Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
ach načo som sem zase písal, 200 Private Jet Owners Burned as Much CO2 as 40,000 Brits hned prvý článok čo najviac robí co2. Nič idem ja na bicykel či aj to už nemôžem lebo mám iný názor. Tam začnite makať aby dalšie volby boli podla Vás. Nie že Smer spraví za týžden 5 krát viac videí ako celá koalícia dokopy. Nehovoriac o tom bombičovi či ako sa ten volá .ten nostop niečo pridáva a nik mu to tam tie jeho žvásty nevyvracia.
trocha rozdiel zaletieť si na svojom novom private jete na maldivy čo robí čoraz viac ludí a íst sa pobicyklovať. A ano nemôže, preto idem na ten bicykel lebo za chvíľku nebude možné ani to.
trocha rozdiel zaletieť si na svojom novom private jete na maldivy čo robí čoraz viac ludí a íst sa pobicyklovať. A ano nemôže, preto idem na ten bicykel lebo za chvíľku nebude možné ani to.
v com je rozdiel? Pre niekoho je letie na Maledivy rovnake, ako pre teba ist na bike. Niekto nemoze ist ani na ten bike. Tak preco by ti ho nemohol zakazat?
Ked ty nemozes letie na Maledivy, tak nikto. Ked ja nemozem ist na bike, tak ani ty. Princip je presne rovnaky. A zrazu s tym mas problem - mas problem so svojim vlatnym nazorom
double jasne, takze aj mier, aj celistvost, hlavne ostat chrumkavy, ale riesenie nevies, ale vlastne sa o to az tak nezaujimas a vlastne to je aj tak jedno, lebo amerika a cina a rusko a vsetko je vlastne marne
citujem Buzalku: Postsedliaci sú moderní Slováci, ktorí veria v ideál domoviny z agrárnych čias a podľa toho sa aj správajú. Vyznávajú svoje vidiecke hodnoty, ktoré považujú za „tradičné“, volia populistických vodcov a sú často geopoliticky popletení. Cestujú po svete, ovládajú moderné technológie a žijú najkvalitnejší život, aký kedy žili príslušníci ich rodokmeňa. A aj tak majú pocit, že svet je k nim neláskavý, neberie ich vážne, a oni sa mu nemienia doprosovať. Melancholicky smútia za svetom, ktorý nikdy nebol. Ich stratégiou prežitia je nemať názor, teda pochopiteľná hra na istotu s cieľom udržať status quo – „len aby horšie nebolo“.
v tvojom pripade este kombinacia so socanom (reci pri kavicke su, len sa radsej pri praci nezamazat, sak to niekto spravi za mna)
Obrazok je dezinfo snaha vytvorit obraz ze usa vrazdia kade chodia, to skor plati o rusakoch.......
Nacital som si viacero riadkov (zoznam zainteresovanosti usa v konfliktoch nie je kompletny... ), z toho vychadza ze komunisti a diktatori maju potrebu stale na niekoho utocit.
putler je vlastne 2 v 1.
Hned prvy riadok, komunist severna korea napadla juznu; usa stalo na strane podporovatelov juznej korei.
Vietnam, vojna medzi severom a juhom. Zas...
Laos, obcianska vojna. Uz ZASE vojna medzi komunistami "a ostatnymi".
Kambodza....Zase
Lybia, obcianska vojna vs diktator. Snaha zastavit vrazdenie civilistov a nastolenie mieru.. atd atd
Nebudem tu vypisovat cely zoznam, poviem ze usa prisli ako antibiotikum preliecit zapalovu reakciu.
Ktoru najprv niekto zacal, a neboli to usa.
Obcianske vojny, prevraty, diktatori s roznymi zamermi vrazdit-skodit okoliu ci priamo usa.
Su rozne nazory na primeranost zasahu, ale ked je pacient chory, kazdy liek ma neziaduce ucinky....
Pointa je vsak zachrana zivota pacienta....
