Zdravím,
má tu niekto skúsenosti s nejakým košíkom na fľašu do 30g, ktorý bude fľašu bezpečne držať tak, že mi počas jazdy nevypadne ani pri rýchlom hrboľatom zjazde na HT? Mám s tým problém a dva košíky čo mám doma sú nanič. Fľašu nosím väčšinou 0,75l.
Ten z Ali nie je IMHO dobrý. Plnú 0,7l fľašu IMHO neudrží dobre na MTB alebo gravel. Dobrý košík musí mať ten "zobáčik" ktorý zapadne do vybratia na fľaške. Matúš vie prečo má práve tieto na e-shope. Tak ak takýto superlajt potom za mňa radšej verziu, ktorú ponúka Suncycle.
Kristina Na MTB som ich zatiaľ neskúšal, no na cesťák sú úplne v pohode a nevyletí z nich ani plná 750ml fľaša. Každopádne sa niekto bojí, kľudne môže zaplatiť dvojnásobok za "zobáčik", nech sa páči
Kristina Na MTB som ich zatiaľ neskúšal, no na cesťák sú úplne v pohode a nevyletí z nich ani plná 750ml fľaša. Každopádne sa niekto bojí, kľudne môže zaplatiť dvojnásobok za "zobáčik", nech sa páči
V poho. Ja iba osobne nemám dobré skúsenosti s košíkmi bez zobáčikov. Skúšala som v minulosti niektoré "osvedčené". Aby držali tak museli byť dosť tesné. Vyberanie alebo vkladanie fľaše však nebolo veľmi komfortné. A pri jazde po kockách fľaška aj tak s istotou nedržala. Hlavne ak bola 0,7l ešte úplne plná. Navyše ja osobne zvyknem aj na cesťáku niektoré prekážky na ceste preskakovať bunny hopom. Preto odporúčam radšej obetovať 1g a vziať verziu aj so zobáčikom. A je mi to jedno či si niekto kúpi ten košík jednoducho zo slovenského e-shopu alebo bude objednávať z číny.
Otázka na margo "nahrávania si". Prečo niekto pre "pár euro" nechce podporiť domáceho predajcu, ktorý navyše IMHO robí skvelú prácu a radšej pošle svoje peniaze neznámemu číňanovi?
Zrejme pre tých pár euro...ešte že to máš v úvodzovkách
Prečo platiť za to isté dvojnásobok keď si to viem objednať sám? Aha, aby som neposlal ,,neznámemu číňanovi" peniaze
Nech mu ich radšej pošle Matúš za províziu
Keby to Suncycle vyrábal tak rád priplatím za slovenský výrobok a kus dobrej práce, ale to nie je tento prípad.
1. mam s tymi Suncycle osobnu skusenost, preto som ich odporucil
2. presne to iste na ali nenajdes, takze nekupujes presne to iste za polovicu…
3. niekedy si radsej kupim nieco za viac penazi a mam z toho lepsi pocit a vacsiu radost, ako len zhanat vsetko “v principe” podobne za co najmenej penazi. Preto si napr kupujem len Mammut, X-bionic, POC, Assos a Lake. Niekto radsej zvoli veci z Lidla… Mne by veci z Lidla proste neurobili radost (o tom, ze sa s kvalitnymi vecami nedaju porovnavat, sa nebudeme bavit)…Kazdy si ale moze vybrat…
4. v podstate vsetko sa vyraba v Cine, takze vsetko funguje na baze provizie a priamo od Cinana sa daju kupit len nejake napodobneniny resp lacnejsie alternativy, ktore ale nikdy nedosiahnu uroven veci, ktore si priamo od Cinana na Ali nekupis…
Je iba dodám, že Suncycle z tej objednávky odviedol clo a dane Slovenskej Republike a prispel do štátneho rozpočtu. Matúš nie je charita a energie za neho nikto neplatí. V prípade reklamácie má voči tebe povinnosti v rámci záruk. Tovar kúpený na e-shope mu môžeš do 2 týždňov vrátiť.
v podstate vsetko sa vyraba v Cine - uz neni pravda - ram ma vyrobeny vo francuzsku, gumy v CZ, brzdy anglicko, predstavec - sedlovka georgia, handry mam made in italy, EU, SR, banglades dalo by sa pokracovat dalej
Mam dve mikiny, jednu z lidla a druhu z Peaku. Z lidla stala zlomok ceny. Nosim ju radsej ako tu z peaku ?
Mám dve ľahké neprefuk bundy na behanie/skialp/turistiku. Jednu mám z Decathlonu za "zlomok ceny". Nosila som ju najradšej.
