tej russkej nájdeš tony a tony -len tak narýchlo
scontent.fbts6-1.fna.fbcdn.net
08.04.2024 - 09:10:52
27
Peter Pellegrini môže vo funkcii urobiť veľa pre destigmatizáciu slobodných mužov v strednom veku bez viditeľných vlastných názorov, talentu alebo pracovných zručností.

🔓

https://dennikn.sk/3926466/40-dovodov-na-optimizmus-aj-napriek-vysledku-prezidentskych-volieb/?cst=e32b3b79190b4873cf805cc1e5b2603a2293867c7bb4dc194a29571130fe4884
08.04.2024 - 09:24:50
03
Najlepsie: Slovensko bude šetriť peniaze, keďže nového prezidenta nebude na zahraničné cesty sprevádzať prvá dáma.
Podla mna moze kludne chodit tym lietadlom za 1600 eur, ved to je nic, to si moze objednat kazdy :)
08.04.2024 - 09:36:00
08
Dnes si bud A alebo B nemôžeš byť niekde v strede. Tak ako vy tak ani Edo si neuvedomuje ,že žiadne upokojenie spoločnosti nepríde. Je nám moc dobre a preto musíme znova zistit, čo je to mat sa zle. Inak to nejde. Skuste sa zahrat len tak na socialistu v mojom veku a uvidíte ako Vás budú vnímať ľudia. Preto radšej tvrdím nikomu nehovorte Váš politicky názor verejne , že ste lavičiar lebo môžete mat problem ak nezvládate kritiku a posmešky alebo,že prídete o kamarátov . No a západna propaganda je napr to, že zatial čo ja tu píšem tento status tak nejaké 16 ročný teeneger v Tatarstane vyrobil tri delostrelecké granaty možno aj západnou technikou lebo ved biznis na prvom mieste a v číne sa vyrobili 3 elektroauta. kedže jedno auto dokážu zložiť za 76 sek a od Vás stale ten isty naratív musíme upratat Rusko a Činu lebo my sme velký a vyspelý západ a nakoniec to bude tak,že ich ešte viac posilníme a ten ruský patriotizmus nadobudne ešte obludnejšie rozmery a budeme mať z toho ešte väčší strach. Všetko malo vo vlastných Rukách Usa ,môhlo rozhodnut či bude alebo nebude vojna na Ukrajine, rozhodli sa ,že môžu oslabit Rusko miesto toho to môže byť práve naopak. nehovorím,že by to západ nedokázal ale s tou našou rozmaznanostou a túžbou biznis na prvom mieste to nieje možné. Budeme radi aby sme sme sa vyzbrojili tak ,že si na nás nik trúfne a nie určovať ako bude svet vyzerat svet podla nás. S tým je koniec. To isté ked Eda vyhodili zo školy, tolko posmeškov a radosti, a stale dokola fotka ako je šušne a teraz on sa smeje Vám. Proste nato,že máte vačšie iq, tak značne ste západnou propagandou zabudli uvažovať racionálne a podcenili ste Rusku propagandu a toto su nasledky.
08.04.2024 - 09:44:46
00
pista napísal:
obyvatelia Slovenska musia narazit na dno aby pochopili, ze takto to dalej nepojde.

Myslim, ze na dno sme ako krajina narazili za poslednych 100 rokov hned niekolkokrat.
Ak ma byt ten odraz zmysluplny, tak by si clovek mal vziat ponaucene. Castokrat pocuvam, ze potrebujeme generacnu vymenu, aby sme sa niekam posunuli. Ale my sme tych generacnych vymen zazili a stale sa vraciame k tomu dnu.
Takze sorry, ze nezdielam tento tvoj optimizmus, ale usudzujem z historie tejto krajiny, ktora po rokoch normalizacie, nacizmu, meciarizmu a ficizmu nedokaze rozoznat dobro od zla, alebo aspon mensie zlo od vacsieho zla.
Zasnem, ked ludia pocuvaju na hesla typu treba rokovat o miery. Ako keby Putin isiel na UA bojovat za mier. Fakt cynicke. A zasnem aj nad tym, ked si niekto mysli, ze ak budeme menej "prozapadny" a nebudeme podporovat UA, tak nas rusi nechaju na pokoji a ze niekto ako Fico nas ochrani. Tento clovek by nas ako prvy predhodil vlkom a nevyronil by ani zlzicku.
Ako by povedal klasik po sobote
Vyberali ste si medzi hanbou a vojnou. Vybrali ste si hanbu a budete mať aj vojnu,