Chcem mier a celistvosť Ukrajiny či to je reálne neviem sa vyjadriť. Usa volby rozhodnú
Chcel si povedat, trump-putlerov trojsky kon "vybavi mier". Uz aj vieme ako asi to bude vyzerat
Kazdy kazdeho drzi za gule, je to preštrikovane jak vyšivana dečka starej matere.
idem si svoje stále ako ty( to snaženie ovplyvniť jednu alebo druhú stranu aby začala rozmýšľať z mojej aj z tvojej strany je navnivoč:)) . rovnaké máme to že bicyklujeme a obom nám bude už len horšie.
Nesuhlasim. Nazory mozu byt a su rozdielne a mozeme sa bavit o nasich postojoch, pricom cielom nemusi byt kompromis a ani prehovorenie supera.
Tvoj pristup je ale v diskusii taky zvlastny (zaseknuty gramafon a extremne arogantna ignoracia otazok ti polozenych), ze som sa zacal zamyslat nad jeho pricinou a postupne som sa dopracoval (uplne umyselne) az ku komunikacii sposobom, ktory sa mi vobec nepacil. Zvlast pokial by tu takto so mnou jednal niekto, koho poznam osobne. Co ma zarazilo este viac, ze ani na to vobec nereflektujes. Tak prilejem olej do ohna jednou prosbou, dufajuc, ze nebude kontraproduktivna. Stylizacia umyselne silne ofenzivna. pisane v kludnej nalade Uz si prosim ta uprac v tej tvojej vyhulenej hlave a dodrz, co si slubil - prestan prispievat do tem, kde ides proti prudu = politika, Ukrajina Ja a predpokladam aj ostatni si uvedomujeme, ze aj zapad ma mnoho chyb a nemusis tu stale dokola opakovat to iste. Vykopavat otvorene dvere a otvarat nam uz otvorene oci. Rozumny clovek by na tvojom mieste uz davno mal tolko sebareflexie, aby zaliezol do jemu blizkej bubliny na inom mediu. Ber si priklad z Tulena.
Je to tak ako vravis. Len mi to niekedy neda neodpovedat nato Vase videnie sveta ktore tiez nikdy nepride. Tak sem tam napisem nieco svoje ale komunikovat sa neda ked 20ludi chyta za slovicka prekruca a ziadna moja odpoved sa im aj tak nepaci. a este ste aj z tej situacie aj tak znechuteni.
Nepisem sem az tak casto viem ze si to plne uvedomujete ale niekdy mi moja povaha neda. . Len tiez by ste to nemali brat tak vazne obzvlast ked sa znova potvrdilo ze tu zije 1.4mil vyhulencov a dalsi budu pribudat. rodina je , jedlo je, strecha nad hlavou tiez, Robota je, bicyklovat mozete, cestovat tiez takze nic.ludom.nechyba aby sa az
tak vzrusovali nad politikou a ci ma.niekto.iny nazor a hned ho zato odsudit. Vsetko toto spravili media a je to cesta do pekla.
daj už aj inú pesničku, túto točíš dookola,
a nemáš pravdu, cesta do pekla je nechať vládu bez akejkoľvek kontroly a túto úlohu kontroly plnia aj "nepriateľké presstitútky"
Niekedy som si myslel ze ked poviem nejaky moj nazor ,ze možno sa niekto nad tym zamysli ale ako hovori Palo je skor kontra-produktivne v skupine s opacnym nazorom. Takze ano ak niesi medzi svojimi tak o politike nehovorit. Resp celkovo o nej nehovorit. Ale to tak budu skupiny kde si svoj nazor a postavenie budu svojou argumentaciou upevnovat ale nijak nepresvedcia tu druhu skupinu aby presla na ich stranu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie preto, ze mas iny nazor, ale preto, ze si tu 8 miliard ludi nemoze robit co sa im zachce - sam si to povedal.
ako keby som fica počul
v com je rozdiel? Pre niekoho je letie na Maledivy rovnake, ako pre teba ist na bike. Niekto nemoze ist ani na ten bike. Tak preco by ti ho nemohol zakazat?
