Ja plánujem niečo, kde nebude blato, čiže nejaký štrk a tak. Chcel by som ísť na Polom a Chatu pod Suchým, ak má niekto záujem sa pridať, nech napíše, čas sa ešte dohodne, ale asi až okolo obeda, lebo chcem ešte kuknúť štart Ceny Slovenska v Lalinku
Takže zajtra by som chcel prejsť niečo z Kysuckej vrchoviny, teda ak nebude moc blato, ale asi nebude. Štart by bol pred obedom okolo 11 z Budatína. Trasa: Zástranie, Ostré, Ľadonhora, Vadičov, Lapierrov singláč, Dubeň. Ak sa niečo zmení, ešte napíšem.
Tak dnes po robote vysla chata pod suchym. Vodne dielo, Varin, po zvaznici na chatu a back po zltej na Brestov, po zelenej na zvaznicu, Dolina Kur, Krasnany, Varin a sweet home.
P.S. Nemal som fotak , lebo som na tej zvaznici stretol medveda, ale nastastie zdrhal mojim smerom a potom zabocil do kopcov. Uff som si vydychol. Vyzeralo to este na mlada, bo malo pod krkom este bielu kozusimu. Tomu sa hovori zazitok. Este ze som ho nestretol v lese, lebo by som sa po... (isiel domov lahsi)
kks a to an akej zvážnici? .. hore na chatu alebo dole do Kúrskej doliny?
my sme boli 27.8. stredu s klerikom hore Kúrskou dolinou - krížom cez lúku a cez Bôry až k Fatranke - popod les a krásnym zjazdíkom až k starému hradu a zas na VD ... foto neskôr foťák tu nemám teraz
Tak dnes po robote vysla chata pod suchym. Vodne dielo, Varin, po zvaznici na chatu a back po zltej na Brestov, po zelenej na zvaznicu, Dolina Kur, Krasnany, Varin a sweet home.
hehe, dnes som siel s mašlom na chatu pod suchym, tak isto ako ty, len s tym rozdielom, ze sme tam nedosli, lebo cas bol neuprosny a on musel byt o pol tretej v ziline... mozno by sme sa boli aj stretli
s Bulim nerátaj stala sa mu dnes nehoda na Dubničáku .. uhýbal sa maratónistom bol ako fotograf a skončilo to nepríjemne najbližšiu dobu bike určite neuvidí
a pre Buliho .. skoré uzdravenie nech zas beháš s náma v partii
Chcem sa len tak po praci previest na polom, ci cez visnove alebo rosinu je jedno...ak sa niekto chce pridat tak vyjazd o piatej pri vodnom mure .....pekne pocasie tak treba pozrazat nejakych chodcov .)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Nemal som fotak
my sme boli 27.8. stredu s klerikom hore Kúrskou dolinou - krížom cez lúku a cez Bôry až k Fatranke - popod les a krásnym zjazdíkom až k starému hradu a zas na VD ... foto neskôr foťák tu nemám teraz
hehe, dnes som siel s mašlom na chatu pod suchym, tak isto ako ty, len s tym rozdielom, ze sme tam nedosli, lebo cas bol neuprosny a on musel byt o pol tretej v ziline... mozno by sme sa boli aj stretli
a pre Buliho .. skoré uzdravenie nech zas beháš s náma v partii
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=13932&start=390
No tak co sa ti vlastne stalo??????????