15:13
Robert Fico na spoločnej tlačovke s premiérmi Česka, Poľska a Maďarska slovne zaútočil na redaktorku RTVS. Tá sa ho pýtala, či Slovensko kvôli jeho výrokom o Ukrajine nemôže skončiť v izolácii ako Maďarsko.
Fico redaktorku Katarínu Vítkovú vyzval, aby nerobila verejnoprávnym médiám hanbu a pred tým sa jej pýtal, pre aké médium pracuje. Reagoval tak po tom, ako maďarský premiér Viktor Orbán oponoval, že Maďarsko je na všetkých dôležitých rokovaniach Európskej únie.
Ústavný súd spojil tri podania k novele Trestného zákona na spoločné konanie. Urobil tak počas dnešného neverejného zasadnutia pléna. To pritom zvykne zasadať až v stredu.
Jedno podanie je od prezidentky Zuzany Čaputovej, ďalšie dve od opozície.
Správu budeme aktualizovať
Kde to žijeme preboha Ráno Fico, totálna blamáž , piskot a on ešte kýva ľuďom, jeho vyjadrenia a názory sú obrovská hanba pre Slovensko. Klame, zavádza, robí obštrukcie, ohýba pravdu ruským kosákom, plánuje trestným zákonom znásilniť spravodlivosť a stádo oviec, ktoré ho volilo, spokojne sedí pri televízoroch, počítačoch a nechávajú si dennodenne gumovať mozog. Zamýšľam sa, či vôbec nejaký majú. Dnes v parlamente hádka dvoch bláznov, jeden väčší ako druhý. KAZIPÉRO ŠESTÝ Z BOŽÍ KRÁLE VÚL a MATELKO sa hádajú, kto z nich je väčší k....No obaja! Teraz v správach zostrih z NA TELO s Harabinom. To bola totálna bodka za sračkami, ktoré tu máme.
Dnes som sa prvýkrát zamyslela nad tým, či nie je rozumné odísť zo Slovenska žiť inam.
A hneď som si odpovedala. NIE JE! Nemôžeme to tu nechať tej bande mafiánov. Treba bojovať, hlavne s ľudskou hlúposťou, hoci sa nad ňou nedá zvíťať, nikdy nesmieme prestať proti nej bojovať.
Fico je naprosto fantastický příklad, jak funguje plán Kremlu na postupné rozložení EU a NATO. Netřeba tanků. Stačí hlupáci a lůza mezi voliči dotčených zemí. Demokraticky zvolí politiky, kteří Kremlu otevřou brány dobrovolně. https://twitter.com/kanakovaeki/status/1762108229918601246
Taka nenapadna ekonomicka sprava, no suvisi s politikou:
"Slovenská republika sa úspešne vrátila na medzinárodné kapitálové trhy s novou eurovou emisiou 10-ročných štátnych dlhopisov v hodnote tri miliardy eur a rizikovou prirážkou 100 bázických bodov (1,00 % p. a.) nad úrovňou príslušnej swapovej krivky.
Informovala o tom Agentúra pre riadenie dlhu a likvidity (ARDAL)."
Celkovy urok predstavuje 3,78% p.a.. Tzn. ze si poziciavame vela a sucasne draho, uz sme v Unii "predbehli" Grecko, drahsie si poziciava iba Taliansko (prirazka 1,6%). Napr. do roku 2022 sme platili spread 0,4%.
Bude to mat dopad nie len na obsluhu statneho dlhu, tzn. vacsie vydavky rozpoctu, no aj predrazenie bankovych uverov firmam ci hypotek.
Uz sa rozbiehame...
Dudo za +/- 4% si uz poziciavame nejaky ten mesiac. To co pises, je vsetko pravda. Ale vysvetli to niekomu, kto tvrdi, ze Zem je plocha, na Ukrajine su zidojasteri a v antigenovych testoch su nanocipy. Tito ludia potrebuju padnut na hubu, aby pochopili, a aj to len ti bystrejsi z nich. Bohuzial je na Slovensku vela hlupakov, takze padneme s nimi aj my.
