zaujimalo by ma co by ste privitali na maratone, nie to co je uz standartd ale co by vas potesilo a prekvapilo. Typ suveniru, sposob a pod... kvalitna organizacia je samozrejmostou. zaujima ma to ako organizatora:-)
hm , zvlastny system , to musi byt pre toho cloveka dost otrava este kontrolovat kto ma puntik a kto nie
No pokial ma za to potesujuci prispevok na ucte tak tu otravu moze byt schopny prekonat. Ako kazdy biznis, je to nieco do coho niet co kecat. Ponuknem sluzbu a cenu ak to niekomu vyhovuje zaplati. Ak je to dokonca aj zdanene tak nikto okrem Fica by nemal do toho kecat. Teda ani on ale on si mysli s Bourbonovcami ze "stat som ja". (Pre istotu nie šťať ale štát.)
To vies, fotis kazdeho. Kto ma puntik, ten je bez problemu. Kto nema, moze poslat dvojnasob na ucet a foto dodatocne dostane. Zivit bike i fotovercajk z niecoho treba.
Nejaky tyzden-dva pred pretekom by na stranke mohli mat aktualny stav pocasia, pricom by kazdy den bol novy a stare by tam tiez ostavali, nech je aky-taky prehlad o podmienkach. Stacilo by kazdy den trosku sledovat, ako je vonku a vecer to hodit na net formou kratkeho textu. Viem, je to praca navyse atd., ale mozno by to viacerych potesilo (aspon mna ano).
potešil by ma výškový profil k štartovnému číslu (alebo taká vychytávka ako to bolo vo zvolene, že profil bol na druhej strane a bolo to ohnuté) s vyznačenými občerstvovčkami... (stále to nie je štandardom )
potešil by ma výškový profil k štartovnému číslu (alebo taká vychytávka ako to bolo vo zvolene, že profil bol na druhej strane a bolo to ohnuté) s vyznačenými občerstvovčkami... (stále to nie je štandardom )
to iste bolo aj na dubnici, viem, ze to bolo uz aj na brezne a na svite, tiez sa mi to paci
Ja mam niekedy taku chut na trati na dobre vychladenu kofolu!!! mnam... Ale toho sa asi nedockam :p jedine, ze by som sa po ceste zastavila v nejakej krcmicke
Ja mam niekedy taku chut na trati na dobre vychladenu kofolu!!! mnam... Ale toho sa asi nedockam :p jedine, ze by som sa po ceste zastavila v nejakej krcmicke
co mi pripomina ze na zahranicnych maratonoch je na obcerstvovackach CocaCola relativne casto a zatial vzdy padla vhod takze okrem trate este aj Cola na obcerstvovackach. Ale Cola nie Topvar Kofa a podobne...
Budme radi za to co mame - moze to byt daleko horsie
podla mna - su zatial maratony na slovensku skvele hlavne co sa tyka poctu ucastnikov, ziadne masovky, proste pohoda
jedine ze organizator by mohol v niektorych pripadoch viac zamakat na trati a neprijemne / zakerne miesta radsej poriesit. usetri si tym par problemov a zlych dojmov
Budme radi za to co mame - moze to byt daleko horsie
to hovori po skusenosti z Polska naozaj by si niektori "chronicki kritici" organizacie nasich maratonov (teraz nemyslim znacenie trate, ktoreho kvalita by mohla-mala byt samozrejmostou, ale ostatne veci okolo preteku) zasluzili ucast na takom maratone ako bol v Krakowe
Stacili by informacia a aktualnych km na trati, alebo aspon kolko ostava na vrchol stupania, opripade nieco podobne, co vzdy motivuje
No pre mňa ako hobby jazdca čo je na biku raz za mesiac a som rad že prejdem basica by ma po 4km stupania po lukach na baske a začiatkoch svažnice tabulka s napisom "už len 6km" zabila, pretože už prvé 4 km by som zdochíňal
Hlavne nech je vzdy v poriadku to hlavne, ako trat a kvalitne meranie casu. Dalej je super ked su obcerstvovacky rozmiestene rovnomerne a su na nich aspon banany a iontak Inak take veci ako umytie biku v ciele a pod. moc neriesim lebo tou wapkou by som ho v zivote neumyval..jedine tak kyblik s vodou a zahradna hadica
Jo a este jedna vec...nech sa aj u nas na dlhych trasach zucastnuje trosku viacej ludi, take masovky ako v CZ nemusim, ale nech aspon tych 100 sa najde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak, tak na sumave mali take kriklave puntiky na cislach
hm , zvlastny system , to musi byt pre toho cloveka dost otrava este kontrolovat kto ma puntik a kto nie
No pokial ma za to potesujuci prispevok na ucte tak tu otravu moze byt schopny prekonat. Ako kazdy biznis, je to nieco do coho niet co kecat. Ponuknem sluzbu a cenu ak to niekomu vyhovuje zaplati. Ak je to dokonca aj zdanene tak nikto okrem Fica by nemal do toho kecat. Teda ani on ale on si mysli s Bourbonovcami ze "stat som ja". (Pre istotu nie šťať ale štát.)
a na niektorych pretekoch by potesilo lepsie znacenie trati !
to iste bolo aj na dubnici, viem, ze to bolo uz aj na brezne a na svite, tiez sa mi to paci
co mi pripomina ze na zahranicnych maratonoch je na obcerstvovackach CocaCola relativne casto a zatial vzdy padla vhod takze okrem trate este aj Cola na obcerstvovackach. Ale Cola nie Topvar Kofa a podobne...
podla mna - su zatial maratony na slovensku skvele hlavne co sa tyka poctu ucastnikov, ziadne masovky, proste pohoda
jedine ze organizator by mohol v niektorych pripadoch viac zamakat na trati a neprijemne / zakerne miesta radsej poriesit. usetri si tym par problemov a zlych dojmov
bleee...tym by som ani bike neumyl
to hovori po skusenosti z Polska
pravda, vsimol si si nazov temy?
No pre mňa ako hobby jazdca čo je na biku raz za mesiac a som rad že prejdem basica by ma po 4km stupania po lukach na baske a začiatkoch svažnice tabulka s napisom "už len 6km" zabila, pretože už prvé 4 km by som zdochíňal
nieco take ako bageta vie zdvyhnut naladu