Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
Keď ochranári skončili 20minútovú prednášku o tom ako ohrozujem dropa pri hniezdení a začali vypisovať pokutu, v tej chvíli tiež prešiel okolo nás kombajn a traktory s vlečkami ... pýtam sa ich, či toho dropa ruším viac ako oni . Evidentne to prišlo vtipné aj im, ale nie som ten typ čo rád vŕta do "orgánov" keď dostane pokutu, tak som sa tam s nimi nedoťahoval a šiel som ďalej.
Ani nevravim kolko zvierat skonci pod kombajnom, a (uzitocneho hmyzu) kvoli postrekom.... ale jasne, zmykat obcana treba ebnuty stat.
Inak vy zbierate stvorceky len na biku? u mna je to multisport aktivita
Nie, uz som mal jeden kde som musel ist peso cez hlboke polne blato. Bike som nechal pri ceste (ten si vychutnal polne blato kvoli stvorcom uz viackrat inokedy, no toto by neprezil, skoro mi tam zostali boty).
A ten jeden moj chybajuci stvorec v nasom VO tiez planujem spravit offroad peso od najblizsej lesnej cesty.
V sobotu som sa pri zbierani mini-stvorcekov Squadrats naucil novu vec. Stvorec, do ktoreho som nemal ako vojst na bajku, som chcel urobit tak, ze som zobral garmina z riadidiel do ruky a presiel sa kus do pola. A zabudol som na auto pauzu, takze zbytocne a stvorcek sa nezaratal
Takze sa to nestalo
Ja som zase vcera po prvej jazde na trenazeri v Rouvy zistil, ze zaratava aj tieto jazdy. Takze momentalne mam stvorceky aj na Alpe d'Huez.
user_id priblizne kolko rokov ti trvalo spravit ten tvoj obrovsky stvorec?
Mne to ide dost pomaly, z decembrovych 9x9 som zvacsil zatial iba na 13x13 :/ a to sa snazim vzdy aspon jeden den v tyzdni venovat tejto aktivite, a zbierat co najviac stvorcov naraz.
Aktualne ma navyse blokuju tie dva, co som sem daval, a ktore neviem ako spravit. Inac by som mal uz 15x15.
--inak tento rok su mojou hlavnou prioritou zase len kilometre, urcite chcem dat tych 10k, ak budem cely a zdravy. Takze to aspon ide dohromady so stvorcekovanim po rovinach zapadnym a juznym smerom do Rakuska, a vychodnym na Podunajsku nizinu
Vcera som presiel tym zakazom a zvacsil svoj stvorec na 17x17. Staci prejst po nasype/hradzi. Chcel som pre istotu zajst do stvorca aj lesom, ale nemal som to v trase vyklikane a otocil som sa skor nez by bolo potrebne
user_id priblizne kolko rokov ti trvalo spravit ten tvoj obrovsky stvorec?
Mne to ide dost pomaly, z decembrovych 9x9 som zvacsil zatial iba na 13x13 :/ a to sa snazim vzdy aspon jeden den v tyzdni venovat tejto aktivite, a zbierat co najviac stvorcov naraz.
Aktualne ma navyse blokuju tie dva, co som sem daval, a ktore neviem ako spravit. Inac by som mal uz 15x15.
--inak tento rok su mojou hlavnou prioritou zase len kilometre, urcite chcem dat tych 10k, ak budem cely a zdravy. Takze to aspon ide dohromady so stvorcekovanim po rovinach zapadnym a juznym smerom do Rakuska, a vychodnym na Podunajsku nizinu
Najviac stvorcekov v Rakusku som spravil pri starte...z Race. Dolu do Windenu som isiel ..z Race. Ku kopcovym stvorcekom, ktore su dalej vklude mozes ist podhorim, potom krizom cez Karpaty a zase navrat podhorim. Vyjazd za vyjazdom a hned sa ti to nazbiera.
Mas viac vyjazdov 100km+ ako ja a tvrdis mi tu nejake nezmysly o vyhodnejsej vychodzej polohe . Na zapad od Moravy som musel ist co vyjazd to vzdy 2x cez Karpaty , bez rozohriatia a nestazoval som sa.
lenze tam kde ty zacinas ja uz mam 15km a naspat to iste. Cize na to aby som ja vs ty dosiel napr nad modru tebe staci o 30km slapania menej a to uz je poznat ked to jazdis po kopcoch.
dole do windenu je to rovina a to sa lahsie slape. 100+ km vyjazdy mam ale nie kazdy rozmysla nad vyjazdmi len tam kde su nejake stvorce.
Tak nejazdi za Modru po kopcoch ale podhorim, ako ja a nefrfli. No vidis, a keby si rozmyslal nad vyjazdmi podla toho, kde su stvorce, uz pekne velky stvorec by si mal..
Misia Trnava je u mna uzavreta so stvorcom 14x14. Zacina sa misia Poprad a myslim, ze bude co objavovat.
P.S. Ak ste niekto z okolia a chceli by ste objavovat tiez, isto sa dohodneme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ani nevravim kolko zvierat skonci pod kombajnom, a (uzitocneho hmyzu) kvoli postrekom.... ale jasne, zmykat obcana treba
Nie, uz som mal jeden kde som musel ist peso cez hlboke polne blato. Bike som nechal pri ceste (ten si vychutnal polne blato kvoli stvorcom uz viackrat inokedy, no toto by neprezil, skoro mi tam zostali boty).
A ten jeden moj chybajuci stvorec v nasom VO tiez planujem spravit offroad peso od najblizsej lesnej cesty.
Tiež tam mám turistiku a výnimočne aj tlačenie biku
Ja som zase vcera po prvej jazde na trenazeri v Rouvy zistil, ze zaratava aj tieto jazdy. Takze momentalne mam stvorceky aj na Alpe d'Huez.
bubbic - presne tak, garmin do paprce a utekat do pola
15.11.2021 - 8x8
16.11.2021 - 9x9
18.11.2021 - 11x11
21.11.2021 - 13x13
25.11.2021 - 14x14
04.12.2021 - 16x16
20.12.2021 - 17x17
22.12.2021 - 18x18
23.12.2021 - 19x19
26.03.2022 - 21x21
28.03.2022 - 22x22
21.05.2022 - 23x23
26.06.2022 - 24x24
18.07.2022 - 25x25
14.08.2022 - 26x26
27.08.2022 - 27x27
09.09.2022 - 35x35
Mas viac vyjazdov 100km+ ako ja a tvrdis mi tu nejake nezmysly o vyhodnejsej vychodzej polohe
dole do windenu je to rovina a to sa lahsie slape. 100+ km vyjazdy mam ale nie kazdy rozmysla nad vyjazdmi len tam kde su nejake stvorce.
Je na čom popracovať
P.S. Ak ste niekto z okolia a chceli by ste objavovat tiez, isto sa dohodneme