Prestaňte sa baviť o kktinach. Chvíľu mi trvalo, kým som zistil, čo zvláštne mám hľadať v linku yeticycles od mamatora .
Potom som si všimol, aká je toto téma.
rám vyrobený v EU, top výbava. Prečo by mal byť lacnejší ako spešl, trek alebo scott?
Tak prave napr.preto, ze spominane znacky su velke, globalne spolocnosti, s ohromnym marketingom, sponzoringom, udavacom trendov, neraz historiou alebo vyvojom vlastnych systemov, patentov atd.atd. Kdezto taky Sup je pre mna, alebo aspon bol na urovni Canyonu, mozno Orbei alebo Cube. Taky “mainstream” ktory vie zaujat prave cenou. Ale mam pocit ze nasleduju narodnu mentalitu po vzore Skodovky a uz nevedia co od rozkose ked tu a tam su k zahliadnutiu na obrazovkach. Pretoze mat vstupny model so zakladnou vybavou na urovni 5k +€ chce sebavedomie Speslu…
A tiez je rozdiel ked vypustis novy model a pisu a testuju ho media na celom svete a ked o tebe neinformuje ani narodny web..
A ja to rozhodne teda nebudem. A to som fanusik Supu Kristina Kiezby tam boli aspon ozaj top kolesa, ale nie tie “druheho sledu” 1,5kilove 1500-vky ktore recykluju rafky z povodnych 1200. Doteraz zvykli osadzat tie, kde si aspon dostal top loziska, resp. najlepsi model co vedeli. Teraz to osidia na nich, keby tiez dali watak ako sa najnovsie zvykne na top modely, ze je to ozaj z nakupu bez nutnosti nieco menit ci dokupovat. Ale takto… A pritom je to ozaj pekny bike! Ale ta cenova politika, neviem neviem
Nová doba,SUP rúbe cenu vyššie ako Yeti Aj keď áno,funkčne a asi aj váhovo na tom bude lepšie.ktovie ...
Ale ak by som mal teraz financie,tuho by som zvažoval nové ASR,je to síce len SJČ,ale vyzerá dobre
Sup som kedysi, keď som netušil čo sú zač, bral na úrovni Rockrider. Časom keď som čosi naštudoval, tak ich beriem, ako Kellys. Ak to niekto kúpi, ok. No šialené tie ceny.
Tak vieš ako...vyššie nastavená úvodná cena aktíva necháva neskôr väčší priestor na jej výraznejší pokles. Takže čosi vykúpia nedočkavci za úvodné ceny a potom sa to dá do normálnejšej hodnoty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom som si všimol, aká je toto téma.
https://superiorbikes.com/sk-cs/lp/objev-nove-xf/23
Tak prave napr.preto, ze spominane znacky su velke, globalne spolocnosti, s ohromnym marketingom, sponzoringom, udavacom trendov, neraz historiou alebo vyvojom vlastnych systemov, patentov atd.atd. Kdezto taky Sup je pre mna, alebo aspon bol na urovni Canyonu, mozno Orbei alebo Cube. Taky “mainstream” ktory vie zaujat prave cenou. Ale mam pocit ze nasleduju narodnu mentalitu po vzore Skodovky a uz nevedia co od rozkose ked tu a tam su k zahliadnutiu na obrazovkach. Pretoze mat vstupny model so zakladnou vybavou na urovni 5k +€ chce sebavedomie Speslu…
A tiez je rozdiel ked vypustis novy model a pisu a testuju ho media na celom svete a ked o tebe neinformuje ani narodny web..
Orbea má lacnejšie kolesá (J-bend náby) a lacnejší teleskop, Sram brzdy
Kristina Kiezby tam boli aspon ozaj top kolesa, ale nie tie “druheho sledu” 1,5kilove 1500-vky ktore recykluju rafky z povodnych 1200. Doteraz zvykli osadzat tie, kde si aspon dostal top loziska, resp. najlepsi model co vedeli. Teraz to osidia na nich, keby tiez dali watak ako sa najnovsie zvykne na top modely, ze je to ozaj z nakupu bez nutnosti nieco menit ci dokupovat. Ale takto…
mozno sa len sekli s menou, a mali to byt CZK
Ale ak by som mal teraz financie,tuho by som zvažoval nové ASR,je to síce len SJČ,ale vyzerá dobre
2024 Yeti ASR First Look & Test Ride:
https://www.youtube.com/watch?v=9-69KsHTo-I