Ak by som bol Putin a zamyslal by som utok na NATO, tak ako prvu by som si vybral krajinu, ktora ma najmensiu volu vzdorovat. Sme pre neho jednoduchy ciel. Proste by sem zaparkoval svoje tanky a bolo by vybavene. Ale vacsina slovakov zije stale v deziluzii, ze ak nebudeme hada drazdit, tak nas necha na pokoji.
08.04.2024 - 09:47:49
37
double ty co dobreho beries? zo vsetkych nezmyslov ma teraz zaujalo to auto za 76 sekund
08.04.2024 - 09:50:30
16
doubledouble Prosim ta toto rozved, ako malo USA v rukach, ci Rusko napadne Ukrajinu alebo nie?
Ci si to myslel tak, ze sa nemalo UA dovolit, ci chcu smer Zapad, EU atd? Ale malo im USA povedat, vy budete patrit Rusku a mozte sa aj pototo????
08.04.2024 - 09:51:26
26
ja nepochybujem o tom,že napr. súdruh Blaha má v svojom PC koncept pozývacieho listu-keď príde čas,len doplní dátum a je vybavené :punch:
tupovoliči budú Ruzkých tankistov vítať chlebom a soľou,o tom tiež nepochybujem :doh:
08.04.2024 - 09:52:54
00
Ani len netuším, čo si tým chcel povedať double, skús ešte raz
08.04.2024 - 09:57:20
04
podla mna sa Slovensko nikdy nevzchopi. Mozno keby nas rusi napadli ako Ukrajinu, potom by mnoho ludi precitlo. Ale inak nie. Mame v sebe vela slovanskej mentality, ktoru charakterizuje zlo, nicenie a nenavist. Kazdy to v sebe mame nejak geneticky zakodovane. Niekto viac, niekto menej, niekto s tym vie pracovat, niekto nie. Uz som to tu velakrat pisal, ale zopakujem: ludom, ktori volia sucasnu koaliciu nejde o to, aby sa mali lepsie. Ale aby sa ini mali horsie. Presne na styl slovanskej / ruskej mentality. Napriklad Cesi su viac mixnuty germansky genami, oni maju v sebe toho "slovanstva" menej.
08.04.2024 - 10:06:07
18
mirec16 napísal:
double ty co dobreho beries? zo vsetkych nezmyslov ma teraz zaujalo to auto za 76 sekund

tak rychlo ani farba neuschne :D
08.04.2024 - 10:13:01
02
peter120 napísal:
tak rychlo ani farba neuschne :D

isto je to marketingové číslo ale po mobiloch a televízoroch budeme mať aj čínske autá. možno sa dočkáme aj bicyklov.
thumb_up0thumb_down
08.04.2024 - 10:21:47
01
Nie je to marketingove cislo, akurat ludia hovno rozumeju pojmom a potom do dalej posuvaju ako dezimformacie. 76s moze byt tak jedine takt na montaznej linke. A to znamena zhruba, ze tolko trva priemerne jedna operacia.
08.04.2024 - 10:40:25
05
Tolko negativizmu, frustracie na poslednych strankach - Neberte to tak tragicky..nikto nevie ako sa to casom vsetko vyvinie, Pelle sice vyhral ale najvacsiu zlost z jeho vitazstva ma aj tak podla mna Roberto, nato aky je narcis a mačo a jemu to nevyslo ked kandidoval tak musi byt dost nervny aj ked sa navonok tvari akokeby on vyhral..Pelle je nevyspytatelny, kadial vietor, tadial plast, uvidi sa ked tam bude, kludne obetuje aj cely Hlas ak bude mat z toho prospech.. a ci nebude coskoro hrozit nejaky rozpad koalicie, to nikdy nieje iste - ta zbierka teletubbies v sns na cele s kapitanom je ako neriadena strela..
08.04.2024 - 10:40:27
00
double napísal:
Pytal sa niekto preco tu neprispievaju ludia tak koho by bavilo nonstop pocuvat ze si dezolat a horsie.
Ja vydrzim vela ale tak tiez ma to uz nebavi prispievat a diskutovat. Je to len horsie.
Napokom sa ukazalo ze ta nenavist voci progresivno-liberalnej strane je taka ze aj keby bol Pelle v ruzovych satach daju mu hlas. Minule volby Ševčovič ziskal 800k a teraz Pelle 1.4mil.
Za meciara sa hovorilo vymru jeho volici a bude lepsie. No niekde nastala chyba. Bohuzial digitalna demencia a hoaxy robia svoje ale svoje robi aj zapadna propaganda. Ta nenavist je obojstranna len ju nevidite vid napr Ramon uz musel nieco na.mna napisat. Taketo vylevy su takmer nepretrzite a stupnuju sa na oboch stranach. Aj edo chce upokojovat ale je vidiet na nom, ze si tu porazku Korčoka a tam.kde.je teraz doslova uziva. Ale tak nedivím sa, nato ze je pacifista proste to dlhorocne urazanie zanechalo na nom stopu.
Ja odporucam ist si to vybicyklovat. Stale niekto hlada ten zmysel ze bude lepsie ale zial stale sa opakujem pre nikoho z nas to lepsie nebude. Stale mozme bicyklovat a zijeme hmotne najlepsie v histórii ludstva tak si to treba uzit lebo ako sa zda asi sme uz za vrcholom. A Asi to nebude mozne ale snazit sa viacej komunikovat a byt ludsky a snazit sa miesto slova dezolat vysvetlovat ludom tie hoaxy aj ked sa Vam zda ze je to zbytocne.


Tu mas ciastocne pravdu, Slovensko je polarizovane, totalita lavicova, totalita pravicova, nic medzi.
Tymito vzajomnymi, vnutornymi bojmi zial vsetci pomahame prave Rusku a jeho hybridnej vojne.
Zacalo to uz pri covide a doteraz sa vezieme..ciernobiele videnie na oboch stranach, klapky na ociach a rutenie sa niekam, kde to bude kazdeho mrziet. A ide to dost rychlo priatelia. Sam sa cudujem ako lahko manipulovatelny je slovensky narod. Obe jeho polky.

Pravdu mas aj v tom, ze si treba radsej zabicyklovat ako tu riesit, co sa neda vyriesit.
08.04.2024 - 11:17:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up