dnes som dva krat sekol zadnu dusu.
prvy raz znova v zjazde do opatky, potom za vysokym vrchom.
ale povozil som sa dobre, hoci druhy dych sa nedostavil
neviem posudit znacenie trate, lebo ju dobre poznam.
na obcerstvovackach bolo pre 2 rokmi trochu pestrejsie pohostenie, ale aj to dnes, bolo okej.
skoda ze na 90tke ide clovek take dlhe useky sam, keby bolo viacej pretekarov, bola by lepsia atmosfera na trati. ked som opravil defekt, stratil som kontak s ludmi co sme sa po kojsovu holu dost popotahovali vo vyslapoch a slo sa mi dajako lahsie. este na konci mi robil Steju spolocnost az do ciela a pozical mi dusu
..Zusky bol v Tatrách so Zuzkou na cesťáku ale kosa nás vyhnala a tak sme sa cca o 17:00 stretli s partiou skalných (Zombi, Ja?No, Davhan, Muffin) na Jahodnej...
Link na fotky vas prosim hadzte na oficialnu stranku do fora. dakujem. http://www.1kbm.sk/index.php?module=forum
je tam zalozena tema FOTOGALERIA... Tam si to najde viac ludi, ako semka. este raz diky.
Moj prvy maraton - som spokojny. 12.miesto na 27ke nie je zle si myslim, strata na vitaza 15 min, chce to este stlacit ...Ale na to, ze som este presne 2 min pred startom daval bike dole zo strechy auta a 10 sekund pred startom som nasadal tvrdy, nerozcviceny na bike a svihal na start to je dobre . Uz teraz sa tesim na buduci rok .
A ja sa na buduci rok vobec netesim. Bol som na Jahodnej 3x, stacilo. Ak sa radikalne nezmeni trat (50 km), nema vyznam sa tam prevazat po nekonecnych lesnych dialniciach. Niektore boli zrele uz len na polozenie asfaltu.
Kam smeruje horska cyklistika?
A ja sa na buduci rok vobec netesim. Bol som na Jahodnej 3x, stacilo. Ak sa radikalne nezmeni trat (50 km), nema vyznam sa tam prevazat po nekonecnych lesnych dialniciach. Niektore boli zrele uz len na polozenie asfaltu.
mne sa pacili prave tie "dialnice" aspon som sa nemusel v mnohych pripadoch postavit do rady a drzat brzdu cely kopec , lebo prvy sa boji alebo ma HT a dole po skalach to neide.
Ja mam tiez radsej sirsie cesty, kde nemusim cakat pokial je ochotny ma niekto predomnou pustit ked som podstatne rychlejsi. Od Kojsovky do ciela 50-ky som obehol mozno az dvadsat ludi, len vdaka tomu ze mam full, zdvihy 140/150, vacsiu odvahu v zjazdoch a takmer 90 kg. Stupania som nejak prezil. Jfab ty si odchovany na presovskych AMEN pojazdoch, preto sa ani necudujem, ze ti takato trat nevonia.
jfab urcite by slo spravit pri kosiciach aj krajsiu a technickejsiu trat ale priamo umerne by stupol aj pocet zraneni + bolo by to na nedostupnych miestach , pochybujem ze sa bude do buduceho rocnika nieco na trati menit
No ja dufam, ze na trati nic nezmenia. Je to najkrajsia trat od zaciatku bikemaratonu v KE a komu sa nepacia sirsie cesticky, asi by sa mal zacat orientovat na XC zavody. tie su stavane viac na techniku jazdy.
ved preto su to XC zavody a nie freeride :} mne sa trat 90tky paci, je tam vsetko, single, dialnice, asfalt, potok singlov by mohlo byt viac ale tych je pri kosiciach nedostatok (aspon sa mi to tak zda)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prvy raz znova v zjazde do opatky, potom za vysokym vrchom.
ale povozil som sa dobre, hoci druhy dych sa nedostavil
neviem posudit znacenie trate, lebo ju dobre poznam.
na obcerstvovackach bolo pre 2 rokmi trochu pestrejsie pohostenie, ale aj to dnes, bolo okej.
skoda ze na 90tke ide clovek take dlhe useky sam, keby bolo viacej pretekarov, bola by lepsia atmosfera na trati. ked som opravil defekt, stratil som kontak s ludmi co sme sa po kojsovu holu dost popotahovali vo vyslapoch a slo sa mi dajako lahsie. este na konci mi robil Steju spolocnost az do ciela a pozical mi dusu
a kde bol zusky?
http://www.xcmaraton.sk/kosice2008
BRM nabudúce prídu tankom, dúfam, že nie na XCM SLOVAK PARADISE 2008
ale v Bystrici by to bolo reálne, keď budú hlásiť, že zmyzol tank z múzea SNP, tak je to jasné ako facka na maratóne je BRM team
aby som nezabudol.. dakujem doktorke, ktora mi osetrila koleno
ale kde sú výsledky? stále neviem ako som došiel
edit: petos diky
aby som nezabudol.. dakujem doktorke, ktora mi osetrila koleno
ale kde sú výsledky? stále neviem ako som došiel
http://www.vos-tpk.sk/2008/kosice2008.txt
http://www.vos-tpk.sk/2008/kosice2008.txt
vdaka petos
http://www.1kbm.sk/index.php?module=forum
je tam zalozena tema FOTOGALERIA... Tam si to najde viac ludi, ako semka. este raz diky.
mne sa pacili prave tie "dialnice" aspon som sa nemusel v mnohych pripadoch postavit do rady a drzat brzdu cely kopec , lebo prvy sa boji alebo ma HT a dole po skalach to neide.