Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Uff, čo si trafil? Pre toto si nejak vždy ospravedlním tu cenu Oakley.
Ustrelilo mi predné koleso na šutri pod lístim a padol som lícom na zem. (povrch taký mix hliny, štrku a koreňov)
Neprajem zažiť nikomu ten pocit, keď sa zdvihnete zo zeme, kvápe vám krv na ruku a kus polykarbonátu máte zapichnutý pod okom)
Celkom slušný blok som z toho mal...
Tiež som objednal hneď Jawbrakery, ale nejako mi nesedeli (nenastaviteľný nosník) a kolidovali s prilbou POC.
Skončil som pri UVEX-soch, kde si viete na stránke pekne vyfiltrovať okuliare so sklami z netrieštivého materiálu.
Tie alternativne radary vraj maju horsie vysledky ako original garmin(magene alebo bryton mal dokonca aj false negative). Mozno cosi fixnu upgradom ale ...
Pozri aktualne testy po update fw. Magene aj Bryton az na 1-2% false detekcii uplne totozne vysledky ako garmin. Btw garmin mal tiez par nezdarov pri testoch . U mna je garmin no-go vdaka tomu storocnemu micro usb 🤦🏻♂️
...Neprajem zažiť nikomu ten pocit, keď sa zdvihnete zo zeme, kvápe vám krv na ruku a kus polykarbonátu máte zapichnutý pod okom...
Mne sa stala raz taká blbosť. Na traili som strihal tŕne, a pravdaže okuliare som si nedal, načo aj (to som bol ešte mladý a sprostý), a zrazu mi dal jeden po oku. O chvíľu som začal vidieť nejak na červeno, ale našťastie som to dostal do viečka. Chýbali asi 2mm a šlo by to do oka. Ale teda tiež nič moc ten prvý moment, keď dostaneš šupu na oko a zrazu ti tečie krv po oku.
Karbošky sa bez okuliarov zásadne nechytím ?
mne tak nejak v zahrade ale tam clovek necaka vela, nastastie bez krvi ale sa trafil ten konar presne. asi jeden den som nemohol pozerat na nic svetlejsie a vobec nie smerom k slnku alebo svetlu. a to nosim dioptricke ale fest dobre sa to trafilo
ale zavidim vam kazdemu kto moze nosit sportove slnecne okuliare na biku. len to je zas do inej temy.
nie ze by to sem patrilo, ale ja osobne mam skusenost s MIPS ktore mi zrezalo kozku z nosa, takze za mna MIPS uz nikdy viac ... keby niekto, tak detail aj s fotkou som vtedy davno daval do prilbovej temy ...
Len prilba sa kupuje podla toho ci dobre sedi a nie podla toho aka je pekna. Je to aj vidiet na nasich cestach, ze kopa magorov si kupi prilbu bez vyskusania, hlavne ze je lacna a potom ju vozi zakvacenu na riaditkach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ustrelilo mi predné koleso na šutri pod lístim a padol som lícom na zem. (povrch taký mix hliny, štrku a koreňov)
Neprajem zažiť nikomu ten pocit, keď sa zdvihnete zo zeme, kvápe vám krv na ruku a kus polykarbonátu máte zapichnutý pod okom)
Celkom slušný blok som z toho mal...
Tiež som objednal hneď Jawbrakery, ale nejako mi nesedeli (nenastaviteľný nosník) a kolidovali s prilbou POC.
Skončil som pri UVEX-soch, kde si viete na stránke pekne vyfiltrovať okuliare so sklami z netrieštivého materiálu.
https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/bryton-gardia-r300l-radar-rear-light-with-radar/139866621/p
Mne sa stala raz taká blbosť. Na traili som strihal tŕne, a pravdaže okuliare som si nedal, načo aj (to som bol ešte mladý a sprostý), a zrazu mi dal jeden po oku. O chvíľu som začal vidieť nejak na červeno, ale našťastie som to dostal do viečka. Chýbali asi 2mm a šlo by to do oka. Ale teda tiež nič moc ten prvý moment, keď dostaneš šupu na oko a zrazu ti tečie krv po oku.
Karbošky sa bez okuliarov zásadne nechytím ?
ale zavidim vam kazdemu kto moze nosit sportove slnecne okuliare na biku. len to je zas do inej temy.
https://www.decathlon.sk/p/302416-124011_prilba-rockrider-feel-pieskova.html#/demodelsize-296m_55_59_cm/demodelcolor-8504682
Nepoznám tu značku ale zlava zaujímavá.
Preco? Ja mips napr nechcem. Len to zvysuje hmotnost prilby.
Naivita na nespravnom mieste 😉
https://www.ground.sk/oneup-carbon-handlebar/
https://www.decathlon.sk/p/302416-124011_prilba-rockrider-feel-pieskova.html#/demodelsize-296m_55_59_cm/demodelcolor-8504682
Len prilba sa kupuje podla toho ci dobre sedi a nie podla toho aka je pekna. Je to aj vidiet na nasich cestach, ze kopa magorov si kupi prilbu bez vyskusania, hlavne ze je lacna a potom ju vozi zakvacenu na riaditkach.