Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Ten Morozovsk priniesol aj tento bizarný detail, neviem, či ste to zachytili.
Ja som sa nevedel prestať smiať, Ukrajinci NAOZAJ namontovali na dron reproduktor a Rusom zahrali. Ak neviete, čo je to za melódia, je to pesnička – “Was wollen wir trinken”, o ktorej sa Rusi mylne domnievajú, že ide o neoficiálnu hymnu Luftwaffe.
Volodymyr Zelenskyj povedal, že Ukrajina prehrá vojnu s Ruskom, ak jej americký kongres nechváli ďalšiu vojenskú pomoc. Podľa ukrajinského lídra by bolo pre Kyjiv náročné prežiť bez pomoci. Dodal, že v prípade porážky budú napadnuté ďalšie krajiny.
na druhej strane eu má 500 mil. obyvateľov a mali by sme vedieť zbraňovo obhospodáriť ukr.sami a nie stále žobrať v usa,akurát,že naša ekon.dlhodobo zaostáva,pre banky v eu sú zbrojovky na čiernej listine na všetku novú výstavbu treba EIA,aktivisti to donekonečna napádajú a rus nečaká a stále postupuje.zase musí európu zachraňovať amerika ktorá ak do toho hodí vidly tak ponižujúci mier bude pre ukr.víťazstvo.GD je pre úradníkov dôležitejší ako vlastná bezpečnosť.
Zbrojovky boli dlhodobo utlmované. V demokratickej krajine nie je možné za rok vystavať nové zbrojárske továrne a rozbehnúť kvalitnú výrobu vo veľkých množstvách.
Je to podobné ako v čase pandémie a obrovského dopytu sa všetci čudovali, že Shimano nevie odrazu zdvojnásobiť svoje kapacity aj keď má obrovský dopyt.
problém je v zelenej ochranárskej európskej mentalite.vojna je zlo a nebude vtedy ak sa nebude bojovať a vyrábať žiadne zbrane.nebudú zbrane=nebude vojna.európa likviduje vlastný priemysel a potom sa čuduje ,že jej chýba nitrocelulóza,ocel,hliník a všetok ťažký priemysel.Bez priemyslu sa žiadna vojna nedá vyhrať.My budeme európou služieb.potom možu po rusoch hádzať paradajky,melóny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kto by uz len chodil klast vence s agresormi,udavacmi,nuchacmi ruskych riti,kolaborantami a spionmi dpčč
Napad hodny cynika a z***** Nech nevesa hlavu, nejaky ten nocny vlcok a particka враг за врагом urcite pridu.
https://twitter.com/kalendarbeda/status/1775444182749819166
https://twitter.com/UKikaski/status/1776183496282628248
Ja som sa nevedel prestať smiať, Ukrajinci NAOZAJ namontovali na dron reproduktor a Rusom zahrali. Ak neviete, čo je to za melódia, je to pesnička – “Was wollen wir trinken”, o ktorej sa Rusi mylne domnievajú, že ide o neoficiálnu hymnu Luftwaffe.
https://twitter.com/visegrad24/status/1776367835603734555
https://dennikn.sk/minuta/3928288/?ref=ampm
Je to podobné ako v čase pandémie a obrovského dopytu sa všetci čudovali, že Shimano nevie odrazu zdvojnásobiť svoje kapacity aj keď má obrovský dopyt.
Ibaze by to nefungovalo.