Ked ty nemozes letie na Maledivy, tak nikto. Ked ja nemozem ist na bike, tak ani ty. Princip je presne rovnaky. A zrazu s tym mas problem - mas problem so svojim vlatnym nazorom
citujem Buzalku: Postsedliaci sú moderní Slováci, ktorí veria v ideál domoviny z agrárnych čias a podľa toho sa aj správajú. Vyznávajú svoje vidiecke hodnoty, ktoré považujú za „tradičné“, volia populistických vodcov a sú často geopoliticky popletení. Cestujú po svete, ovládajú moderné technológie a žijú najkvalitnejší život, aký kedy žili príslušníci ich rodokmeňa. A aj tak majú pocit, že svet je k nim neláskavý, neberie ich vážne, a oni sa mu nemienia doprosovať. Melancholicky smútia za svetom, ktorý nikdy nebol. Ich stratégiou prežitia je nemať názor, teda pochopiteľná hra na istotu s cieľom udržať status quo – „len aby horšie nebolo“.
v tvojom pripade este kombinacia so socanom (reci pri kavicke su, len sa radsej pri praci nezamazat, sak to niekto spravi za mna)
Nacital som si viacero riadkov (zoznam zainteresovanosti usa v konfliktoch nie je kompletny...
putler je vlastne 2 v 1.
Hned prvy riadok, komunist severna korea napadla juznu; usa stalo na strane podporovatelov juznej korei.
Vietnam, vojna medzi severom a juhom. Zas...
Laos, obcianska vojna. Uz ZASE vojna medzi komunistami "a ostatnymi".
Kambodza....Zase
Lybia, obcianska vojna vs diktator. Snaha zastavit vrazdenie civilistov a nastolenie mieru.. atd atd
Nebudem tu vypisovat cely zoznam, poviem ze usa prisli ako antibiotikum preliecit zapalovu reakciu.
Ktoru najprv niekto zacal, a neboli to usa.
Obcianske vojny, prevraty, diktatori s roznymi zamermi vrazdit-skodit okoliu ci priamo usa.
Su rozne nazory na primeranost zasahu, ale ked je pacient chory, kazdy liek ma neziaduce ucinky....
Pointa je vsak zachrana zivota pacienta....
Chcel si povedat, trump-putlerov trojsky kon "vybavi mier". Uz aj vieme ako asi to bude vyzerat
Kazdy kazdeho drzi za gule, je to preštrikovane jak vyšivana dečka starej matere.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nato-buduje-v-rumunsku-svoji-nejvetsi-zakladnu-v-evrope.A240409_093206_zahranicni_aha?h=2C33B65A2A3F8847F446F06AC73B2CBD
Nesuhlasim. Nazory mozu byt a su rozdielne a mozeme sa bavit o nasich postojoch, pricom cielom nemusi byt kompromis a ani prehovorenie supera.
Tvoj pristup je ale v diskusii taky zvlastny (zaseknuty gramafon a extremne arogantna ignoracia otazok ti polozenych), ze som sa zacal zamyslat nad jeho pricinou a postupne som sa dopracoval (uplne umyselne) az ku komunikacii sposobom, ktory sa mi vobec nepacil. Zvlast pokial by tu takto so mnou jednal niekto, koho poznam osobne. Co ma zarazilo este viac, ze ani na to vobec nereflektujes. Tak prilejem olej do ohna jednou prosbou, dufajuc, ze nebude kontraproduktivna. Stylizacia umyselne silne ofenzivna. pisane v kludnej nalade
Uz si prosim ta uprac v tej tvojej vyhulenej hlave a dodrz, co si slubil - prestan prispievat do tem, kde ides proti prudu = politika, Ukrajina
Nepisem sem az tak casto viem ze si to plne uvedomujete ale niekdy mi moja povaha neda. . Len tiez by ste to nemali brat tak vazne obzvlast ked sa znova potvrdilo ze tu zije 1.4mil vyhulencov a dalsi budu pribudat. rodina je , jedlo je, strecha nad hlavou tiez, Robota je, bicyklovat mozete, cestovat tiez takze nic.ludom.nechyba aby sa az
tak vzrusovali nad politikou a ci ma.niekto.iny nazor a hned ho zato odsudit. Vsetko toto spravili media a je to cesta do pekla.
a nemáš pravdu, cesta do pekla je nechať vládu bez akejkoľvek kontroly a túto úlohu kontroly plnia aj "nepriateľké presstitútky"
Toto som nepochopil, prosim vysvetlit.