
PS: Suhlasim s vami a komunikaciu sa budeme snazit zlepsit.
bol rozhovor s nasim veducim na BM, a na slomba tranke nist. dokonca ja na cemba stranke to je, preto by mohli mat moznost editacie/pridavania clankov aj slombisti, kde by napr pisali presne take veci ako, ze boli cistit nejaky trail atp...
takisto by sa mohla konecne spojazdnit poradna, kde by boli nejake rady ako napr zacat s povoleniami na uradoch, ako pisat ziadosti, ako potom zacat stavat atd...
urobit konecne hlavickovy papier slomby s logom slomby (ja som mal snahu, no vyrezavanie loga z obrazku nie je bohvie co), ked uz sme organizacia, nech to nejak vyzera, a nie, ze jeden urad dostane 5 listov od slomby, a kazdy vyzera inak...
dalej nacrtnut moznosti financovania stavby cyklochodnikov, ako zacat, kde zhanat peniaze, napisat, ze sa to da aj s malym rozpoctom...
no a precital som si slavov prispevok:
"SloMBA vyplnila formulár, ktorý sa týka problematiky vzniku novej organizácie, ktorá by mala byť obdobou IMBy v Európe. Slomba týmto spôsobom vyjadrila svoj názor a postoj k problematike horskej cyklistiky."
co to je za formular? co tam slomba vyjadrila? preco si ho slavo nedal priamo do clanku? uz by to bolo aspon na 1-2 A4...
no a este jedna vec - logo slomby je prilis vysoke, ak clovek otvori slomba stranku na sirokouhlom displeji, tak 3/4 obrazovky je logo. to je dost velky web-designersky pruser. pozrite stranku cemby