Malý kedysi jazdil na 7 sp. horskom 9sp. Tiagru a nejakú horskú páčku - išlo mi primárne o malú klietku, keďže 20" kolieska boli malinké a deore prehadzovačka bola až moc blízko zemi. Fungovalo to bez problémov.
Mensia zmena v podobe vymeny baranov a predstavca.
Klasicke cestne Procraft RR Pro Compact 420mm za gravelove Ritchey Venturemax 440mm.
Ritchey predstavec 90mm +6st. za nejaky Deda Zero 70mm -17st.
Dlhe roky som odjazdil s klasickymi cestnymi baranmi a bolo to v poho. Potom som okusil vykrivene gravelove a uz mi pridu tie klasicke ako neprirodzene.
Podla mna skor skulis cez optiku ziletkodogiem, ako zvycajne .
70mm je normalna dlzka predstavca na gravel bike.
A taktiez je normalne pri prechode na sirsie barany korigovat reach kratsim predstavcom.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nejak nechapem co maju moje nove paky/brzdy spolocne s tym ze si davas kratsi predstavec na biky ktory si staval ako cestak
povedz rovno ze mas velky ram a nevies/nechces sa natahovat
Vidiet, ze nechapes.
Ok, napis do Canyonu, Ronda, Giantu a pod., ze nemaju davat na gravel bike-y pre ludi vysky 176cm , 70/75mm predstavce, ale nieco dlhsie
No to ano, urcite je to obratnejsie ale tym padom aj menej stabilne v smere dopredu. Ale kedze viem ze to staval ako cestak a nie ako gravel len sa na tych bikoch vozi ako na fotelke tak chcem aby sa priznal ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Klasicke cestne Procraft RR Pro Compact 420mm za gravelove Ritchey Venturemax 440mm.
Ritchey predstavec 90mm +6st. za nejaky Deda Zero 70mm -17st.
Dlhe roky som odjazdil s klasickymi cestnymi baranmi a bolo to v poho. Potom som okusil vykrivene gravelove a uz mi pridu tie klasicke ako neprirodzene.
70mm je normalna dlzka predstavca na gravel bike.
A taktiez je normalne pri prechode na sirsie barany korigovat reach kratsim predstavcom.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1998310.html#p1998310
Vklude si maj 100mm ak ti vyhovuje. Mne vyhovuje 70mm predstavec so 440mm baranmi
povedz rovno ze mas velky ram a nevies/nechces sa natahovat
Ok, napis do Canyonu, Ronda, Giantu a pod., ze nemaju davat na gravel bike-y pre ludi vysky 176cm , 70/75mm predstavce, ale nieco dlhsie