Zlomila sa mi pri utahovani BB redukcia na proxxone,pričom som tam mal nastavených len 30Nm. Nástrčák na T47 mi takto nepeke vočechral rám. Čo myslíte neriešiť ,jazdiť ,či pre istotu osloviť carbonfactory? Díky za rady.
To sa nedostalo ani do vlakna pod lak. Komplet spodna trubka u mna vyzera na karbone takto ako emental.
72Peter
Shimano spustilo kontrolný a výmenný program
Shimano Europe B.V. (“Shimano”), spustilo kontrolný a výmenný program pre vybrané cestné 11-rýchlostné lepené HOLLOWTECH II kľuky vyrobené v období od 1.júna 2012 do 30.júna 2019 pre možný problém s rozpájaním lepených spojov.
Konkrétne sa to v Európe týka modelov SHIMANO ULTEGRA FC-6800, DURA ACE FC-9000, ULTEGRA FC-R8000, DURA ACE FC-R9100 a FC-R9100P, 11-rýchlostných cestných kľúk spájaných lepením. Na základe údajov prijatých spoločnosťou Shimano by mohlo dôjsť k oddeleniu jednotlivých častí kľúk a k ich zlomeniu a teda k potenciálnemu pádu a nebezpečenstvu úrazu používateľa.
Už je to doba čo som tu prispel.
Taak dnes rýchly výjazd, bikom tam, autom späť.
Dtswiss 370 neprežil zapretie sa do pedálov. Jeden strmak ok, pozerám, že super nohy mám dnes, vybehol som ďalší a puk
Vyzera ako moj DT Swiss - tusim tiez 370 - reklamacia a nasledny predaj celych kolies.
Mam teraz Newmen Evolution - jazdi super, ale priserne vrzga.
Span Hex by mal byt super odolny, ale tiez som po roku nacal orech a kupoval novy (za 100e)
Teraz sa chystam vyskusat ten Newmen Fade, ale kedze som predtym viac krat zrusil zapadky, tak niesom o kvalite tohto napadu presvedceny
(okrem ineho som zrusil aj Hope Pro4 ktory tu bol doporuceny ako odolny - 2x oska, raz vymackane zapadky do orechu)
Ludia ktori videli ako vyzeram chapu - minuly tyzden som zase raz dostal otazku, ze ci mi moj bike nieje maly (29" XL Spectral ktory sa nikam poriadne nevojde, lebo je dlhy, vysoky a pri 820mm riaditkach aj siroky)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/share/r/MgqUTpgGp6kxgSAM/
Si pokrstil ten Ican? 😁
To sa nedostalo ani do vlakna pod lak. Komplet spodna trubka u mna vyzera na karbone takto ako emental.
Shimano spustilo kontrolný a výmenný program
Shimano Europe B.V. (“Shimano”), spustilo kontrolný a výmenný program pre vybrané cestné 11-rýchlostné lepené HOLLOWTECH II kľuky vyrobené v období od 1.júna 2012 do 30.júna 2019 pre možný problém s rozpájaním lepených spojov.
Konkrétne sa to v Európe týka modelov SHIMANO ULTEGRA FC-6800, DURA ACE FC-9000, ULTEGRA FC-R8000, DURA ACE FC-R9100 a FC-R9100P, 11-rýchlostných cestných kľúk spájaných lepením. Na základe údajov prijatých spoločnosťou Shimano by mohlo dôjsť k oddeleniu jednotlivých častí kľúk a k ich zlomeniu a teda k potenciálnemu pádu a nebezpečenstvu úrazu používateľa.
Je tam viac takýchto kľuk
Taak dnes rýchly výjazd, bikom tam, autom späť.
Dtswiss 370 neprežil zapretie sa do pedálov. Jeden strmak ok, pozerám, že super nohy mám dnes, vybehol som ďalší a puk
Nejaké odporúčanie na super odolný náboj prosím?
Mam teraz Newmen Evolution - jazdi super, ale priserne vrzga.
Span Hex by mal byt super odolny, ale tiez som po roku nacal orech a kupoval novy (za 100e)
Teraz sa chystam vyskusat ten Newmen Fade, ale kedze som predtym viac krat zrusil zapadky, tak niesom o kvalite tohto napadu presvedceny
(okrem ineho som zrusil aj Hope Pro4 ktory tu bol doporuceny ako odolny - 2x oska, raz vymackane zapadky do orechu)
A nepozerat na vahu a zobrat Hybrid verziu - ta ma ocelovy orech a aj ten srobovaci protikus s drazkami. Ma aj speci 24z ratchet.