Aká milá príhoda dnes
Dávala som prednosť autobusu pri odbočovaní ku pošte v DK. Autobus stojí, nič, tak ukážem pekne rukou, že nech sa páči a ujo mi ukáže kosoštvorec Hneď som sa spamätala , že som na hlavnej
Však správne, keby si bola na vedľajšej, tak prednosť dávaš,lebo musíš, čiže signalizovanie rukou by bolo zbytočné
PINYn kosoštvorec máme tunák tak zidealizovaný, že nikto sa na neho kradmou rukou neodváži siahnuť! Rúbe, kúri, opravuje, vychováva, behá, bicygľuje .....
Jano Kuciak † 21.02. 2018
„Zdá sa, že nie je také ťažké uniknúť smrti, ale oveľa ťažšie je uniknúť zlobe, lebo tá beží rýchlejšie než smrť.“ (Sokrates)
Už som tu písal na nový rok o psychických problémoch u detí. Žiaľ neprestalo to, niekedy skratové pokusy o zabitie s rýchlym uvedomením a oľutovaním svojho činu, niekedy opakované demonštratívne, niekedy (ako dnes) vážnejšie. Našťastie len pokusy s “dobrým” koncom… Len začal marec a mám pocit, že by to už aj stačilo na celý rok a MTBiker je moja bútľava vŕba
Občas je veselo, naposledy ma dojala Nelka. Ideme spolu vo vlaku, ak by ste náhodou nevedeli. A keď pôjdeme, mám si zobrať červený kvietok aby ho vo vlaku bolo vidno Obrázok je už hrdo na chladničke a už som musel na nej trochu preorganizovať obrázky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dávala som prednosť autobusu pri odbočovaní ku pošte v DK. Autobus stojí, nič, tak ukážem pekne rukou, že nech sa páči a ujo mi ukáže kosoštvorec
Však správne, keby si bola na vedľajšej, tak prednosť dávaš,lebo musíš, čiže signalizovanie rukou by bolo zbytočné
ked odbacas autom z vedlajsej na hlavnu tak nedavas blinker? zaujimave
Zaujimave
Legend
Ci Drx sport vlastnis alebo si ta podplatili?
„Zdá sa, že nie je také ťažké uniknúť smrti, ale oveľa ťažšie je uniknúť zlobe, lebo tá beží rýchlejšie než smrť.“ (Sokrates)