Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
https://www.strava.com/segments/36377139
po druhé, nie som hejter
po tretie, ku projektu bikelson ligy mám zopár výhrad, kt. nemusí nikto zdieľať, je to môj názor.
nevhodne zvolená trasa, je dosť využívaná "civilmi" premotivovaný pretekár, hotové nešťastie.
nevhodne zvolený dojazd vyšťavený lovec segmentu maká dole kopcom do cieľa
málo informácií o celej akcii, chýba zodpovedná osoba, poprípade garant.
sú o akcii informovaní správcovia komunikácií, súhlasili?
to len tak narýchlo,
môj prvý dojem z dobre myslenej akcie je taký :"hurvínkoválkový"
2. každy ma svoj názor nikomu ho neberieme
3. su to virtualne preteky, tieto segmenty jazdi kazdy bezne sam a nikomu to nevadi
4. kazdy jazdi sam za seba kedy chce, ma na to 15 dni, urcite ho nebude jazdit ked vie ze tam je najviac ludi
5. vzdy to bude o segmentoch , kazdy ma vlasty rozum a jazdi podla seba a za seba .
6. kazdy ktory jazdi segment na strave potrebuje zodpovednu osobu ( garanta ) pripadne informovat spravcov komunikacii ze vtedy a vtedy si ide segment ?
7. aby ste pochopili nejazdi sa skupino , kazdy sam za seba .
A este otazka na ja_michalko kde maju viest trasy ak nie po cyklotrase ??
Ok zle som asi pochopil 😏 vzdy to bude iba o uz existujucich segmentoch nic viac
Dúfam len,že bude vďaka akcii vznikať co najmenej koliznych situácií a trasu budete vyberať s rozumom.
Neviem si predstaviť, že dáte segment napr zjazd zo susterovky kde je veľká frekvencia peších,psov a detí. ak niekto z vás pôjde proste na čas, asi len ťažko bude brzdiť keď bude mať v hlave čas a každý kto ma garmin si ho vie priebežne sledovať. každý jazdí za seba veľmi neobstojí,keďže už z domu vyrazí s tým že ide na čas
https://fb.me/e/1dNJPdsiy
Tešíme sa na Vás na Brigáde na Bedli. Sobotu 16.3. o 9:30 sa stretneme na Girbeši a pôjdeme hore Bedľou. Budeme spriechodňovať trail, asi 6 kmeňov je padnutých krížom. Ak nás bude dosť veľa, pôjdeme odhádzať haluze po ťažbe aj na 2 miestach na trail Hupiky - toto bude vhodné pre ľudi ktorí pridu na bicykloch. Ak máte vlastné hrable alebo motyku, pokojne zoberte - bude sa hodiť na úpravu zamokrených miest
V sobotu 23.3. sa uskutočni prvá KE.CY brigáda na novom, ručne kopanom singletracku.
Citujem z KE.CY FB stránky:
,,Nová sezóna prinesie nový trail. Príďte s nami vytýčit presný tvar nového trailu nad Bankovom. Stretneme sa pri Bystre Bankov o 9:30 v Sobotu. Zoberieme náradie a pôjdeme na začiatok Davidoffa, kde je plánovaný aj začiatok nového trailu s pracovným názvom Kamenný. Nebudeme kopať, ale iba hrabať a fúkať. aby sme čo najlepšie určili líniu trailu. Ak sa pridá dostatočný počet ľudí, rozdelíme sa na dve, alebo viac skupín s doplnkovým programom. Tešíme sa na Vás."
https://www.facebook.com/events/3574513959481178?ref=newsfeed
ML opravili (postavili novy) mostik na Hriesnom singletracku
Vyrazil by som o 06.00 ráno a okolo záverečnej 16-17.00 domov.