Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Rovnaké reči používal Hitler k sudetským nemcom v 38 r. v čsr a podporoval freikorps teroristickú polovojenskú skupinu.Tiež vykrikoval blbosti o utláčaných nemcoch a musí ich zobrať pod svoju ochranu.Podobnosť s donbasom 14 nie náhodná.
Maďarský parlament ako posledná krajina zo všetkých členov NATO schválil vstup Švédska do NATO.
To, čo nedokázali dosiahnuť 19. storočie, 1. svetová vojna, 2. svetová vojna a studená vojna, dosiahol Putin za pár rokov. Po 200 rokoch končí neutralita Švédska.
Zdroj: The Guardian
Kremeľský propagandista Simonjan vyzval Rusov, aby sa cítili ako obyvatelia obliehania Leningradu, ktorí zomierajú od hladu
Počas obliehania Leningradu sa vyskytli aj prípady kanibalizmu. Čakáme na návrhy od Simonyana.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Dano5
este vcera to bol hoax od Fica na odvratenie pozornosti inam a dnes uz to je pravda?
Macron sa asi pomylil.
Na margo tu vojnovych veteranov, analytikov a generalov.
Najlepsie je ako vsetci chcu vojnu.
Chlapci sa tu uvedomte.
Strany co tak tuzia po vojne, mozu vydat vyhlasenie, nech sa jeho volici dobrovolne prihlasia do vojny.
Prezidentka im urcite nebude branit a nebude to trestny cin.
Vela ukrajincov pred vojnou utieklo na zapad ale aj do Ruska, tak na Ukrajine potrebuju ludi do armady.
Bol by som zvedavy kolko z vas by sa prihlasilo.
Ludia vzdy buntosia, vojna, vojna vojna. Na nete je kazdy silny.
Ale ked maju ist, tak hned maju pravidlo nech idu ti druhi.
Pokial sa to nedotyka vas osobne tak budete za kazdu sprostost.
Pozrite si film " Na zapade nic noveho"
Ako ti mladi, oblbnuti propagandou vstupili do armady, mysleli si, ze to bude zabava, pravda je na ich strane a potom ....
Chlapci zabudate, ze vojna je svinstvo.
Zabudate, ze vo vojne bojujete za zaujmy niekoho ineho. A duplom dnes v globalnom svete.
Vzdy ide o penazne zisky, majetky a moc.
Vy nie ste hrdinovia, ste len nastroj. Ste len sachove figurky, nikomu na vas nezalezi.
Vazte slova a rozmyslajte.
Všetci chcú vojnu? Na to si ako prišiel? Jediní, čo chcú vojnu, sú potkany v Kremli, ostatným sa celkom spokojne fungovalo aj bez vojny. Aj keď ťa niekto na ulici prepadne a začne mlátiť, asi nebudeš chcieť od nikoho pomoc, lebo by len eskaloval konflikt, tak si to myslel?
Macron munici označil za „prioritu všech priorit“ v podpoře Kyjeva, partnerské země však podle něj budou rovněž s napadenou zemí spolupracovat na kyberbezpečnosti a vojenské produkci přímo na Ukrajině. Vznikne rovněž nová koalice pro dodávky raket středního a dlouhého doletu, oznámil.
a novinářský dotaz Macron rovněž reagoval na pondělní prohlášení slovenského prezidenta Roberta Fica, podle kterého některé země EU a NATO zvažují vyslání svých vojáku na Ukrajinu na základě dvoustranných dohod.
Na vyslání spojeneckých vojáků na Ukrajinu podle Macrona shoda není, „vyloučit však nelze nic“. „Byly doby, kdy jsme si mysleli, že (Ukrajincům) pošleme jen helmy a spacáky,“ poznamenal francouzský prezident.
Dano5
este vcera to bol hoax od Fica na odvratenie pozornosti inam a dnes uz to je pravda?
Macron sa asi pomylil.
