viem, je to taka kus ina forma... Ty dostanes letaky a take formulare..prides k domu zazvonis a ak chcu aby im tie noviny chodili samozrejme zadarmo, tak to s nimi vyplnis. dalsie razy uz iba hadzes do schránok noviny...
ps: mal som to roznasat aj ja, ale ked som sa dozvedel ze treba ako debil vsade zvonit a prehovarat ludi ktory neradi davaju adresy, podpisi a kontakty tak soms a nato vykaslal...
v hocijakom hypermarkete vas zoberu dokladat tovar alebo za kasu podla toho kolko rokov mate...ak mas dobru hubu skus callcentra, vykladanie kamionov tiez nie je zle,podla toho aky druh prace xes...ved je toho kopu
tak ked ces manual skus ak si z ba na zlatych pieskoch vykladat kamiony tam sa da rchlo zarobit ale je to makacka na konci el.stanice je jedna krcma tam sa opytaj na atilu on to ma na starosti.alebo skus to tesco tam je vacsia sanca ze ta zoberu. ked ces sedet na riti skus callcentra na racku mas hned dve...tiez v ruzinove v ups ta zoberu na triedenie a vykladanie balikov alebo proste si pozri www.profesia.sk
ty si nejaky ftipalek nee? to je zdieranie ludi cely ten studentky servis noslus a vsetky tie hovadiny na ten sposob...len sa nenehaj zlakat na roboty kde ti naslubuju od 50 po 200 tisic mesacne. su to typy firiem ako ovb slovakia capital a podobne vlastne oni ani nemaju strop aspon tak to tvrdia co sa tyka platu...a co sa tyka charakteru tak ani chrbtovu kost
vzdy mam najmenej 56sk za hodinu alebo aj viac
na vacsine brigad sa da flakat, teda zo skutocnej 5hodinovky urobim 3 hodiny a flakam sa...
...minule sme dvaja zniesli gauc po schodoch za 200sk a to bolo vsetko, a mali sme to za 15 minut...
...su veci ktore su jednoducho na pausal, ze za 5 hodin 280sk ale spravim to za 2 hodiny a idem domov
...bezne sa stava ze typek u ktoreho som robil mi dal aj 100sk len tak na pivec
...brigadu mam vtedy ked chcem, teda nemusim chodit robit ked nemam cas, jednoducho ked mam volny den, zavolam a mam brigadu
na vacsine brigad sa da flakat, teda zo skutocnej 5hodinovky urobim 3 hodiny a flakam sa...
...minule sme dvaja zniesli gauc po schodoch za 200sk a to bolo vsetko, a mali sme to za 15 minut...
...su veci ktore su jednoducho na pausal, ze za 5 hodin 280sk ale spravim to za 2 hodiny a idem domov
...brigadu mam vtedy ked chcem, teda nemusim chodit robit ked nemam cas, jednoducho ked mam volny den, zavolam a mam brigadu
takze asi tak chlapci
3/4 tych veci nema nic spolocne s tym ze robis cez brigadnicke centrum, tak to chodi na kazdej brigade. a nehnevaj sa ale 56 za hodinu je trapne. ako jedine plus beriem to ze mozes robit kedy chces.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ianc ked uz sme pri tych letakoch, nevie niekto kde sa da zamestnat aj takto?
1ks novýn = 10sk
stránka: http://www.krajniak-suty.sk/
ps: mal som to roznasat aj ja, ale ked som sa dozvedel ze treba ako debil vsade zvonit a prehovarat ludi ktory neradi davaju adresy, podpisi a kontakty tak soms a nato vykaslal...
tiez stale nic neviem najst
som hladal, ale asi som neschopny...
mam nad 16
je mi to jedno, porad z obidvoma...
myslím že ak si aspoň trochu schopný a vieš otvoriť ústa, tak si niečo určite nájdeš (v BA určite)
takze asi tak chlapci
takze asi tak chlapci
ked skoro nič nerobíš tak aj to je dosť