Až pokiaľ som si nekúpila podobnú bundu Dynafit v jednom nemenovanom kamennom obchode v DK
Otazkou je ci by sa ludia riadili tymto aj keby sa mali rozhodovat slepym testom. Bez znaciek, bez znalosti ceny atd. Who know.
Niektore samozrejme su lepsie a niektore su len drahsie. 🙂
Ako píšem najskôr som dala šancu lacnejšiemu "neznačkovému" produktu. Osobne vždy vyberám produkt podľa toho ako sa mi páči a či mi vyhovuje funkčnosť a použité materiály. Potom sa pozriem na cenu či som ochotná ju zaplatiť.
Bohužiaľ sa mi takmer vždy potvrdilo, že produkt od renomovanej firmy, ktorá ho vyrába so znalosťou potrieb svojich užívateľov ho zvyčajne vyrobí lepšie ako nejaká no name "copy and paste" firma.
Tiez som si presiel aj lacnymi znackami, neskor drahsimi znackami a skoncil som pri malo znackach, ktore robia top veci.
Takze to mam otestovane…
Ono to proste okrem designu a materialoch vidiet aj na strihoch a detajloch, ktore by ta ani nenapadli, kym sa s nimi nestretnes a potom uz bez nich zrazu neprezijes 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stymi kosikmi som to prekaucoval.teraz objednal drahsie a 3x tazsie ako tvoje tune hmm
Dobre drzia flasu?
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/kosik-suncycle-supersonic/12824
držia fľašu veľmi dobre - 6g bez skrutiek
Zase toto nahrávanie si medzi predajcami...
A variánt na ali je viac.
https://www.aliexpress.com/item/1005006500578333.html
zaujímavá formulácia. pán kapitán, ste to vy?
V poho. Ja iba osobne nemám dobré skúsenosti s košíkmi bez zobáčikov. Skúšala som v minulosti niektoré "osvedčené". Aby držali tak museli byť dosť tesné. Vyberanie alebo vkladanie fľaše však nebolo veľmi komfortné. A pri jazde po kockách fľaška aj tak s istotou nedržala. Hlavne ak bola 0,7l ešte úplne plná. Navyše ja osobne zvyknem aj na cesťáku niektoré prekážky na ceste preskakovať bunny hopom. Preto odporúčam radšej obetovať 1g a vziať verziu aj so zobáčikom. A je mi to jedno či si niekto kúpi ten košík jednoducho zo slovenského e-shopu alebo bude objednávať z číny.
Otázka na margo "nahrávania si". Prečo niekto pre "pár euro" nechce podporiť domáceho predajcu, ktorý navyše IMHO robí skvelú prácu a radšej pošle svoje peniaze neznámemu číňanovi?
Prečo platiť za to isté dvojnásobok keď si to viem objednať sám? Aha, aby som neposlal ,,neznámemu číňanovi" peniaze
Nech mu ich radšej pošle Matúš za províziu
Keby to Suncycle vyrábal tak rád priplatím za slovenský výrobok a kus dobrej práce, ale to nie je tento prípad.
2. presne to iste na ali nenajdes, takze nekupujes presne to iste za polovicu…
3. niekedy si radsej kupim nieco za viac penazi a mam z toho lepsi pocit a vacsiu radost, ako len zhanat vsetko “v principe” podobne za co najmenej penazi. Preto si napr kupujem len Mammut, X-bionic, POC, Assos a Lake. Niekto radsej zvoli veci z Lidla… Mne by veci z Lidla proste neurobili radost (o tom, ze sa s kvalitnymi vecami nedaju porovnavat, sa nebudeme bavit)…Kazdy si ale moze vybrat…
4. v podstate vsetko sa vyraba v Cine, takze vsetko funguje na baze provizie a priamo od Cinana sa daju kupit len nejake napodobneniny resp lacnejsie alternativy, ktore ale nikdy nedosiahnu uroven veci, ktore si priamo od Cinana na Ali nekupis…
Mám dve ľahké neprefuk bundy na behanie/skialp/turistiku. Jednu mám z Decathlonu za "zlomok ceny". Nosila som ju najradšej.
Až pokiaľ som si nekúpila podobnú bundu Dynafit v jednom nemenovanom kamennom obchode v DK
Niektore samozrejme su lepsie a niektore su len drahsie. 🙂
Bohužiaľ sa mi takmer vždy potvrdilo, že produkt od renomovanej firmy, ktorá ho vyrába so znalosťou potrieb svojich užívateľov ho zvyčajne vyrobí lepšie ako nejaká no name "copy and paste" firma.
Takze to mam otestovane…
Ono to proste okrem designu a materialoch vidiet aj na strihoch a detajloch, ktore by ta ani nenapadli, kym sa s nimi nestretnes a potom uz bez nich zrazu neprezijes 😀
Asi takéto niečo