Používate niake špeciálne prostredky na rám na ochranu proti vonkajším vplyvom? dačo ako vosky a podobne ...bo cez jeseň a zimu chcem veľmi vela jazdiť, a keďže počasie nebude zrovna najlepšie, chcem aby mi rám čo najdlhšie vydržal
Raz som kupil v papiernictve taku priesvitnu foliu,vraj sa to pouziva na papier,aby sa nepospinil (vravela predavacka,na uradne dokumenty apod.).Vraj to dost vydrzi,predava sa to o chlp vacsie ako kancel.papier,ja som to nastrihal a polepil tym spodnu trubku ramu,nebolo nic vidno a pekne to chranilo..Hlavne pred kamenmi a solou na cestach (hlavne posyp a zima)
winprog15: to je proti oderu nie proti vonkajším vplyvom
ja som raz natrel ram takym ochrannym prostriedkom (neviem čo to bolo)... nechytalo to prach a na slnku sa to pekne lesklo ... vydržalo po prvé umývanie
Aha,aha
No vo všeobecnosti platí,že pri mínusových teplotách materiály sú krehkejšie a pri kovoch to platí obzvlášť.Nakoľko markantné zmeny nastávajú od - 20°C,tak v našich podmienkach to je zrejme bezpredmetné
to ste nikdy nevideli samolepky na ram? predava sa to bud ako jeden podlhovasty kus (na spodnu ramovu trubku) alebo ako male nalepky (pod bovdeny alebo namiesto neoprenoveho chranica na retaz)
Bez toho musi vyzerat ram hrozne Bez toho to je hrozne...Aj to tlmi hluk pri naraze retaz na ram ale hlavne chrani od oderov Da sa to kupit vsade,CR,SR vsade...Len pre zaujimavost... 1,2,3,4,5 Ked trosku pohladas,najdes neoprenove,klasicke,s napismi,farebne,so vzorom,bez vzoru,lacne,drahe apod.
Nech ide do obchodu a kupisi ochranu pod retaz (hovori sa tomu aj zralok), ale oplati sa investovat do lepsieho lebo vydrzi viac a aj lepsie tlmi nharazy. Ja mam shaman racing (je z neuprenu) a mozem jedine odporucit, lebo ma rok a furt je teky supúer ako na zaciatku.
netraba pozerat na značku... treba vybrať hrubšie(lepšie tlmia nárazy aj hluk) a aby dobre to dobre držalo na ráme(neposúvalo sa t.j. s protišmykovou úpravou z vnútra)... ja mam to BBP-11 z toho linku čo som postol a max. spokjnost
z času na čas tie chrániče treba umyť lebo sú mastné od reťaze
Nech ide do obchodu a kupisi ochranu pod retaz (hovori sa tomu aj zralok), ale oplati sa investovat do lepsieho lebo vydrzi viac a aj lepsie tlmi nharazy. Ja mam shaman racing (je z neuprenu) a mozem jedine odporucit, lebo ma rok a furt je teky supúer ako na zaciatku.
a co ta stal?nevies anjdem ho aj na slovenskom e-shope?kupil yb som to cez net...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som raz natrel ram takym ochrannym prostriedkom (neviem čo to bolo)... nechytalo to prach a na slnku sa to pekne lesklo
Túto myšlienku som asi celkom nepochopil,je možné bližšie vyjasnenie
No vo všeobecnosti platí,že pri mínusových teplotách materiály sú krehkejšie a pri kovoch to platí obzvlášť.Nakoľko markantné zmeny nastávajú od - 20°C,tak v našich podmienkach to je zrejme bezpredmetné
da sa, ale predavaju to len v specializovanej predajni v juhoafrickej republike
normalne chod do prveho cykloobchodu a pytaj si chranic na retaz...
bez toho som na biku este nebol...musí to byt riadne obité od retaze
normalne chod do prveho cykloobchodu a pytaj si chranic na retaz...
bez toho som na biku este nebol...musí to byt riadne obité od retaze
wer mi za to je strasne
z času na čas tie chrániče treba umyť lebo sú mastné od reťaze
a co ta stal?nevies anjdem ho aj na slovenskom e-shope?kupil yb som to cez net...