Chlapci sa tu uvedomte.
Strany co tak tuzia po vojne, mozu vydat vyhlasenie, nech sa jeho volici dobrovolne prihlasia do vojny.
Vela ukrajincov pred vojnou utieklo na zapad ale aj do Ruska, tak na Ukrajine potrebuju ludi do armady.
Ako ti mladi, oblbnuti propagandou vstupili do armady, mysleli si, ze to bude zabava, pravda je na ich strane a potom ....
Zabudate, ze vo vojne bojujete za zaujmy niekoho ineho. A duplom dnes v globalnom svete.
Vy nie ste hrdinovia, ste len nastroj. Ste len sachove figurky, nikomu na vas nezalezi.
Zbytocna kopa balastu. Vojna sa moze skoncit okamzite. Staci, ze z Ukrajiny sa stiahnu rusaci za medzinarodne uznane hranice domov. Take jednoduche to je.
Red1, ja som sice pisal, ze treba russakov vojensky z UA vyhnat, ale myslis si, ze chcem vojnu a ist bojovat? Nie, tak ako pises, vojna je svinstvo a tak ako ty, ju nechcem ani ja. Ale otocme situaciu. Ty si pravdepodobne z tych, co chcu mier na ukor okupacie cudzich uzemi. Takze predpokladam, ze ked sa k tebe do bytu/domu niekto nasilim nastahuje, tak len sklopis usi a budes utekat na kataster prepisat pozadovanu cast na dotycneho, aby bol klud. Spravne tomu rozumiem?
Red1 nikto normálny nechce vojnu. momentálne iba jeden ***** potkan putler poslal svoju armádu vraždiť, bombardovať a zaberať územie Ukrajiny. Ako to chceš vyriešiť? Aby sa Ukrajina vzdala? Dohodadovať o mieri? Však v 1994 sa dohodol mier aj územná celistvosť Ukrajiny. Terajšia vojna je dôkaz ako platia dohody a zmluvy s diablom.
Jediné čo si predviedol je strašiť ako sa majú všetci bát a vzdať orkom z mordoru. Bodaj by už to všetko skončilo a okupant vypadol domov. Nech sa páči, môžeš sa realizovať a vybaviť to.
Vyborny priklad... az na drobulinke nepochopenie romanu, teda pokial si ho cital... nebol to nahodou osud nemeckych chlapcov? A asi tusis, kto bol v 1.sv. agresorom...
Dať sem Kenendyho jr.túto proruskú filcku....tak to ano,to je gól,ale do vlastnej brány.
západ nepošle svojich vojakov.keď nie je ochotný ani poslať adekvátne zbrane.Nemci kolaborujú ďalej,taurusy nepošlú lebo vraj eskalácia.zaujímavé,že briti s tým nemajú problém.Po vojne uvidíme akú špinavú hru tu hrajú nemci.Za mňa nič nové.
Kedy konecne sa ludia naucia, ze trolov treba poslat do riti a nie na nich reagovat? O nic ine mu tym vysplechom neslo. Pofukali ste mu ego, urobili den a o par dni tu zas grcne rovnaku blbost. A namiesto ignoracie sa mu zas dostane kopa pozornosti
Chápem čo chceš, ale práve ignorovanim "trolov" dopadli voľby ako dopadli. Ako keby ti trolli mali volebné právo, čo nakoniec veľa z nich aj majú. Furt sa ustupuje, vždy nereagovať, na ulici, doma v rodine, kamošovi sa neozvať, aby sme sa nepohádali. No a tak zlo rastie, bujnie a sme kde sme...
V Nedeľu som sa bol s deťmi prejsť a chlapík v maskáčoch, na ruke slovenská a ruSSká vlajka (aka dnešný hákový kríž). Až mi mráz prebehol po chrbte, keď si predstavím, čo ten človek má v hlave a čoho by bol schopný ...
