Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Zo siete X od jedného prispievateľa:
"Všetky správy o tom možno vysledovať k jednému zdroju - The Financial Times. Všetky médiá vo vesmíre to zachytili a nahlásili ako „fakt“.
Nie som predplatiteľom Financial Times, takže nemôžem čítať samotný článok, takže nemôžem povedať, odkiaľ čerpali svoje správy alebo aké sú presné.
Nižšie uvedené predstavuje špekuláciu, ktorá predstavuje názor, ktorý sa nezakladá na skutočnosti:
Vzhľadom na povahu správy by som mal podozrenie, že ide o „nasadenú“ ruskú dezinformáciu. Radi by rozšírili priepasť, ktorú republikáni v Kongrese vytvorili s Ukrajinou."
Střelbu a výbuchy hlásí ruská média z koncertního sálu Crocus City Hall, která se nachází ve městě Krasnogorsk u Moskvy. Podle prvotních informací jsou na místě mrtví a desítky zraněných. Videozáběry z místa ukazují, že objekt je v plamenech.
Hlavné riaditeľstvo spravodajstva Ministerstva obrany Ukrajiny hovorí, že súčasný teroristický útok na predmestí Moskvy je zámernou provokáciou Putinovho režimu, na ktorú upozornilo medzinárodné spoločenstvo.
Zdroj: Andrij Jusov, zástupca GUR Ministerstva školstva a kultúry, v komentároch UP
na zaklade tohto "utoku" zacne velka mobilizacia v rusku. Toto daju za vinu Ukrajine, alebo zapadu. Ci mam pravdu ukazu nasledujuce dni. Sam som zvedavy.
je to možné,že Ruzáci spustili operáciu "false flag" nebolo by to prvý krát,čo toto urobili-ekonomika ide do sračiek,tak treba presvedčiť národ,že treba bojovať ...
Pre doplnenie, USA varovali tusim 1-2 tyzdne dozadu, ze hrozia teroristicke utoky na hromadnych podujaticha v rusku. Tak mali opat pravdu. To by nakoniec "false flag" asi vyvratilo. Jedine, ze by USA vedeli, co chysta ruska tajna sluzba. O to horsie pre rusa
Putin nedávno odmietol varovanie USA pred možnými teroristickými útokmi v Moskve
Vladimir Putin 19. marca odmietol varovania amerických diplomatov, že na preplnenom mieste v Moskve existuje bezprostredné riziko teroristického útoku. Ruský prezident nazval varovania „priamym vydieraním“ zo strany Západu a pokusom „zastrašiť a destabilizovať našu spoločnosť“.
A zároveň:
Moskva tvrdí, že Washington mal zdieľať informácie, ak nejaké mal
Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zacharovová tvrdí , že americká vláda mala okamžite zdieľať akékoľvek informácie o teroristickom útoku plánovanom v Rusku, ak by Washington mal takéto spravodajské informácie. John Kirby, koordinátor Národnej bezpečnostnej rady pre strategickú komunikáciu v Bielom dome, tvrdí , že Washington nemá žiadne informácie o tom, kto je zodpovedný za útok na radnicu Crocus.
Veľvyslanectvo USA v Rusku vydalo 7. marca varovanie pred možnými teroristickými útokmi v Moskve počas nasledujúcich 48 hodín.
V Rusku odsúdili básnika na 7 rokov väzenia za verše spochybňujúce morálnu správnosť vojny proti Ukrajine. Samotný súd uviedol, že Alexandra Byvševa potrestal za verejné výzvy na terorizmus a šírenie klamlivých informácií o ozbrojených silách.
profil ozbrojenych sil UA na telegrame informuje o tom, ze v blizkosti Crocusu bola odstavena dodavka s UA znackami a boli v nej vizitky nejakeho Yarosha a fotky Banderu
takze do hlavneho mesta Mordoru sa v pohode dostane dodavka s UA!!! znackami. fotky Banderu su pomerne jasnym dokazom, kto je za utokmi a na co maju sluzit v kontexte s planovanou mobilizaciou Orkov. uz mi tam chyba len hra Sims
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Všetky správy o tom možno vysledovať k jednému zdroju - The Financial Times. Všetky médiá vo vesmíre to zachytili a nahlásili ako „fakt“.
Nie som predplatiteľom Financial Times, takže nemôžem čítať samotný článok, takže nemôžem povedať, odkiaľ čerpali svoje správy alebo aké sú presné.
Nižšie uvedené predstavuje špekuláciu, ktorá predstavuje názor, ktorý sa nezakladá na skutočnosti:
Vzhľadom na povahu správy by som mal podozrenie, že ide o „nasadenú“ ruskú dezinformáciu. Radi by rozšírili priepasť, ktorú republikáni v Kongrese vytvorili s Ukrajinou."
https://twitter.com/DarPutinovi/status/1771130364305490266
https://denikn.cz/minuta/1384581/
edit:
https://twitter.com/Tendar/status/1771235186602086749
Niečo ako https://sk.wikipedia.org/wiki/Bombov%C3%A9_%C3%BAtoky_na_obytn%C3%A9_domy_v_Rusku
Spolu s inváziou militantov Šamiľa Basajeva do Dagestanu sa útoky stali hlavným spúšťačom druhej vojny v Čečensku.
Zdroj: Andrij Jusov, zástupca GUR Ministerstva školstva a kultúry, v komentároch UP
https://meduza.io/live/2024/03/22/strelba-v-krokus-siti-holle
Putin nedávno odmietol varovanie USA pred možnými teroristickými útokmi v Moskve
Vladimir Putin 19. marca odmietol varovania amerických diplomatov, že na preplnenom mieste v Moskve existuje bezprostredné riziko teroristického útoku. Ruský prezident nazval varovania „priamym vydieraním“ zo strany Západu a pokusom „zastrašiť a destabilizovať našu spoločnosť“.
A zároveň:
Moskva tvrdí, že Washington mal zdieľať informácie, ak nejaké mal
Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zacharovová tvrdí , že americká vláda mala okamžite zdieľať akékoľvek informácie o teroristickom útoku plánovanom v Rusku, ak by Washington mal takéto spravodajské informácie. John Kirby, koordinátor Národnej bezpečnostnej rady pre strategickú komunikáciu v Bielom dome, tvrdí , že Washington nemá žiadne informácie o tom, kto je zodpovedný za útok na radnicu Crocus.
Veľvyslanectvo USA v Rusku vydalo 7. marca varovanie pred možnými teroristickými útokmi v Moskve počas nasledujúcich 48 hodín.
https://dennikn.sk/minuta/3899787/?ref=ampm
profil ozbrojenych sil UA na telegrame informuje o tom, ze v blizkosti Crocusu bola odstavena dodavka s UA znackami a boli v nej vizitky nejakeho Yarosha a fotky Banderu
https://t.me/operativnoZSU/140680
takze do hlavneho mesta Mordoru sa v pohode dostane dodavka s UA!!! znackami. fotky Banderu su pomerne jasnym dokazom, kto je za utokmi a na co maju sluzit v kontexte s planovanou mobilizaciou Orkov. uz mi tam chyba len hra Sims
alebo si z nich robi to konto ZSU UA prdel
Tak tuším začala 2 sv