Rocky balboa, Chuck norris a Bruce Lee tí veru nie sú premerní
...a este phelps...
inak mne budu chybat hlavne fialovi ujovia (vlastne, chybaju mi aj teraz)...ale tesim sa na ten mesec...ked pojdešm kupit toho canona, tak ho len svacnem na pult, ako v stredoveku...
inak mne budu chybat hlavne fialovi ujovia (vlastne, chybaju mi aj teraz)...ale tesim sa na ten mesec...ked pojdešm kupit toho canona, tak ho len svacnem na pult, ako v stredoveku...
Ja to vnímam pozitívne.
Samozrejme,že na nás zas zarobí kdejaký ***** včetne štátnej makroekonomiky,ale keď prebolia tieto detské choroby bude to mať hádam viac výhod .
Hlavne som zvedavý,ako sa bude tváriť inflácia od januára budúceho roku
jj s tymi mescami to nebude tak strasne.. v podstate len zmiznu 20sk=0,6E a 50sk=1,7E bankovky.. 100sk=3,3E uz neexistujuca minca.. cize aby ste nosili mesce s vela mincami to by ste teraz pri sebe museli mat tak 1-2000 sk?
a v cechach to nebude ziadna zmena.. kurz CK:E je zhruba 25:1 a oni uz 20ck=skoro 1E a 50ck=2E maju kovove..
To mi pripomenulo naše motto na maturitnom oznámení :
Na začiatku netreba nám veľa,
stačí,že sme majiteľmi cieľa ....
P.S.: Preložené do ľudskej reči - hlavy sme mali v oblakoch a v rukách hovno....
P.S.: Preložené do ľudskej reči - hlavy sme mali v oblakoch a v rukách hovno....
teraz to uz mas snad opacne ...a stymi kartami neviem ci je to dobre..mne osobne to leze na nervy a zdrzuje to...vsetci si tam piniky tukaju jak v pomocnej ..hocikedy to necita karty a somariny robi, podla mna neprakticke, sikovnejsie je otrcit peniaze a dovidenia
Tento týždeň nám doručili eurokalkulačku .
Ďalšie vyhodené peniaze ..... zo štátnych.Len tak hrubý výpočet : cena jednej kalkulačky cca 50 Sk a bolo ich tuším 2 mil.........z toho mi vychádza niejakých takových 100 melónov .
Ja by som to riešil inak .
Objednal by som prvú várku s termínom jún-júl cca 100 tis. kusov a kto ju chce nech si ju vyzdvihne na pošte za symbolických 10 Sk.Pri spotrebovaní tohto množstva by si zahlásili neukojení spoluobčania svoje požiadavky na termín do konca roka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a este phelps...
Eduard Bass - Drahota (1913)
SLÁDCI KLEJÍ - ZATROLENĚ
CHMEL UŽ ZASE STOUPL V CENĚ
CHCEME-LI JEN SKROMNĚ ŽÍT
PIVO MUSÍ PODRAŽIT
MOUKA DRAŽŠÍ VIZTE CENY
KŘIČÍ PEKAŘ USTRAŠENÝ
CHCEME-LI JEN TROCHU ŽÍT
HOUSKY NUTNO PODRAŽIT
ALE NÁM SE NEJHŮŘ DAŘÍ
NAŘÍKAJÍ UZENÁŘI
BUŘTY NUTNO PODRAŽIT
PAN DOMÁCÍ HNED SE STRAŠÍ
MASO, PIVO, CHLÉB JE DRAŽŠÍ
ČINŽI NUTNO PŘIRAZIT
KDOPAK BY SE TOHO NELEK
STÁT TÍM TRPÍ JAKO CELEK
ABY MOHL VYJÍTI
NUTNO DANĚ ZVÝŠITI
KONSUMENTU NELZE VÍCE
NEŽLI JÍT A OBĚSIT SE
UČIŇ TO VŠAK NEPRODLENĚ
DOKUD ŠPAGÁT NESTOUP V CENĚ
(samozrejme tych kde maju ojro, ale tych je dost
Chuck Norris? Však ten odkedy si dodrbal chrbát na Total-Gyme musí používať Kozmodisk!
...a este phelps...
Pekny avatar..
Samozrejme,že na nás zas zarobí kdejaký ***** včetne štátnej makroekonomiky,ale keď prebolia tieto detské choroby bude to mať hádam viac výhod
Hlavne som zvedavý,ako sa bude tváriť inflácia od januára budúceho roku
a v cechach to nebude ziadna zmena.. kurz CK:E je zhruba 25:1 a oni uz 20ck=skoro 1E a 50ck=2E maju kovove..
teraz to uz mas snad opacne
teraz to uz mas snad opacne
Nepovedal by som,že priamo opačne
Ďalšie vyhodené peniaze ..... zo štátnych.Len tak hrubý výpočet : cena jednej kalkulačky cca 50 Sk a bolo ich tuším 2 mil.........z toho mi vychádza niejakých takových 100 melónov
Ja by som to riešil inak
Objednal by som prvú várku s termínom jún-júl cca 100 tis. kusov a kto ju chce nech si ju vyzdvihne na pošte za symbolických 10 Sk.Pri spotrebovaní tohto množstva by si zahlásili neukojení spoluobčania svoje požiadavky na termín do konca roka.