Pár ľuďom by som odporučil ísť do pohraničia s ru, pozrieť si tie billboardy ako sa russi nafukuju že russko nemá hraníc....
Fakt jedna pazrava baktéria čo sa rozťahuje...
Tiež fini nemali problémy s utečencami až kým nevstúpili do NATO.... Náhoda....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To, čo nedokázali dosiahnuť 19. storočie, 1. svetová vojna, 2. svetová vojna a studená vojna, dosiahol Putin za pár rokov. Po 200 rokoch končí neutralita Švédska.
Zdroj: The Guardian
https://twitter.com/Tendar/status/1762145691080573296
Kremeľský propagandista Simonjan vyzval Rusov, aby sa cítili ako obyvatelia obliehania Leningradu, ktorí zomierajú od hladu
Počas obliehania Leningradu sa vyskytli aj prípady kanibalizmu. Čakáme na návrhy od Simonyana.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1762095078741270539
Macron sa asi pomylil.
Chlapci sa tu uvedomte.
https://www.youtube.com/watch?v=LD6kvDHbIYY
prelozene, ine som nenasiel
https://youtu.be/4vH5RcjjdUg?t=156
Macron munici označil za „prioritu všech priorit“ v podpoře Kyjeva, partnerské země však podle něj budou rovněž s napadenou zemí spolupracovat na kyberbezpečnosti a vojenské produkci přímo na Ukrajině. Vznikne rovněž nová koalice pro dodávky raket středního a dlouhého doletu, oznámil.
a novinářský dotaz Macron rovněž reagoval na pondělní prohlášení slovenského prezidenta Roberta Fica, podle kterého některé země EU a NATO zvažují vyslání svých vojáku na Ukrajinu na základě dvoustranných dohod.
Na vyslání spojeneckých vojáků na Ukrajinu podle Macrona shoda není, „vyloučit však nelze nic“. „Byly doby, kdy jsme si mysleli, že (Ukrajincům) pošleme jen helmy a spacáky,“ poznamenal francouzský prezident.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/summit-pariz-pomoc-ukrajine-petr-fiala.A240226_184843_zahranicni_bors
Macron sa asi pomylil.
Chlapci sa tu uvedomte.
https://www.youtube.com/watch?v=LD6kvDHbIYY
prelozene, ine som nenasiel
https://youtu.be/4vH5RcjjdUg?t=156
Zbytocna kopa balastu. Vojna sa moze skoncit okamzite. Staci, ze z Ukrajiny sa stiahnu rusaci za medzinarodne uznane hranice domov. Take jednoduche to je.
Jediné čo si predviedol je strašiť ako sa majú všetci bát a vzdať orkom z mordoru. Bodaj by už to všetko skončilo a okupant vypadol domov. Nech sa páči, môžeš sa realizovať a vybaviť to.
Vyborny priklad... az na drobulinke nepochopenie romanu, teda pokial si ho cital... nebol to nahodou osud nemeckych chlapcov? A asi tusis, kto bol v 1.sv. agresorom...
západ nepošle svojich vojakov.keď nie je ochotný ani poslať adekvátne zbrane.Nemci kolaborujú ďalej,taurusy nepošlú lebo vraj eskalácia.zaujímavé,že briti s tým nemajú problém.Po vojne uvidíme akú špinavú hru tu hrajú nemci.Za mňa nič nové.
V Nedeľu som sa bol s deťmi prejsť a chlapík v maskáčoch, na ruke slovenská a ruSSká vlajka (aka dnešný hákový kríž). Až mi mráz prebehol po chrbte, keď si predstavím, čo ten človek má v hlave a čoho by bol schopný ...
Fakt jedna pazrava baktéria čo sa rozťahuje...
Tiež fini nemali problémy s utečencami až kým nevstúpili do NATO.... Náhoda....
https://twitter.com/oukrajine/status/1762132372374388753?t=sMIDKuARzxLYKEV6gX6qUA&s=19 poliacik video