power300 Super, vďaka za info, nevedel som že pri tej krčme v Sidonii sa dá napojiť. Stade to už je betón až po priecestie kde sa cyklotrasa napája na cestu? Žiadny úsek hliny / blata / štrku?
vcera som tadial siel - ten nedorobeny usek je skor hlina a trava (vyjazdena cesta v trave). gravel v pohode. aj ked je celkom mokro tak sa to dalo prejst. no kratko po dazdi by som to vynechal.
takto nejak? https://sk.mapy.cz/s/fefarokape nesiel som to strasne vela rokov - nemam odvahu ta tam poslat na graveli na XC-ku by som to presiel.
ono je to tam vsetko celkovo dost povymielane, rozbite, kameniste. ak by som mal gravel vybral by som si tu prvu variantu (aj smerovo) co som ti dal link, ale treba ratat stym ze pre zaciatocnika to nieje a obcas aj nieco potlacis. a hlavne za sucha!
Skúsim to teda na Mtbčku, to je väčšia istota a teraz to asi fakt nemá zmysel, všade mokro. Inak, dosť mi chýba v tejto lokalite taká solídna poloasfaltová spojnica medzi Motesicami a Homôlkou/Valaskou Belou pre gravel, to by otváralo veľa možností na okruhovanie.
Zopar krat som stretol nejakeho typka na Baske na graveli. Ale podla mna to je utrpenie aj pre bikera aj bike... Ja si to na graveli neviem predstavit, tak aby som si to uzil a nebal sa, ze kazdu chvilu vylomim vidlicu.
Na Prejtanskych rybnikoch som nasiel flasu. Vodu, ci co tam bolo som vylial, aby to nesplesnivelo. Nechcel som ju nechat pri ceste, nech nepodava ruky okoloiducim, tak som ju dal za "roh". Vpravo dole.
Caute. Hladam partakou na ebajk. Jazdim na celopere focus jam 2 6.8 prevazne pri Trencine blizsie okolie Nova Dubnica, Trenčianske Teplice, Dolna Poruba. Ked tak sprava. Cauko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
piatok bolo blato ale presiel som na 40 touring gumach, bez stuplov. gravel bude ok.
ak nie tak asi jednine takto https://sk.mapy.cz/s/jadatonura ale nebude to gravel ideal, kameniste je to dost.
ono je to tam vsetko celkovo dost povymielane, rozbite, kameniste. ak by som mal gravel vybral by som si tu prvu variantu (aj smerovo) co som ti dal link, ale treba ratat stym ze pre zaciatocnika to nieje a obcas aj nieco potlacis. a hlavne za sucha!
Na graveli to je samozrejme prejazdné aj za mokra. Overené.
https://trencin.standard.sk/580113/novy-cyklisticky-projekt-prepoji-trenciansky-hrad-s-ceskym-brumovom
https://www.facebook.com/100063653826440/posts/pfbid02TdnuY9SbCPNqYK4gCr7dsZEaPdRMDXovf44E4YZGRC6vRwHeAn93pBM6fyJ4YPAol/?app=fbl
Som zvedavý ako dlho to bude nakoniec trvať a ako sa vyrieši obchádzka.