Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
Ale kupil by som si ho znova.
Identický s legendárnou profi brúskou Mafell ZUB 110
Pri normalnom pouzivani by ma to malo prezit
Zobralo to všetko aj povlak vosku na hrnci ...
Len opláchnuť vodou, liehom a hotovo.
Pre niekoho s ultrazvukom paráda na všeobecné čistenie.
Príď, bombičku s co2 na pivko už máme
Pridam aj ja z dielne, nakolko oteplenie umoznilo vyliezť hmyzu do studených priestorov. A keďže su neradi potichy, tak prve na rad prišlo "upgrade" ozvučenia. Prírastok, ktorý mi robi najväčšiu radosť "denon" a na neho pokvacane co sa našlo a zakupilo počas temných dni zimy. Jeden par tesiel ešte čaká na svoj čas. A canton asi do dielne nepôjde.
S láskou pre Srsen a Turbi ako odborníka na tresly
Vrchny plech 15x600x1200💪
O modulových otvoroch na upínanie neuvažuješ?
Na vrch by sa zišila vrchna doska aspoň zo sololitu keď to budeš mať ako pomocný stolík.
Je to zvrchu otvaracia, dvojkomorová búda pre mensieho psika. Rozmer dveri 28x38 cm - pre orientaciu. Pred budu este príde drevená terasa 120x60cm prestrešená tmavým lexanom. Na chladne dni budú dvere prekryté pvc priesvitnymi pasmi, teraz ich už nebolo treba montovať…