Piny : závidím ti v dobrom tvoj optimizmus a odhodlanie neprenechat krajinu hlupakom a lúze, ale ja už som osobne s touto krajinou resp. našim ľudom skončil, je to podľa mňa márne niečo vysvetľovať, konec,finito, sme odsudení mať sa horšie ako sme sa mali, to v zásade na celoeuropskej úrovni (minimálne), ale dezolé krajiny ako my si to vyžeru do dna.
Len ma tak zaujíma, čo bolo prvé. Fico, či dezolé? V podstate ale je to jedno, pretože medzi týmito prvkami panuje vzácny vztah,kedy dezolé si myslia,
že je to symbioza a v skutočnosti ide o čistý parazitizmus, kde hostiteľom sú okrem dezolé najmä stredná vrstva a podnikateľské prostredie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mali mu na hlavu hodiť kýbel hoven.
Presne
Robert Fico na spoločnej tlačovke s premiérmi Česka, Poľska a Maďarska slovne zaútočil na redaktorku RTVS. Tá sa ho pýtala, či Slovensko kvôli jeho výrokom o Ukrajine nemôže skončiť v izolácii ako Maďarsko.
Fico redaktorku Katarínu Vítkovú vyzval, aby nerobila verejnoprávnym médiám hanbu a pred tým sa jej pýtal, pre aké médium pracuje. Reagoval tak po tom, ako maďarský premiér Viktor Orbán oponoval, že Maďarsko je na všetkých dôležitých rokovaniach Európskej únie.
27. februára 2024 15:19
Ústavný súd spojil tri podania k novele Trestného zákona na spoločné konanie. Urobil tak počas dnešného neverejného zasadnutia pléna. To pritom zvykne zasadať až v stredu.
Jedno podanie je od prezidentky Zuzany Čaputovej, ďalšie dve od opozície.
Správu budeme aktualizovať
https://dennikn.sk/minuta/3853225/
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Dnes som sa prvýkrát zamyslela nad tým, či nie je rozumné odísť zo Slovenska žiť inam.
A hneď som si odpovedala. NIE JE! Nemôžeme to tu nechať tej bande mafiánov. Treba bojovať, hlavne s ľudskou hlúposťou, hoci sa nad ňou nedá zvíťať, nikdy nesmieme prestať proti nej bojovať.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kecy a politika tiež dobre zhrnuli toho ruSSkého kolaboranta, 2min úryvok z 149. podcastu https://www.instagram.com/p/C32Wn2iL91r/
"Slovenská republika sa úspešne vrátila na medzinárodné kapitálové trhy s novou eurovou emisiou 10-ročných štátnych dlhopisov v hodnote tri miliardy eur a rizikovou prirážkou 100 bázických bodov (1,00 % p. a.) nad úrovňou príslušnej swapovej krivky.
Informovala o tom Agentúra pre riadenie dlhu a likvidity (ARDAL)."
Celkovy urok predstavuje 3,78% p.a.. Tzn. ze si poziciavame vela a sucasne draho, uz sme v Unii "predbehli" Grecko, drahsie si poziciava iba Taliansko (prirazka 1,6%). Napr. do roku 2022 sme platili spread 0,4%.
Bude to mat dopad nie len na obsluhu statneho dlhu, tzn. vacsie vydavky rozpoctu, no aj predrazenie bankovych uverov firmam ci hypotek.
Uz sa rozbiehame...
Len ma tak zaujíma, čo bolo prvé. Fico, či dezolé? V podstate ale je to jedno, pretože medzi týmito prvkami panuje vzácny vztah,kedy dezolé si myslia,
že je to symbioza a v skutočnosti ide o čistý parazitizmus, kde hostiteľom sú okrem dezolé najmä stredná vrstva a podnikateľské prostredie.
Takže, pridávam sa k názoru skorpiona.
https://dennikn.sk/3852167/tichy-boj-o-markizu-mimo-kamier-sa-zacal-zapas-o-najsledovanejsie-televizne-spravy/?ref=inc&cst=9477879ebe852964555fd8fbb917f1e7ccb5d6be34c61f31d32590666c51542d